היי אנשים

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
היי אנשים

קצת נעלמתי לאחרונה , אמנם אני עדיין קורא בפורום מדי יום אבל לא ממש מגיב...האמת שגם לא השתנה שום דבר מבחינת סטטוס הפאזלים שלי... הורדתי את כל הפאזלים שלי מהקיר בחדר...במטרה לצבוע את החדר ולעשות רה-ארגון....עדיין לא בוצע פירקתי את פאזל הפחיות שהיה מודבק על הארון עם דבק - אני מתכוון להרכיב אותו מחדש והפעם למסגר אותו... עדיין עושה את פאזל 4 העונות ב-4000 חלקים, והאמת שלא ישבתי עליו די הרבה זמן, אז הוא קצת מוזנח - ככה הוא נראה היום... וזהו, אני קצת עסוק בעבודה לאחרונה יותר מכרגיל וגם מתכנן את הטיול שלי לסין (בספטמבר בע"ה) שיהיה אחלה סופ"ש, נאור.

nawa

New member
פאזל הפחיות בזמנים טובים יותר-לפני הפירוק

מממאיה35

New member
הי

איך הוא היה מודבק? ואם כך, איך פורק? כי הפחיות שלי מודבק על איזו דלת, לא חושבת בנתיים להוריד ואותו, אבל לכש.. לא נראה לי שאוכל לפרק אותו.. מקווה שלפחות הוא ירד בשלמותו..

nawa

New member
גם אצלי זה היה מסובך

הפאזל עצמו היה מודבק עם מסקינטייפ מאחור ואילו לארון הוא היה מודבק עם 4 פסים של דבק דו צדדי...זה היה ממש פרוקיט להוריד אותו ואם בהתחלה עוד חשבתי להוריד אותו שלם הרי שאחרי שניה וחצי הבנתי שאין ברירה מלפרק אותו...החלקים עצמם נשארו שלמים אם כי קצת חלשים...נראה בהרכבה מה יהיה...

ssyוM

New member
../images/Emo24.gif ת'געגעתי ...

מאוד מתרגשת בשבילך לקראת הטיול , אני בטוחה שתהנה

האדרים

New member
שמחים לשמוע ממך!

גם אנחנו מרכיבים עכשיו את 4 העונות, אבל ב-2,000 (מלכת החורף במצב המתקדם ביותר). לגבי סין - נשמע מעניין - אל תשכח לקחת מצלמה!

jocie1

New member
שבת שלום,

פירוק פאזלים מודבקים נשמע פרויקט בפני עצמו....בהצלחה מקוה שהחלקים לא יתפרקו לחלוטין, שיאפשרו הרכבה מחודשת נסיעה מוצלחת ומענינית לסין.

למעלה