היי אנשים!!

../images/Emo32.gifסליחה!!! כנסו!!!../images/Emo26.gif

לוידעת מה קרה שזה שלח רק ת'כותרת.... אז ככה....הנה שאלון...הואא ארוך....אבל מקווה שתענו!!! התגעגעתי!!!
הרבה מאוד זמן לא היה כאן אחד כזה, אז להנאתכם! אזהרה - הוא מאוד ארוך! שאלון שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? רווק? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה כאן? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש לך יומן/ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? הכי רועש? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? ארוך, אה?

אני אענה....../images/Emo98.gif לעצמי...../images/Emo98.gif

שם: מור....
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: של עצמי... מיקום: איזור ירושלים.... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לוידעת....אבל מור זה שם גם של בנים לא?! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם אפח'ד! אני מתה על השם שלי!!!
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חס וחלילה!!! רווק? כן...תקראו לזה איך שבא לכם... תאריך לידה: 2.11 גיל: 15 וחצי [יותר...עוד חודשיים 16
] גיל שהיית רוצה להיות: ממממממממ 20...אנערף... כיתה: עולה לי"א.... מצבך החברתי: מממממ תשאלו ת'חברים שלי.... למה את/ה כאן? כי אני מתה על מאיה בוסקילה!!!
גובה: מממממממ מזמן לא נמדדתי...אבל אני די נמוכה... צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? מתה עליו!!!
צבע שער: שחור פחם [עם קצת פסים אדומים] אוהב אותו? חולה עליו!!!
צבע אהוב: כתום ושחור!! ימני/ שמאלי: ימני...[גם בדעות....
] חיות מחמד? היה כלב...עכשו חתולה....
מה העבודה שלך? לעצבן אנשים....סתם....אין..... יש פירסינג? ממממ באוזן נחשב?! אם כן...אז חמש חורים באוזניים... קעקועים? none... אובססיות? ממממממממ התמכרויות? יש.....אייסי....אינטרנט....אוכל....
נחשב?! ציטוט מועדף/ מוטו: אבוקדו מרוח זה מוטו לחיים....
סתם...מממממ לא עולה לי כרגע.... האם אתה חי את הרגע?אני חושבת שלא.... יש לך סודות? כן...
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בטח!!! יש לך הרגלים רעים? כן....
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
לא נעים...תשאלו אותם.... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: החיים בזבל....
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להזדקן....
אתה יודע לשיר? לא!!!!!!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא...[לא שאני זוכרת...] האם אתה מתבודד? לפעמים....
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ממממממממ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן.... האם אתה פועל בפזיזות? בחלק מן הדברים... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן.... יש לך יומן/ג'ורנל? לא...היה בכיתה ו'....
מה החולשה הכי גדולה שלך? מממממממממ מה החוזק הכי גדול שלך? לוידעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ממממממממ הפחדים שבי... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן....בטח.... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מממממ בתכלס כן.... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להאמין לאנשים שאתה אוהב...לא לאלה שלא... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן....
יש לך ביטחון עצמי? כן...אבל לא מופרז... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוידעת.... האם אתה: מתפלל? לפעמים.... הולך לבית כנסת? לפעמים... מדבר עם זרים? לפעמים.... ישן עם בובות פרווה? לא.... יוצא לטיול בגשם? לפעמים.... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן....
נוהג? עדיין לא.... אוהב לנסוע מהר? אוהבת לנסוע עם אנשים שנוסעים מהר...
אוהב את הקול שלך? מממממ םחות או יותר.... האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן... יצאת מהמדינה? לא... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא...אבל להזדעזע כן...
היית מאוהב? כן... שחית בעירום? לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא... עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? כן...
חטפת מכות? מממממ מן הסתם בגן או בביצפר.... החטפת מכות למישהו? מממממ אני חושבת שכנ"ל... היית על במה? כן... ישנת מחוץ לבית? בטח....רק היום חזרתי משלושה ימים מחוצ לבית... חשבת על התאבדות? כן...
נשארת ער כל הלילה? כן... לא אכלת יום שלם? כן...צומות יו נואו...אבל גם בסתם ימים...שאני מרגישה שזה מיותר לאכול... דיברת בטלפון כל הלילה? לא...יותר מ 10 דקות גג!! אני מפסיקה לדבר...לא יכולה יותר מזה.... ישנת כל היום? כן... חשבת שאתה משתגע? בטח! היום.... בגדו בך? כן...
היה לך חלום שהתגשם? כן... עברת על החוק? מממממ לא זוכרת... פגשת מישהו מפורסם? כן... הרגת חיה בטעות? נמלים נחשב?!
סתם...לא זוכרת.... הרגת חיה בכוונה? לא... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן...
גנבת משהו? מממממממ יכוליות.... היית ברדיו/ טלוויזיה? כן... היתה לך התמוטטות עצבים? כן... קפצת בנג'י? לא!!!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...[מה זה אומר?!] האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא... בקסם? לא... באלוהים? כן.. במזל? כן... באהבה ממבט ראשון? כן... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.... במכשפות? חס וחלילה!! לא... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא.... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן... בדת מאורגנת? לא הבנתי.... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא...מה פתאום?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הטובים- גן עדן... מי החבר הכי טוב שלך? איילה...[חברה שלי מכיתה א'....] מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? איילה....[נשמה טובה שלי!!!
] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה משנה...אתן הרי לא תבינו....טוב אבל שיהיה...."בר מצווה עם זקן?!" זה מה שעולה לי כרגע בראש... מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איילה...
הכי מעט זמן? שמרית.... הכי מצחיק? מממממממ לוידעת... הכי קרוב? איילה... הכי מוזר? נגה... הכי חכם? תמר....
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אביגיל! הזמר הכי טוב? ממממממממ צפי אולי.... הכי רועש? מממממממ אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם כולם!!! אבל עם תמר.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ממממממממ אני לא אוהבת לדבר בטלפון... על מי אתה סומך הכי הרבה? איילה...
עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי הקטנה.... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.... בבית של מי היית אחרון? מממממ איילה.... האם החברים שלך מכירים אותך? אני מקווה...
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא.... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בדיוק היום חשבתי על זה... שצחקת עליו? לביא... שהלכת איתו לקניות? אמא.... או שבעצם איילה....
ששבר את הלב שלך? מממממממ שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות? טרס....חברה שלי....[כך חשבתי...] ששימח אותך? איילה.....אהההה וגם ישי... שראית איתו סרט? וואי....שנים לא ראיתי סרט.... שדיברת איתו בטלפון? אמא... שראית? אחי הקטן....
איזה ספר אתה קורא? הברית/ נעמי רגן מה יש על הפד לעכבר שלך? משו מוזר שכזה.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפות, חרא, עייפות, מגעיל, עייפות! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן...עם שלומי... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא...

