היי אנשים!

Outwit LA

New member
היי אנשים!

רציתי להודיע לכולכם שהקומונה של OUTWIT חוזרת ובגדול ותהיה פעילה מתמיד! הלהקה היא להקת פאנק רוק ישראלית בפונה את דרכה לארצות הברית בשנה הבאה!! את המוזיקה אפשר לשמוע בכתובת: www.myspace.com/Outwit כולכם מוזמנים לבוא ולכתוב מה אתם חושבים על המוזקה ולדבר עם חברי הלהקה ולהשתתף במשחקים שונים בתחום המוזיקה! בנוסף יהיו מבצעים רבים שבהם יקבלו אנשים רבים שיענו על דברים נכונה פרסים ומתנות כמו דיסקים, תמונות, פוסטרים וכו'!! אז כולם בואו ותהנו איתנו! לירון, חברי להקת הפאנק OUTWIT! :]] לינק לקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=17230&smsMsg=

../images/Emo207.gif ../images/Emo206.gif חדשות על הבויז ../images/Emo70.gif

הנה השיר המלא לשמיעה
http://www.youtube.com/watch?v=tIy79IXkmkU
וגם הנה הראיון שהיה אתמול בתחנת הרדיו Z100 להורדה
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=7F8F1479337B32B8
ואהה הנה חדשות לגבי הבויז (לקוח מהאתר של בריאן - http://www.littrellfans.net/)

Backstreet Boys "Inconsolable" Debuts on Z-100 Monday, August 6 at 6:00 PM ET. Jive Records recording artists the Backstreet Boys will debut their new single "Inconsolable" on Z-100, New York's Hit Music Station, this evening at 6:00 PM ET during the Romeo on the Radio Show. "Inconsolable" is the first single from the group's forthcoming album slated for release on October 30, 2007. "Inconsolable" was written and produced by Emanuel Kiriakou (Nick Lachey "What's Left Of Me", Katherine McPhee "Ordinary World"), and co-written by Lindy Robbins and Jess Cates. The track impacts at Top 40 Radio on August 27. This month the Backstreet Boys celebrate the 10th Anniversary of their first U.S. release Backstreet Boys. To date they have released 5 studio albums and have sold over 75 million albums worldwide, and making them one of the most successful groups of all time. Last summer, founding member Kevin Richardson decided to take a break from the group and pursue other interests. With his blessing, the four remaining members, Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell and AJ McLean, proceeded to record the follow-up to their 2005 platinum album Never Gone. Backstreet Boys have no intention of replacing Kevin, referring to leave the door open for his return. Source: Jive Records​

sivanick

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך אני שמחה שהוא סינגל ראשון!

ענמית17

New member
תרגום

זה פחות או יותר התרגום לשיר: אחד שאין לנחמו אני סוגר את הדלת,כמו הרבה פעמים,הרבה פעמים בעבר לבד(חומר) כמו תמונה חתוכה על הרצפה בחדר כשנתתי לך ללכת הלילה ללא מילה אני מנסה לישון,אבל השעון תקוע על מחשבות עלייך ועליי אלפי חרטות לפתור אם רק היית עכשיו כאן אני נשבע לך שהייתי אומר לך את זה.. בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום כשאני שומר את זה בפנים זה הורג אותי כי כל מה שאני רוצה זה לבוא לגמריי שלם אלייך הלוואי שהייתי יכול למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת אני אחד שאין לנחמו אני מטפס על הקירות אני יכול לראות את הקצה אבל אני לא יכול ליפול,לא אני זוכר את המספר,אז למה אני לא יכול לעשות את השיחה? אולי בגלל שאני יודע שאת תמיד תהיי איתי זאת רק אפשרות.. בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום כשאני שומר את זה בפנים זה הורג אותי כי כל מה שאני רוצה זה לבוא לגמריי שלם אלייך הלוואי שהייתי יכול למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת אני אחד שאין לנחמו אני לא רוצה להיות ככה אני רק רוצה לתת לך לדעת שכל דבר שאני מחזיק בו זה כל מה שאני לא יכול לתת לו ללכת, לא יכול לתת לו ללכת בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום כשאני שומר את זה בפנים זה הורג אותי כי כל מה שאני רוצה זה לבוא לגמריי שלם אלייך הלוואי שהייתי יכול למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת אני אחד שאין לנחמו את לא יודעת את זה בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום הלוואי שיכולתי למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת- אני אחד שאין לנחמו..

ringe lotte

New member
תודה רבה!

