היי אנשים

stavoonia

New member
היי אנשים

אני סתיו, בת 14 עוד מעט, כיתה ח'. אני גרה במושב מאוד קטן ומאז שעברתי לחטיבה (שרחוקה מאוד מהבית שלי) אין לי בכלל חברים באזור. לא שקודם היו לי... מאוד טוב לי איפה שאני עכשיו ויש לי את החברים הכי מדהימים שיש, אבל כל החיי חברה שלי הם רק בבצפר. הכיתה בה אני לומדת מורכבת מילדים מכל הארץ (רמה"ש, בת ים, נתניה, מה שתרצו...) ולמרות שקשה להיפגש, לרוב האנשים יש חבר'ה בישוב שלהם. בקיצור ולעניין - אין לי חברים מחוץ לבצפר. ובאמת שאני לא צריכה חברים יותר טובים מאלה, אבל אני לא יכולה להמשיך להשתעמם ככה בבית ולקוות שמישהו יתחבר לאייסי... אני לא אדם כזה. אני בקושי קיימת בלי החברים שלי. בבקשה תעזרו לי.

stavoonia

New member
פתאום יש לי הרגשה שזה לא הפורום המתאים

אבל חיפשתי שוב ולא מצאתי משהו שיכול להתאים יותר >< אז סורי אם אני לא קשורה לחיים.

O0NoNi0O

New member
זה פורום שמתאים להכול!XD

ותנסי להיפגש איתם אם המרחקים זה בעיה תשני אצלהם בשישי-שבת [גם אם דתיים זאת לא בעיה לוותר על המחשב והטלוויזיה ולדבר] והם ישנו אצלך. זה מה שאני עושה עם חברות שגרות רחוק
מקווה שעזרתי:)

קודם כל, ../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

אני חושבת שדווקא כן הגעת לפורום הנכון. בכל מקרה, אני מציעה לך לנסות להיפגש עם החברים שלך שגרים בישובים שיותר קרובים אלייך.

Black Jane

New member
כמו שנועם אמרה לך - זה פורום שמתאים להכל../images/Emo8.gif

למה שלא תכירי חברים מכאן, מהאינטרנט? זה תמיד כיף להכיר ולי אישית יש למשל ידידים שאני מכירה מעל ל5 שנים כמעט, והכרנו דרך האינטרנט. ולמה שלא תסעי לחברים מהביצפר? תבקשי מאחד ההורים, אח/ים אם יש ואם יש רשיון... או שהם יבואו אלייך?

litaf1

New member
היי סתיו..

כמו שכמה פה כבר הציעו, דרך טובה היא פשוט לנסוע אליהם או לארגן איזה מפגש עם כל החברים. אם זה אכן כמו שאת אומרת, שכולם מכל קצוות הארץ, בטח גם להם יש את אותה הבעיה... תשבו בינכן ותחשבו מה לעשות ביחד. כנראה שזה לא מפריע רק לך.. וחוצמזה תמיד את יכולה להכיר אנשים אחרים מהסביבה שלך.. אני בטוחה שיש ילדים בגילך במושב, אלא אם כן זה מושב של זקנים...
תצאי קצת מהבית, תתחילי להתחבר עם אנשים בגילך, שכנים, חברים, אפילו אם יש לך קרובי משפחה שגרים קרוב, את יכולה להתחיל לצאת איתם ולהכיר אנשים חדשים קצת יותר קרובים אלייך... חיי החברה שלך לא צריכים להיות מוגבלים רק לחברים מבית הספר...

למעלה