היי אנשים אני חדשה כאן..מישו רוצה להתכתב?...
S SofyTofy New member 30/4/04 #7 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif בטוחה שתהני פה, יש פה אנשים ממממממש חמודים
• •LieLuz• New member 30/4/04 #8 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif../images/Emo9.gif התמכרות נעימה
O ortal13 New member 30/4/04 #9 ברוכה הבאה וברור שרוצים להתכתב הריי למה הפורום?חחחח את מי את אוהבת הכי הרבה מאקזיט?נפגשת משם עם מישהו מהמנחים?מהמתמודדים?יש לך חתימות?תמונות? שתפי אותנו
ברוכה הבאה וברור שרוצים להתכתב הריי למה הפורום?חחחח את מי את אוהבת הכי הרבה מאקזיט?נפגשת משם עם מישהו מהמנחים?מהמתמודדים?יש לך חתימות?תמונות? שתפי אותנו
E e l u l a New member 30/4/04 #10 וולקאם הוםםםםםם../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif אני הכי מקורית בכותרת אני אלולה בת 13 וחצי מרעות.. מי את..? בת כמה..? מאיפה?? איסיקיו?מנחה אהוב? פרטים פרטים חיחי..טלי אוהבת את החקירות שלי
וולקאם הוםםםםםם../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif אני הכי מקורית בכותרת אני אלולה בת 13 וחצי מרעות.. מי את..? בת כמה..? מאיפה?? איסיקיו?מנחה אהוב? פרטים פרטים חיחי..טלי אוהבת את החקירות שלי
O ortal13 New member 1/5/04 #12 אלולה... אני בקשתי ממנה פרטים ראשונה !חח מעתיקנית! חח סתם אבל ילדה ספרי על עצמך תעני את פה בכלל? ואלולה באמת את הכי מקורית בכותרת.... וולקאם הוםםם חחחח
אלולה... אני בקשתי ממנה פרטים ראשונה !חח מעתיקנית! חח סתם אבל ילדה ספרי על עצמך תעני את פה בכלל? ואלולה באמת את הכי מקורית בכותרת.... וולקאם הוםםם חחחח
E e l u l a New member 1/5/04 #13 אוף עכשיו אני מעתיקנית../images/Emo4.gif../images/Emo153.gif סורי אבל לא קראתי את ההודעה.. רק את הכותרות סולחת..? חיחי נראה לי היא הצטרפה ונעלמה.. סתם סתם רחמו על הילדההה..!!
אוף עכשיו אני מעתיקנית../images/Emo4.gif../images/Emo153.gif סורי אבל לא קראתי את ההודעה.. רק את הכותרות סולחת..? חיחי נראה לי היא הצטרפה ונעלמה.. סתם סתם רחמו על הילדההה..!!
ב בופרית לנצח New member 1/5/04 #14 ברוכית הבאית../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif אני קרן בת 13 ממודיעין וכמו שכולם (את עדיין לא יודעת!) יודעים אין לי שכל חיחי....
ברוכית הבאית../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif אני קרן בת 13 ממודיעין וכמו שכולם (את עדיין לא יודעת!) יודעים אין לי שכל חיחי....