היי אנשים!!

היי אנשים!!../images/Emo98.gif

אני חדשה פה!!! ואני אוהבת מאוד את גוד שרלוט!!! אני חושבת שהם להקה טובה למרות שאני לא יודעת כל כך הרבה דברים עליהם. אני אשמח לקצת מידע עליהם, ועוד משהו אחד קטן:יש להם בעיה עם אבריל לווין? יש לי הרושם שהם לא מחבבים אותה במקצת... ביי לכם, ממני, הדרוש!!! {אני בפורום חברויות,אבריל לווין,ג'סטין ועוד...}

EleVaTioN

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

הממ אני אורלע תהני פה בפורום מידע על כל חברי הלהקה יש במאמרים [נו שם בקישורים למעלה
] המממ וכן נראה שהם לא ממש מחבבים אותה.

the z girl

New member
היי הדר

ברוכה הבאה.. תהני.. אני עופר.. אני בת.. אין לי מושג אם הם מחבבים או לא את אבריל... אבל אני בטוחה שזה יהיה כתוב באיזשהו מקום.. אם יש לך שאלות או משו את תמיד יכולה לשאול.. אבל הנה המידע הבסיסי... ג'ואל מאדן- שירה (כה הם אחים תאומים זהים..) בנג'י מאדן- גיטרה ושירה (לפעמים הוא ולפעמים ג'ואל.. לפעמים שניהם..) בילי מרטין- גיטרה פול תומאס _(לא בטוח,עמית תקני אותי.)_- באס כריס (אין לי מושג)- תופים

מתעבים אותה!../images/Emo105.gif

לא שיש ליב עיות איתה, אני מקשיבה לה ואוהבת את השירים שלה! אבל הם פשוט מתעבים אותה וזה נרוא מצחיק אותי
פעם הם ירדו עליה בATR שהםה ציגו את השיר סקייטר בוי ובנג'י כזה: thats skate with an 8, and boy with an I. like - totally!

xKittYx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gifכבר ענו לך על הכל../images/Emo3.gif

תודה לכולכם!!../images/Emo24.gif

והאנימציה שלהם מרביצים לאבריל,מאוד לא יפה מצידם. אבל אהבתי ת'אנימציה,היא מאוד מגניבה אפילו שהם מרביצים לזמרת שאני הכי אוהבת,אני אסלח אבל לא אשכח!!! אניווי,תודה לכולכם על קבלת הפנים!!! ממני, הדרוש!!!

למעלה