BravE NeW BoY

New member
שאלונים...איי לייק ../images/Emo9.gif

שם: אסף האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: על שם חבר לשעבר של אמא שלי
מיקום: חולון...עיר הערסים והפרחות. האם תקראי לבת שלך על שמך? יש מצב...
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מיכאלה
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? איןלישמץ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מאוד
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אופקורס רווק? כן, יש הצעות
תאריך לידה: 27/6/86 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 21..ואפשר גם תאריך: 11/4/07 כיתה: אין ברוך השם מצבך החברתי: טוב תודה. למה את/ה כאן? כי אני חולהההההההה על מאיוש גובה: 175 בערך.. צבע עיניים: חום אוהב אותו? את הצבע
הייתי מעדיף אפור או ירוק.. צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: אדום ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? ז"ל מה העבודה שלך? מדריך/דייל/מלצר יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? בריטני..ליאן ריימס...קולה
, כוכב נולד (כן..אובססיה
) התמכרויות? מוסיקה..ציפורניים
ציטוט מועדף/ מוטו: You Think You Know But You Have No Idea האם אתה חי את הרגע? לא יודע..
יש לך סודות? כמו כולם
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מחבב יש לך הרגלים רעים? כן
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ..לא יודע..הרבה אומרים חמוד..
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: Assi and the City מה הפחד הגדול ביותר שלך? לקנות דיסק של אבריל לאווין אתה יודע לשיר? רק ב
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? לעיתים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושב שכן
אני לא נושך האם אתה פועל בפזיזות? חחח בהחלט כן
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני מדבר מהר
^ יש לך יומן/ג'ורנל? לא
מה החולשה הכי גדולה שלך? פאנטה ענבים ובריטני
מה החוזק הכי גדול שלך? דונט אנדרסטנד דה קווזצאן אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אוו הוו..ההרבה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? חביבים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לשפוט בנאדם לפי המוסיקה שהוא שומע
אתה חושב שאתה נראה טוב? פלוס מינוס.. יש לך ביטחון עצמי? לא
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא דומה לאפחד
האם אתה: מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא דבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? עם כרית.. יוצא לטיול בגשם? לא אוהב..אבל כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן.. אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כו יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן..חחח החטפת מכות למישהו? כן היית על במה? לא ואני מקווה שזה יימשך ככה. ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? פעם אחת..
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? יתוש סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא
יית ברדיו/ טלוויזיה? כן אבל בקהל היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא...בקרוב היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן כן כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? אה
אתה חושב שלאלוהים יש מין? אולי..
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הופכים להיות פרפרים שרואים הכל
מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה.. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? לא בטוח שיש מישו כזה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? סוד
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא הבנתי תשאלה מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עידו הכי מעט זמן? יאיר הכי מצחיק? רעות הכי קרוב? כולם הכי מוזר? עידו הכי חכם? עידו
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סוד
הזמר הכי טוב? חבר או זמר
הכי רועש? אני
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מי שמחובר.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא זוכר על מי אתה סומך הכי הרבה? על כולם עם מי אתה רב הכי הרבה?
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? ידידה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? בערך.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נהג אוטובוס חצוף
שצחקת עליו? מישהו שישב באוטובוס שהלכת איתו לקניות? ידידה שלי ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות?
ששימח אותך? ידידה שלי
שראית איתו סרט? ידידות וחבר שדיברת איתו בטלפון? בוסית שראית? אמא איזה ספר אתה קורא? ה"פ מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: הכל יופי טופי אחלה בחלה אם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא ארוך, אה? כן

