היי, אנשים...

catherin

New member
היי, אנשים...../images/Emo85.gif

שמעתם על התוספת הזו?? אני לא קולטת את זה, הם רוצים באמת לשחוט לנו את כל הכסף???! הנה מה שכתוב על המוצר הזה: דאבל דה לוקס, הסיבה הכי מהנה לחסוך כסף ולהשתגע קצת בדרך, למי שלא מכיר - מדובר בדמויות המחשב הפופולריות ביותר מזה שנים, רק הפעם הן מגיעות בערכה כפולה הכוללת את ערכת הבסיס החיונית למשחק בתוספות הנלוות אליה, בתוספת שתי תוספות שונות, יכולת עריכה וגם בונוס מיוחד: ערכות נושא חדשות מאפריקה ומאסיה, בהן תוכלו להשתמש כדי לעצב את בתי הסימס שלכם, תוספת שאיננה נכללת באף משחק אחר!! אז למי שעדיין לא רכש - עכשיו זו ההזדמנות שלכם...
למישהו מכם יש את התוספת הזו, ולמי שאין האם תקנו אותה?? זו קצת הגזמה, לא??

GuyMer

New member
זאת לא תוספת...

זאת לא תוספת זה חבילת שדרוג שמכילה את הסימס הראשון ואת 2 התוספות הראשונות החיים הטובים ומסיבת השנה חבילה זו לא מיועדת למי שיש כבר את המשחק ואת התוספות רק מי שממש מכור וחייב כל דבר יקנה את זה למרות שזה יראה שהוא קונה אותו משחק פעמיים בעצם הבונוס היחידי בדאבל דלוקס הוא התוכנה ליצירת סקינים שמגיעה גם בדלוקס לעומת דלוקס החפצי בונוס שהגיעו בדאבל דלוקס ניתנים להורדה באתר הרישמי זה הכול זה בעצם מחליף את הסימס הרגיל כי יותר אותו לא מוכרים.

לא... בערך

יש טפטים, קירות, חלונות ודלתות חדשים... לא שיש לי אבל יש לחבר שלי כי הוא ראה אצלי את המשחק והוא גם רצה.. אז סיפרתי לו על דרך לחסוך! וזה גם לא משו מיוחד - מילא אם היו חפצים חדשים, אבל מה שיש בדאבל דלוקס יש גם בדלוקס, חוץ ממסיבת השנה..

p r u d e n s

New member
לא...../images/Emo182.gif

ואני גם לא הולכת לרכוש אותה. כמה שאני מתה על עיצובים והכל-אני לא הולכת לרכוש עוד חבילה של הסימס, הסופרסטאר היא החבילה האחרונה שקניתי מהסימס 1 ועכשיו אני קונה סימס 2 בלבד! לא עוד לשחיטת הכספים של מקסיס!!!

למעלה