חח מאיפה לך איפה אני גרה?
C Chemical Venom New member 21/2/07 #20 אמרת לי.. את לומדת בצפירה ואת גרה בחמד.. ואת לומדת עם נועה שהיא כל כך שווה!! אבל אל תגידי לה את זה כי אחרת היא תשגע אותי כל השבת!
אמרת לי.. את לומדת בצפירה ואת גרה בחמד.. ואת לומדת עם נועה שהיא כל כך שווה!! אבל אל תגידי לה את זה כי אחרת היא תשגע אותי כל השבת!
W Wild Eye Joker New member 21/2/07 #18 גם אני אבוא לגרור אותך../images/Emo46.gif עד שזכרת תשם שלי את חייבת גם לזוכר תפנים. נראה לך אני מוותרת לך??
גם אני אבוא לגרור אותך../images/Emo46.gif עד שזכרת תשם שלי את חייבת גם לזוכר תפנים. נראה לך אני מוותרת לך??
א אנוכי ואני New member 21/2/07 #21 חחחחחחחח../images/Emo80.gif אני רוצה לבוא, השאלה אם יתנו לי בגלל כל המשלוחי מנות והארוחת חג וכדו'.. אבל אם אני באה,משתכרים(עדלאידע) והולכים לישון בים?P: סתם נו.
חחחחחחחח../images/Emo80.gif אני רוצה לבוא, השאלה אם יתנו לי בגלל כל המשלוחי מנות והארוחת חג וכדו'.. אבל אם אני באה,משתכרים(עדלאידע) והולכים לישון בים?P: סתם נו.
C Chemical Venom New member 21/2/07 #23 רעיון מעולה!!!! אני בעד להשתכר!! גם ככה אני יהיה שיכור באותו ערב..
ה הירח מאיר תמיד New member 24/2/07 #60 חחח.. גמלך גמלך.. אבל אבל אין לי כסף.. כל ימי ההולדת מרוששים אותי..
פ פיקאסו והגבינות New member 21/2/07 #31 תהנה בטיול =] וחסר לך אם ת'ה לא מביא את מה שדיברנו עליו אתמול ;]