היי אנשים!

Unicorn Fairy

New member
היי אנשים! ../images/Emo9.gif

היי אנשים! מה המצב כולם? ראיתי שנפתח פורום שירות לאומי, הגיע הזמן, זה פשוט מצוין. אני שלי, בת 17.5 מחיפה. אני לאט לאט מסיימת את כיתה יב' והתחלתי את מסעי לעבר השירות הלאומי שלי. בדיוק אתמול קיבלתי את הטפסים בדואר, אלו שצריך למלא. אני נורא אשמח אם מישהו ייקח אותי על חסותו (
) וייקח אותי שלב שלב במה שאני אצטרך לעבור בדרכי להיות משרתת לאומית!
*אגב, אני חילונית.*

Unicorn Fairy

New member
ושאלה ../images/Emo35.gif

אני יודעת שאפשר לשרת ולגור בבית או לשרת ולגור בדירת שירות. אישית אני מאד רוצה לצאת קצת מהבית, אבל הסתבכתי בהסברים על דירת השירות, כלומר, עניינים כספיים וכו'. אפשר הסבר נורמלי על דירת שירות? עם כמה גרים? כמה דירות יש? כמה כסף מוציאים על הדירה פחות או יותר או שכל ההוצאות הם על הארגון?

M o n a L i s a

New member
היי שלי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מוכנה לקחת אותך שלב שלב במה שאת צריכה
בתור בת חסותי
תשלחי לי במסרים או פה את כל השאלות שלך, או באי סי קיו שלי (שמופיע בכרטיס האישי). המון בהצלחה ושאלה: כבר חשבת איפה את רוצה לשרת? בקשר לדירת שירות אני לא כ"כ מבינה בזה כי אני גרה בבית...... אבל יש פה כמה בנות שגרות בדירה ואני בטוחה שהן יישמחו לייעץ לך!

pinoki

New member
שלום שלום לך :)

נראה לי שכבר נחטפת אבל בכל מיקרה בהצלחה בדרך לשירות הלאומי עד כמה שידוע לי את לא משלמת על הדירה את פשוט מקבלת יותר כסף מבת שירות שעושה קרוב לבית ובכסף הזה גם את דואגת למחייה היום יומית שלך שהיא בעצם אוכל

למעלה