melody100

New member
תשובה לשאלון!!!

שם: טל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו:כשנולדתי ירד טל אז אמא שלי קראה לי טל מיקום:השרון האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? שיר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא!!! רווק? אני ילדה!!! תאריך לידה: 25.12.1992 גיל: 12 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה:עולה ל-ו מצבך החברתי:מקובלת למה את/ה כאן? כי אני חולההההההההההההההההההההההההההההההההההה שרופה מטורפת מטוגנת על מאיה בוסקילה!!!!!! גובה: מטר חמישים ומשו צבע עיניים:חום אוהב אותו? לא צבע שער: שחור אוהב אותו?כן צבע אהוב: סגול וורוד ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? כלב פיצי בשם בילבו מה העבודה שלך? לא עובדת יש פירסינג? יש לי 2 עגילים באוזן ימין ואחד באוזן שמאל קעקועים?לעעעעעעעעעעעע אובססיות? לעעעעעעעעעעעעעע התמכרויות? מאיה בוסקילה ציטוט מועדף/ מוטו: "אם את נשבר אז גם אני נשברת אך אם אתה נשאר אז גם אני נשארת,ברע ובמר! האם אתה חי את הרגע? אממ.... בערך יש לך סודות? מאמא שלי לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני שרה יפה ואני יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו:החרם הגדול מה הפחד הגדול ביותר שלך?פחד מסמים אתה יודע לשיר? דהההההההההההה כן.... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, לא מי אני??? חחח האם אתה מתבודד? לעעעע מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להראות יפה וגם להצליח בלימודים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי!!! האם אתה פועל בפזיזות? לעעעעע האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא... יש לך יומן/ג'ורנל? כן.. בערךךך מה החולשה הכי גדולה שלך? לבגדים!!! מה החוזק הכי גדול שלך? אני מסוגלת להרחיק את עצמי מהממתקים החמוצים ומכל השטויות(שבישבילי הם בעצם לא שטויות) המשמינות האלה!!! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שלא יהיה לי שערות בבית השחי!!! חחחח אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להגיד שטויות... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שרקקקקק חחח סתם מאיפו לי האם אתה: מתפלל? אני עושה קריאת שמע בבוקר, ובלילה לפני שינה אני עושה מודה אני הולך לבית כנסת? לעעעע מדבר עם זרים? לעעעעע ישן עם בובות פרווה? לפעמיםםםם יוצא לטיול בגשם? לעעעע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כה.... הרגל מגונה הא..? נוהג? לעעעעעעע אוהב לנסוע מהר? לעעעעעעעע אוהב את הקול שלך? כה האם אי פעם: פגעת בעצמך? לעעעע יצאת מהמדינה? לעעע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לעעעע היית מאוהב? דההה ברור שחית בעירום? לעעעע היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כה.. חחח לא חזק.. כמה כפות לילדות שאני שונאת היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית? כן.. חשבת על התאבדות? בחיים לא!!!!! נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן... את המלכה שלנו.. מאיה בוסקילה.. ועוד כמה מעפנים הרגת חיה בטעות? לעעעעעעעעעעע! עזבו אותי... צער בעלי חיים!! הרגת חיה בכוונה? לעעעעעעעעעעעעעעע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לאאא היית ברדיו/ טלוויזיה? לאא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם?לא באלוהים? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מאפו לי במכשפות? חס וחלילה!! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן.. בערך.. בדת מאורגנת? מה?< אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? או לגן עדן או לגיהנום או גילגול נשמות... יותר בכיוון של גלגול נשמות מי החבר הכי טוב שלך? משי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אמא ואחות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחשוב טוב לפני שאת אומרת משו... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אם אני יתחיל לפרט.... ואו... מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בת-אל הכי מעט זמן? משי הכי מצחיק? עדי הכי קרוב? משי הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? מה נראה לכם?????????????????? טל!!!!!!!!!+ הכי רועש? אביב גפן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם החברים המתוקים שלי בפורום.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? משי החברה הכי טובה על מי אתה סומך הכי הרבה?אחות, אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? מלודי אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ...טוב כן... בערך... בבית של מי היית אחרון? סבתא שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סיון ברוןןןןןן שצחקת עליו? סיון ברון... ילדה שבא לי להרוג אותה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? לא!!! אין שאיכזב אותך? אין... שגרם לך לבכות? יוסי... ילד שאני לא סובלת ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט? עם כללללללללללל הכיתה שדיברת איתו בטלפון? אמא של החברה שנסעה להודו... שראית? סבתא שלי איזה ספר אתה קורא? הרפתקא במצולות ספר מעפןןןןןןןןןן מה יש על הפד לעכבר שלך?מערבולת תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואבת לי הבטן מאוד מאוד!!! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לעעעעעע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לעעעעעע האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן... בערוץ 24 אחלה שאלון!!!![ כנסו לאתר שליייייייייייייי

