היי אנשים

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
היי אנשים ../images/Emo9.gif

היי, אני טליה, בת 15 מירושלים וחולה-חולה על באפי.. עכשיו, העניין הוא שהפורום הזה מתחלק לשניים:
האנשים שרואים באפי בביפ <בפעם הראשונה לפעמים>
האנשים שרואים באפי בסטאר וורלד. <זה בסטאר, נכון?
> קיצר! קצת קשה לנווט פה בפורום, בייחוד אם אתה כמוני, שרואה בביפ, ומשתדל לא להיכנס לספוילרים של עונה חמישית..
בקיצור.. צריך למצוא איזשהו סידור, לא? או שזה תמיד היה ככה ואתם פשוט מסתדרים?
בכל מקרה, תגיבו! <גם אם זה רק לומר שלום.. אני אשמח
>

ANGEL N

New member
זה בעיה אחותי!

תראי רוב האנשים כאן, הם המכורים הרציניים (או המגוחחים, ומעוררי הרחמים- מה שתחליטי). ואנחנו רואים את הסדרה הזאת מעידן ערוץ 2. הנוהל לפי מה שהבנתי הוא שיש להזהיר מספויילרים של עונות שלא שודרו בארץ כלומר מהעונה השישית! איכשהוא תצטרכי להסתדר עם זה!!!! לא נורא, אתם די מתקדמים בביפ, בקרוב תתחילו את העונה הרביעית ששודרה כבר אפילו בביפ!! והדרך לעונה החמישית שמשודרת בסטאר וולרד קרובה מאוד! אין מה לעשות גם אני אכלתי אותה כשדיברו על ספויילרים לפרקים שעוד לא שידרו בארץ ולא הזהירו אותנו, למרות שזה כבר אסור!!! דרך אגב אני כן ממליץ לך לראות את סטאר וולרד, כי שם משודרת גם סדרת הבת של באפי הסדרה "אנג´ל"- סדרה מצויינת וחבל שתפסידי אותה. היא לא תשודר בביפ!

ANGEL N

New member
שום דבר לא בטוח!!!

אבל מה שבטוח זה שלא שווה להפסיד את הסדרה הזאת. רק חבל שהפסדת את העונה הראשונה, שהיתה טובה. אם בא לך לדבר עוד על הסדרה הזו רק תגידי, אני אוהב לדבר עליה. אז נשתמע!!! אני מקווה.

Arielcohen

New member
היי, מאיפה את?

אני גם ירושלמי ולא מכיר מעריצים שרופים כמוני. אני מפסגת זאב

mscooter

New member
היי טליה ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אז ככה... 1. אהבתי את החתימה.. "עד שאתה לומד להכיר אותם..."
2. בד"כ אנשים מדברים כמה יפה היה הפרק של היום, ואם יש ספויילר שמים את הסימן
. לפי הכותרת בד"כ תביני אם זה מסטאר או מביפ... והמלצה - תראי בשניהם

t@li

New member
טוב,

אני אשתדל לענות לכולם
<איזה פורום נחמד.. קבלו ח"ח..> הממ.. טוב, אני לא יכולה לראות את העונה בסטאר וגם את אנג´ל, פשוט כי ראיתי רק את העונה השלישית בביפ.. ואז כל הרצף ייהרס לי.. (ורצף בסדרה כמו באפי זה ממש חשוב.. לא נראה לכם?) טוב, כל עוד אנשים שמים ספויילרים אין לי בעייה לקרוא פה.. רק שאני לא רוצה להיתקל בטעות באיזה פרט מידע שידפוק לי את כל הצפייה..
בקשר לאנג´ל.. אי אפשר לשלוח להם מכתבים ולשכנע אותם..? אמרתם פה בקשר לאיזה פרק שהם שידרו כי מלא צופים שלחו להם מכתבים, לא? הם נשמעים לי די אחלה שם. אגב, העונה החמישית תשודר בביפ? או שצריך לעקוב בסטאר..? ולאריאל.. אני מאיזור תלפיות, אבל יש לי חברים בפסגה
ותודה בקשר לחתימה.. לא משפט שלי אבל :) האמת שהבעייה הזאת לא כזאת גרועה.. (מה שכתבתי בהתחלה..) כל עוד יש לי מקום להתלהב מהפרק היומי שלי.. סבבה!
תודה על הכנסת האורחים

ANGEL N

New member
ביפ הוא ערוץ עני, אז לא בטוח שהוא

יכול לרכוש את אנג´ל. למרות שהוא שייך לשידורי קשת, משום מה הוא נחשב עני. כנראה קשת לא מוכנה להשקיע בו יותר מידי

למעלה