היי אנשים!!

אביה93

New member
היי אנשים!!

וואי האזעקה הגיעה עד אלינו לאשדוד :// למזלי אני לא נמצאת באשדוד בחופשה אני במקום אחר אבל תשמעו כל השישי שבת הייתי לחוצה וכל חמש דק' התקשרתי למשפחה שלי :// טוב אבל בעזרת ה' יהיה טוב (יצאתי דוסית משו..) ואם מישהו/י רוצה לדבר או לחלוק "חוויות" כולי אוזן ;) בקיצור אני מאחלת לכל האשדודים והשדרותים (ככה אומרים?) וכלל מי שנמצא תחת טווח הקסאמים שישמור על עצמו ושיהיה רגוע אמן וצה"ל שלנו עושה ככל יכולתו! כל הכבוד לצה"ל ;) טוב רק היה לי חשוב לשתף אתכם בזה ו..זהו לילה טוב שיהיה לכם :))

SharoN2772

New member
בכייף מאמי ושמרי על עצמך !!

אגב כן ככה רושמים שדרותים אממ ותמיד טוב לשמור מסורת ! זה אף פעם לא רע חס ושלום ... אממ אם בא לך להכנס 476922367 אף פעם לא רע לספר חוויות ושתדעי לך זה נותן יותר ביטחון לדעת מה אנחנו עוברים וככה (בתקווה שיפסיקו עם הרקטות) אולי גם אתם תיהיו מוכנים למה שאנחנו מתורגלים כבר... אגב הרגע הודיעו לי שאני נוסעת לממשית איפשהו תקוע בדרום ואין לי מושג איפה ... ואמרו לי שאנחנו נוסעים רביעי חמישי ( כן כן אין בצפר איזה אושר ! ) ... מקווה לשמוע ממך =] ערב טוב

תשמרו על עצמכם..!!../images/Emo66.gif

אתם תשמרו על עצמכם בבית אנחנו נשמור עליכם בחוץ.. יצאתי לאפטר עד מחר בבוקר לקחת בגדיםוכל מיני דברים אני הולכת לא להיות הרבה זמן בבית עם המלחמה הזאת תמשיך.. אני בחיל אוויר למי שלא יודע.. בע"ה הכל יהיה בסדר ולא יהיו הרבה נפגעים..! שבוע טוב לכולם שמרו על עצמכם!!.

SharoN2772

New member
כנננננננננננננסיייייי בההההההההההההההההםםםם

אלמווווווג כנסססססי בהההההההההההםםםםםם

אל תדאגי :]

זה בדרך, רשמתי להם על הטילים והפצצות אלמוג בל וישראל מאחלים לכם התפוצצות נעימה.. היה כל כך כייף לרשום את זה ולדעת שזה באמת הולך להתפוצץ להרוג ערבים!!

חחח אהבתי כייף לך../images/Emo8.gif

אנלא זוכרת באיזה יום אבל אנחנו הולכים למתווחים עם אחריי איזה כייף זה הולך להיותת! וביום רביעי הזה (או הבא) יש לנו מסע
חחח יאללה עפתי למועצה שיהיה לכם אחלה ערב=]

וואי כל יום זה נהייה יותר ויותר מפחיד=\

אז שמרו על עצמכם הכי הכי שאתם יכולים!! ואלמוג?! נכון שאתם שומרים עלינו מבחוץ אבל גמאתם צ'כים לשמור על עצמכם בעז"ה אני מקווה שהמלחמה הזאת תעבור (בשלום היא לא תעבור) אבל עם הכי פחות הרוגים ופצועים... טוב אני עפתי לבצפר שיהיה לכם בוקר טוב =]

ג ב ש ו ש

New member
גם פה באשקלון סיוט אמיתי../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif

אבל אי אפשר לעצור את החיים,צריכים להיות אופטימיים ולדעת שהכל בסדר

למעלה