אביבוש7

New member
דיי מעייף אבל חמוד..כנסו!

שם: אביב.... האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: של עצמי... מיקום: רמלה.... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לוידעת....אבל אביב זה שם גם של בנים לא?! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם אפח'ד! אני מתה על השם שלי!!! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא!!! רווק? כן...פנויה להצעות..חח... תאריך לידה: 3.6.1987 גיל: 17 ושלושה חודשים..חח גיל שהיית רוצה להיות: ממממממממ 20... כיתה: עולה לי"ב.... מצבך החברתי: מממממ תשאלו ת'חברים שלי.... למה את/ה כאן? כי אני מתה על מאיה בוסקילה!!! גובה: 1.73... צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? חולה עליו!!! צבע שער: שטני עם פסים זהובים..חח (רוצים תמונה?!) אוהב אותו? מה נראה לכם!!! צבע אהוב: כחול ולבן!! ימני/ שמאלי: ימני...[גם בדעות....] חיות מחמד? אוהבת אבל אין.... מה העבודה שלך? אממ שחקנית כדורסל באליצור רמלה.. למרות שבשבילי זה תחביב אבל גם קריירה..... יש פירסינג? ממממ באוזן נחשב?! אם כן...אז יש לי... קעקועים? לאא... אובססיות? ממממממממ התמכרויות? יש.....אייסי....אינטרנט....אוכל....כדורסל נחשב?! ציטוט מועדף/ מוטו: " אף פעם בחיים אל תחשוב שלילי", " בחיים אל תשקר לעצמך".... בעיקרון לא עולה לי כרגע.... האם אתה חי את הרגע?אני חושבת שלא.... יש לך סודות? כן... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ברור!!! יש לך הרגלים רעים? לא נראה לי.... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עדיף שתשאלו אותם..בעיקרון בלי השתחצנות אני אחלה ילדה, ומי שמכיר אותי יודע..חח אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: לא יודעת.... מה הפחד הגדול ביותר שלך? להזדקן....בעיקרון לא עולה לי כרגע משו... אתה יודע לשיר? יש מצב!!!!!!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא ובחיים אני לא יעשה זאת.. עדיף להישאר אתה בעצמך! האם אתה מתבודד? לפעמים.... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ממממממממ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תמיד אני אתחבר עם עצמי..חח.. האם אתה פועל בפזיזות? תלוי מתי... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן.... יש לך יומן/ג'ורנל? לא..אבל זה אחלה דבר.. מה החולשה הכי גדולה שלך? מממממממממ מה החוזק הכי גדול שלך? לוידעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ממממממממ הפחדים שבי וגם הביישנות למרות שלפעמים זה טוב..חח... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי מתי... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן....בטח.... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מממממ בעיקרון כן.... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להאמין לאנשים שאתה אוהב...לא לאלה שלא... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן.... יש לך ביטחון עצמי? כן...אבל לא מופרז... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוידעת.... האם אתה: מתפלל? לפעמים.... הולך לבית כנסת? לפעמים... מדבר עם זרים? לפעמים.. תלוי.... ישן עם בובות פרווה? לאא.... יוצא לטיול בגשם? לפעמים.... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.... נוהג? עדיין לא.. בקרוב (בעזרת השם!).. אוהב לנסוע מהר? לאא... תלוי מתי ואיפה.. (" עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר את החיים ברגע!)... אוהב את הקול שלך? מממממ כן למה לא.... האם אי פעם: פגעת בעצמך? לאאא שאני יודעת... יצאת מהמדינה? לא... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא...אבל להזדעזע כן... היית מאוהב? כן... שחית בעירום? לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא... עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? לא... חטפת מכות? לא כדאי לכם להתחיל איתי..חח.... החטפת מכות למישהו? אממ כרגע לא זכור אבל יש מצב שכן... היית על במה? כן... ישנת מחוץ לבית? בטח....רק היום חזרתי מיומיים מחוץ לבית... חשבת על התאבדות? לא ואני מקווה שאני לא יחשוב... נשארת ער כל הלילה? כן... לא אכלת יום שלם? כן...צומות יו נואו...אבל גם בסתם ימים...שאני מרגישה שזה מיותר לאכול... דיברת בטלפון כל הלילה? לא כ הלילה אבל יותר משעה.. ישנת כל היום? משו כזה... חשבת שאתה משתגע? בטח! היו כמה מקרים כאלה.... בגדו בך? כן... היה לך חלום שהתגשם? כן... עברת על החוק? מממממ לא זוכרת... פגשת מישהו מפורסם? כן..ברורר... הרגת חיה בטעות? לא.. הרגת חיה בכוונה? לא... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? מממממממ יכוליות.... היית ברדיו/ טלוויזיה? כן ואפילו בעיתון!... היתה לך התמוטטות עצבים? כן... קפצת בנג'י? קפצתי מהכיסא..חח סתם!!!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...[מה זה אומר?!] האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? יש מצב..... בקסם? יש מצב... באלוהים? כן.. ברור.. במזל? כן... באהבה ממבט ראשון? כן... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.... במכשפות? חס וחלילה!! לא..בחיים לא..למרות שלפעמים זה באמת נכון... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן.... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן... בדת מאורגנת? לא הבנתי..חח.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא...מה פתאום?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הטובים- גן עדן... מי החבר הכי טוב שלך? אממ..תלמדו משפט בחיים.. תהיו חברים של כולם אבל לא של אף אחד..מקווה שהבנתם!! מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?וואי יש הרבה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי, ולא לחשוב שלילי אף פעם! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי כרגע... מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כבר אמרתי לכם משפט.. אבל בעיקרון יש כמה... הכי מעט זמן? אפק.... הכי מצחיק? מממממממ לוידעת... הכי קרוב? יש כמה..חח... הכי מוזר? עזבו... הכי חכם? אני..חח סתם יש כמה וכמה.... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יש כמה (לירון, סתיו ואור)ויש עוד! הזמר הכי טוב? חן.... הכי רועש? אמממ.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם כולם!!! סתיוו'ש.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מממ יש הרבה... על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי... עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי הקטנה.... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.... בבית של מי היית אחרון? מממממ דודים..חח.... האם החברים שלך מכירים אותך? אני מקווה... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא.... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בדיוק היום חשבתי על זה... שצחקת עליו? מממ... שהלכת איתו לקניות? אמא.. ששבר את הלב שלך? מממממממ שאיכזב אותך? יש הרבה כאלה שגרם לך לבכות? חברות אבל יש כמה.. ששימח אותך? סתיוו'ש שראית איתו סרט? בן-דוד שלי (מתה עליו!).... שדיברת איתו בטלפון? אמא... שראית? אמא.... איזה ספר אתה קורא? כרגע שום ספר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? ממ..של הבית ספר.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפות, געגועים(אלייך), שמחה, אהבה ולא יודעת! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.. מאיה בוסקילה...