פשוט התחלתי לתרגם אותו בעצמי ופתאום חשבתי שאולי מישהי כבר תרגמה. עברתי על התרגם ולי יש כמה בעיות עם התירגום. אז קצת תיקונים מקווה לא לפגוע במתרגמת. אחד שאין לנחמו אני סוגר את הדלת,כמו הרבה פעמים,הרבה פעמים בעבר לבד(חומר) כמו תמונה חתוכה על הרצפה בחדר (לדעתי זו הכוונה: לבד כמו סצינה על רצפת חדר העריכה) כשנתתי לך ללכת הלילה ללא מילה אני מנסה לישון,אבל השעון תקוע על מחשבות עלייך ועליי אלפי חרטות לפתור (לדעתי: עוד אלפי חרטות לפתור) אם רק היית עכשיו כאן אני נשבע לך שהייתי אומר לך את זה.. בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום כשאני שומר את זה בפנים זה הורג אותי (לדעתי: לשמור את זה בפנים הורג אותי) כי כל מה שאני רוצה זה לבוא לגמריי שלם אלייך (לדעתי: כי כל מה שאי פעם רציתי, מסתכם בך) הלוואי שהייתי יכול למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת (לדעתי: בייבי, הייתי מספר לך שכל פעם שאת עוזבת) אני אחד שאין לנחמו אני מטפס על הקירות אני יכול לראות את הקצה אבל אני לא יכול ליפול,לא אני זוכר את המספר,אז למה אני לא יכול לעשות את השיחה? (לדעתי: שננתי את המספר, אז מה אני לא יכול לבצע את השיחה?) אולי בגלל שאני יודע שאת תמיד תהיי איתי זאת רק אפשרות.. בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום כשאני שומר את זה בפנים זה הורג אותי (כנ"ל) כי כל מה שאני רוצה זה לבוא לגמריי שלם אלייך (כנ"ל) הלוואי שהייתי יכול למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת (כנ"ל) אני אחד שאין לנחמו אני לא רוצה להיות ככה אני רק רוצה לתת לך לדעת (לדעתי: אני רק רוצה ליידע אותך) שכל דבר שאני מחזיק בו זה כל מה שאני לא יכול לתת לו ללכת, לא יכול לתת לו ללכת בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום כשאני שומר את זה בפנים זה הורג אותי (כנ"ל) כי כל מה שאני רוצה זה לבוא לגמריי שלם אלייך (כנ"ל) הלוואי שהייתי יכול למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת (כנ"ל) אני אחד שאין לנחמו את לא יודעת את זה בייבי,אני לא רוצה לבזבז עוד יום הלוואי שיכולתי למצוא את המילים לומר בייבי אני יגיד לך כל פעם שאת עוזבת- (בייבי, הייתי מספר לך שכל פעם שאת עוזבת) אני אחד שאין לנחמו.. עוד הערה אני הייתי מתרגמת את inconsolable כ"בלתי ניתן לניחום" שיניתי לפי מה שלהבנתי הוא התרגום הנכון יותר.

lidor love lee

New member
וואווווווו אני בהלםםםם../images/Emo70.gif

איזה חדשותתתת מאורההה יוווו אני מתההה חחח יוו אני מתרגשתתת
סופסוףף הגירסא המלאה והשיר להורדה וזה יהיה הסינגל הראשון
וואי בקסטריט האלו... מתה עליכםםםם
תודה לכולםםם

efratushh

New member
התאפקתי כ"כ ובסוף נשברתי.

גם ככה הסינגל יצא לרדיו. אני כרגע בארה"ב (ניו יורק) ואני מקשיבה הרבה לרדיו אבל עדיין לא יצא לי לשמוע אותו. לגבי השיר עצמו, הוא מרגש, כרגיל, אבל קווין חסר. השיר לא מושלם בלעדיו. :(

למעלה