אביבוש7

New member
כנסו זה היה דיי מעייף!..חח

שם: אביב.... האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: של עצמי... מיקום: רמלה.... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לוידעת....אבל אביב זה שם גם של בנים לא?! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם אפח'ד! אני מתה על השם שלי!!! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא!!! רווק? כן...פנויה להצעות..חח... תאריך לידה: 3.6.1987 גיל: 17 ושלושה חודשים..חח גיל שהיית רוצה להיות: ממממממממ 20... כיתה: עולה לי"ב.... מצבך החברתי: מממממ תשאלו ת'חברים שלי.... למה את/ה כאן? כי אני מתה על מאיה בוסקילה!!! גובה: 1.73... צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? חולה עליו!!! צבע שער: שטני עם פסים זהובים..חח (רוצים תמונה?!) אוהב אותו? מה נראה לכם!!! צבע אהוב: כחול ולבן!! ימני/ שמאלי: ימני...[גם בדעות....] חיות מחמד? אוהבת אבל אין.... מה העבודה שלך? אממ שחקנית כדורסל באליצור רמלה.. למרות שבשבילי זה תחביב אבל גם קריירה..... יש פירסינג? ממממ באוזן נחשב?! אם כן...אז יש לי... קעקועים? לאא... אובססיות? ממממממממ התמכרויות? יש.....אייסי....אינטרנט....אוכל....כדורסל נחשב?! ציטוט מועדף/ מוטו: " אף פעם בחיים אל תחשוב שלילי", " בחיים אל תשקר לעצמך".... בעיקרון לא עולה לי כרגע.... האם אתה חי את הרגע?אני חושבת שלא.... יש לך סודות? כן... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ברור!!! יש לך הרגלים רעים? לא נראה לי.... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עדיף שתשאלו אותם..בעיקרון בלי השתחצנות אני אחלה ילדה, ומי שמכיר אותי יודע..חח אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: לא יודעת.... מה הפחד הגדול ביותר שלך? להזדקן....בעיקרון לא עולה לי כרגע משו... אתה יודע לשיר? יש מצב!!!!!!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא ובחיים אני לא יעשה זאת.. עדיף להישאר אתה בעצמך! האם אתה מתבודד? לפעמים.... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ממממממממ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תמיד אני אתחבר עם עצמי..חח.. האם אתה פועל בפזיזות? תלוי מתי... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן.... יש לך יומן/ג'ורנל? לא..אבל זה אחלה דבר.. מה החולשה הכי גדולה שלך? מממממממממ מה החוזק הכי גדול שלך? לוידעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ממממממממ הפחדים שבי וגם הביישנות למרות שלפעמים זה טוב..חח... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי מתי... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן....בטח.... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מממממ בעיקרון כן.... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להאמין לאנשים שאתה אוהב...לא לאלה שלא... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן.... יש לך ביטחון עצמי? כן...אבל לא מופרז... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוידעת.... האם אתה: מתפלל? לפעמים.... הולך לבית כנסת? לפעמים... מדבר עם זרים? לפעמים.. תלוי.... ישן עם בובות פרווה? לאא.... יוצא לטיול בגשם? לפעמים.... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.... נוהג? עדיין לא.. בקרוב (בעזרת השם!).. אוהב לנסוע מהר? לאא... תלוי מתי ואיפה.. (" עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר את החיים ברגע!)... אוהב את הקול שלך? מממממ כן למה לא.... האם אי פעם: פגעת בעצמך? לאאא שאני יודעת... יצאת מהמדינה? לא... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא...אבל להזדעזע כן... היית מאוהב? כן... שחית בעירום? לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא... עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? לא... חטפת מכות? לא כדאי לכם להתחיל איתי..חח.... החטפת מכות למישהו? אממ כרגע לא זכור אבל יש מצב שכן... היית על במה? כן... ישנת מחוץ לבית? בטח....רק היום חזרתי מיומיים מחוץ לבית... חשבת על התאבדות? לא ואני מקווה שאני לא יחשוב... נשארת ער כל הלילה? כן... לא אכלת יום שלם? כן...צומות יו נואו...אבל גם בסתם ימים...שאני מרגישה שזה מיותר לאכול... דיברת בטלפון כל הלילה? לא כ הלילה אבל יותר משעה.. ישנת כל היום? משו כזה... חשבת שאתה משתגע? בטח! היו כמה מקרים כאלה.... בגדו בך? כן... היה לך חלום שהתגשם? כן... עברת על החוק? מממממ לא זוכרת... פגשת מישהו מפורסם? כן..ברורר... הרגת חיה בטעות? לא.. הרגת חיה בכוונה? לא... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? מממממממ יכוליות.... היית ברדיו/ טלוויזיה? כן ואפילו בעיתון!... היתה לך התמוטטות עצבים? כן... קפצת בנג'י? קפצתי מהכיסא..חח סתם!!!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...[מה זה אומר?!] האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? יש מצב..... בקסם? יש מצב... באלוהים? כן.. ברור.. במזל? כן... באהבה ממבט ראשון? כן... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.... במכשפות? חס וחלילה!! לא..בחיים לא..למרות שלפעמים זה באמת נכון... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן.... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן... בדת מאורגנת? לא הבנתי..חח.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא...מה פתאום?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הטובים- גן עדן... מי החבר הכי טוב שלך? אממ..תלמדו משפט בחיים.. תהיו חברים של כולם אבל לא של אף אחד..מקווה שהבנתם!! מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?וואי יש הרבה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי, ולא לחשוב שלילי אף פעם! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי כרגע... מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כבר אמרתי לכם משפט.. אבל בעיקרון יש כמה... הכי מעט זמן? אפק.... הכי מצחיק? מממממממ לוידעת... הכי קרוב? יש כמה..חח... הכי מוזר? עזבו... הכי חכם? אני..חח סתם יש כמה וכמה.... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יש כמה (לירון, סתיו ואור)ויש עוד! הזמר הכי טוב? חן.... הכי רועש? אמממ.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם כולם!!! סתיוו'ש.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מממ יש הרבה... על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי... עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי הקטנה.... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.... בבית של מי היית אחרון? מממממ דודים..חח.... האם החברים שלך מכירים אותך? אני מקווה... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא.... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בדיוק היום חשבתי על זה... שצחקת עליו? מממ... שהלכת איתו לקניות? אמא.. ששבר את הלב שלך? מממממממ שאיכזב אותך? יש הרבה כאלה שגרם לך לבכות? חברות אבל יש כמה.. ששימח אותך? סתיוו'ש שראית איתו סרט? בן-דוד שלי (מתה עליו!).... שדיברת איתו בטלפון? אמא... שראית? אמא.... איזה ספר אתה קורא? כרגע שום ספר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? ממ..של הבית ספר.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפות, געגועים(אלייך), שמחה, אהבה ולא יודעת! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.. מאיה בוסקילה...

oren3110

New member
אוקיי הנה.....

שם: אורן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: לא מיקום: רמת גן האם תקרא לבת שלך על שמך? לא חושב שאני יקרא לבת שלי אורנה...לא שיש לי בעיה עם השם... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. רווק? חח כן.. תאריך לידה: 31.10.1990 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: אני דווקא מסתדר עם הגיל שלי... כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: אחלה למה את/ה כאן? כי משעמם לי..חח סתם...כי אוהב את מאיה בוסקילה והשירים המעוליםםם שלה !! גובה: נמוך...1.55 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? מאוד !!!!! צבע שער: שטני כהה קצת אוהב אותו? כן צבע אהוב: אדום !!!!!! יאללה הפועל !!! ימני/ שמאלי: ימני חיות מחמד? אין... לצערי... מה העבודה שלך? אין... יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? נראה לי שאני מכור לגרעינים חח...והפועל רמת גן... ציטוט מועדף/ מוטו: לא עולה לי כרגע.. האם אתה חי את הרגע? לא יודע.......... יש לך סודות? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים יפות...חמוד... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: אורן..חח לא יודע.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? לרדת עוד ליגה עם הפועל ר"ג..חיחיחיחייח סתם... אתה יודע לשיר? אני יודע..רק לא בטוח שטוב... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא! האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אוו שאלה מכשילה.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני לא אובייקטיבי מצטער... האם אתה פועל בפזיזות? הרבה פעמים כן... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? נמוך...לא שאני שונא את זה..זה קצת מפריע יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע...... מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודע.... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? עוד כמה סנטימטרים גובה... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא נראה לי... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? נראה לי שכן.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אני הולך להביא פה איזה פתגם חח...אל תעשה לחבריך מה ששנוא עלייך... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? בערך.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ספיידרמן..חח סתם..לא יודע האם אתה: מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא לעיתים קרובות.. מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? מת על זה... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.. נוהג? לא.. אוהב לנסוע מהר? תלוי באיזה מכונית...במכונית של אבא שלי לא... אני מרגיש שהיא עומדת להתפרק כל רגע... אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן...בטיול בר מצווה חח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? אני חושב שכן... שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? אני משתדל רק לאיים... היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא!! נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? מההההה?? איך אפשר? דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? וואלה כן חח בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כןן עברת על החוק? כן..אבל לא משו רציני... פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושב... גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן...בערוץ המקומי חחחחחחח...באיזה טקס של כל כיתות ח' בר"ג היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא כל כך.. בקסם? לא כל כך... באלוהים? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן..אבל אפשר גם בשני... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נראה לי שכן... במכשפות? לא.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אמממ נראה לי שכן בדת מאורגנת? מה??? לא הבנתי... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודע..לא חושב... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא חושב על זה !! מי החבר הכי טוב שלך? אמממ יש לי הרבה חברים טובים... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? פיייי אין לי מושג.... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות אני !!!!!!!!!! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? השאלה הזאת... מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לירן...10 שנים...מגיל 4 הכי מעט זמן? הכי מצחיק? דור הכי קרוב? טל..גר ממש מולי..חחח סתם..כולם קרובים הכי מוזר? וואלה...כולם..חחחח הכי חכם? אבישי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם הזמר הכי טוב? דור הכי רועש? לא יודע אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם הרבה אנשים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודע... על מי אתה סומך הכי הרבה? חברים עם מי אתה רב הכי הרבה? עם החברים הכי טובים רבים הכי הרבה... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים... האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? חבר..דור... האם החברים שלך מכירים אותך? כן...יותר מדי טוב... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא...למה? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? כל מי שקשור לשידורים של האולימפיאדה בערוץ 11... שצחקת עליו? לא צחקתי על אף אחד לאחרונה... שהלכת איתו לקניות? לא זוכר ששבר את הלב שלך? לא שבור... שאיכזב אותך? אף אחד שגרם לך לבכות? אף אחד ששימח אותך? שראית איתו סרט? עם עוד 6 חברים...ביום שישי... שדיברת איתו בטלפון? ידידה שראית? אח שלי איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר הספר החמישי...הגעתי לעמוד 30 ודי התייאשתי... מה יש על הפד לעכבר שלך? ווי נעלם לי הפד... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כמה שאלות יש בשאלון הזה !!! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן...אפילו במצלמה חח... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן ארוך, אה? מאוד!

aaliaha

New member
מ-ע-י-י-ף אבל שווה את המאמץ ../images/Emo178.gif

שם:נאוה האם השם שלך על שם מישהו
:לא... מיקום:ח(ד)רה... האם תקראי לבת שלך על שמך
:לא... אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך
:לא יודעת שאלו ת'הורים שלי... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר מי זה היה
:עם אפחד
-אני מבסוטית מהשם שלי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות
:לא... אם תהייה מפורסם,האם תנטוש את שם המשפחה שלך
:מה פתאום
תאריך לידה:20.8.1992 גיל:12
גיל שהיית רוצה להיות:18...
כיתה:עולה ל-ז' מעמד חברתי:לא יודעת שאלו ת'חברים שלי... למה את כאן
:אני כאן בשביל מיוש
גובה:1.60 עיניים:חומות אוהב אותו
:בטח
שיער:שחור אוהב אותו
:בטח
צבע אהוב:כתום,ורוד,אדום ושחור
ימני\שמאלי:ימנייה
... חיות מחמד:הייתה לי פעם כלבה
... מה העבודה שלך
:מובטלת...
יש פירסינג
:בקרוב... קעקועים
:לא.. אובססיות
:אממממ... התמכרויות:מחשב... icq... מאיה... ציטוט מעודף\מוטו:"החינוך הוא הדרכון שלנו לעתיד איתו תגיע לכל מקום"
האם אתה חי את הרגע
כן... יש לך סודות
:כן... האם אתה אוהב את כתב היד שלך
:כן.. הרגלים רעים
:לא... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים
:"וואו נאוה איזה מהפך!","את נראית מצוין
" אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו
:"בבית של פיסטוק" מה הפחד הגדול ביותר שלך
:להזדקן
...
האם אתה יודע לשיר
:כן... האם העמדת פנים שאתה משהו אחר כדי להיראות cool
:לא... האם אתה מתבודד
:לפעמים... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים
:אלוהים אם היית משהו אחר היית מתחבר לעצמך
:כן... האם אתה פועל בפזיזות
:לא תמיד... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעכצמך
:לא... יש לך יומן\ג'ורנל
:היה לי שנה שעברה... מה החולשה שלך
:שוקולד...
מה החוזק הכי גדול שלך
:אמממ..לא יודעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך מה זה היה
:הנטיות שלי להתעצבן מהר...
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית
:תלוי באופי הפגיעה... אם זה בגידה אני לא אחזיק מעמד
יש משהו שאתה מתחרט שעשית\לא עשית
:לא... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו
:כן
מה השיעור הכי חשוב שלמד בחיים
:"אל תשפוט אנשים לפני שאתה מכיר אותם
" אתה חושב שאתה נראה טוב
יש לך בטחון עצמי
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?|:"סופרמן",תמיד מגיעה בזמן כשיש מכות...חחח...
האם אתה: מתפלל
:לפעמים... הולך לבית כנסת
:לא... מדבר עם זרים
:לפעמים... ישן עם בובות פרווה
:לא... יוצא לטיול בגשם
:לפעמים... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם
:כן...
נוהג
:לא... אוהב לנסוע מהר
:לא נוהגת אבל אוהבת לנסוע עם מי שנוסע מהר...
אוהב את הקול שלך
:כן... האם אי פעם: פגעת בעצמך
:לא... יצאת מהמדינה
:לא,אבל בקרוב מאוד כן...
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא
:לא... היית מאוהב
:לא... אבל זה יקרה בקרוב...
שחית בעירום
לא... היה לך מקרה חירום רפואי
:לא... עברת ניתוח
:לא... ברחת מהבית
:לא... חטפת מכות