אני אענה....../images/Emo98.gif לעצמי...../images/Emo98.gif
שם: מור....
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו: של עצמי... מיקום: איזור ירושלים.... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לוידעת....אבל מור זה שם גם של בנים לא?! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם אפח'ד! אני מתה על השם שלי!!!
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
חס וחלילה!!! רווק? כן...תקראו לזה איך שבא לכם... תאריך לידה: 2.11 גיל: 15 וחצי [יותר...עוד חודשיים 16
] גיל שהיית רוצה להיות: ממממממממ 20...אנערף... כיתה: עולה לי"א.... מצבך החברתי: מממממ תשאלו ת'חברים שלי.... למה את/ה כאן? כי אני
מתה על מאיה בוסקילה!!!
גובה: מממממממ מזמן לא נמדדתי...אבל אני די נמוכה... צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? מתה עליו!!!
צבע שער: שחור פחם [עם קצת פסים אדומים] אוהב אותו? חולה עליו!!!
צבע אהוב: כתום ושחור!! ימני/ שמאלי: ימני...[גם בדעות....
] חיות מחמד? היה כלב...עכשו חתולה....
מה העבודה שלך? לעצבן אנשים....סתם....אין..... יש פירסינג? ממממ באוזן נחשב?! אם כן...אז חמש חורים באוזניים... קעקועים? none... אובססיות? ממממממממ התמכרויות? יש.....אייסי....אינטרנט....אוכל....
נחשב?! ציטוט מועדף/ מוטו: אבוקדו מרוח זה מוטו לחיים....
סתם...מממממ לא עולה לי כרגע.... האם אתה חי את הרגע?אני חושבת שלא.... יש לך סודות? כן...
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בטח!!! יש לך הרגלים רעים? כן....
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
לא נעים...תשאלו אותם.... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו: החיים בזבל....
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להזדקן....
אתה יודע לשיר? לא!!!!!!!! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא...[לא שאני זוכרת...] האם אתה מתבודד? לפעמים....
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ממממממממ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן.... האם אתה פועל בפזיזות? בחלק מן הדברים... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן.... יש לך יומן/ג'ורנל? לא...היה בכיתה ו'....
מה החולשה הכי גדולה שלך? מממממממממ מה החוזק הכי גדול שלך? לוידעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ממממממממ הפחדים שבי... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן....בטח.... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מממממ בתכלס כן.... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להאמין לאנשים שאתה אוהב...לא לאלה שלא... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן....
יש לך ביטחון עצמי? כן...אבל לא מופרז... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוידעת.... האם אתה: מתפלל? לפעמים.... הולך לבית כנסת? לפעמים... מדבר עם זרים? לפעמים.... ישן עם בובות פרווה? לא.... יוצא לטיול בגשם? לפעמים.... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן....
נוהג? עדיין לא.... אוהב לנסוע מהר? אוהבת לנסוע עם אנשים שנוסעים מהר...
אוהב את הקול שלך? מממממ םחות או יותר.... האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן... יצאת מהמדינה? לא... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא...אבל להזדעזע כן...
היית מאוהב? כן... שחית בעירום? לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא... עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית? כן...
חטפת מכות? מממממ מן הסתם בגן או בביצפר.... החטפת מכות למישהו? מממממ אני חושבת שכנ"ל... היית על במה? כן... ישנת מחוץ לבית? בטח....רק היום חזרתי משלושה ימים מחוצ לבית... חשבת על התאבדות? כן...
נשארת ער כל הלילה? כן... לא אכלת יום שלם? כן...צומות יו נואו...אבל גם בסתם ימים...שאני מרגישה שזה מיותר לאכול... דיברת בטלפון כל הלילה? לא...יותר מ 10 דקות גג!! אני מפסיקה לדבר...לא יכולה יותר מזה.... ישנת כל היום? כן... חשבת שאתה משתגע? בטח! היום.... בגדו בך? כן...
היה לך חלום שהתגשם? כן... עברת על החוק? מממממ לא זוכרת... פגשת מישהו מפורסם? כן... הרגת חיה בטעות? נמלים נחשב?!
סתם...לא זוכרת.... הרגת חיה בכוונה? לא... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן...
גנבת משהו? מממממממ יכוליות.... היית ברדיו/ טלוויזיה? כן... היתה לך התמוטטות עצבים? כן... קפצת בנג'י? לא!!!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...[מה זה אומר?!] האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא... בקסם? לא... באלוהים? כן.. במזל? כן... באהבה ממבט ראשון? כן... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.... במכשפות? חס וחלילה!! לא... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא.... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן... בדת מאורגנת? לא הבנתי.... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא...מה פתאום?! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הטובים- גן עדן... מי החבר הכי טוב שלך? איילה...[חברה שלי מכיתה א'....] מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? איילה....[נשמה טובה שלי!!!
] מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להאמין בעצמי! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה משנה...אתן הרי לא תבינו....טוב אבל שיהיה...."בר מצווה עם זקן?!" זה מה שעולה לי כרגע בראש... מי החבר ש - שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איילה...
הכי מעט זמן? שמרית.... הכי מצחיק? מממממממ לוידעת... הכי קרוב? איילה... הכי מוזר? נגה... הכי חכם? תמר....
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אביגיל! הזמר הכי טוב? ממממממממ צפי אולי.... הכי רועש? מממממממ אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם כולם!!! אבל עם תמר.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ממממממממ אני לא אוהבת לדבר בטלפון... על מי אתה סומך הכי הרבה? איילה...
עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי הקטנה.... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.... בבית של מי היית אחרון? מממממ איילה.... האם החברים שלך מכירים אותך? אני מקווה...
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא.... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בדיוק היום חשבתי על זה... שצחקת עליו? לביא... שהלכת איתו לקניות? אמא.... או שבעצם איילה....
ששבר את הלב שלך? מממממממ שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות? טרס....חברה שלי....[כך חשבתי...] ששימח אותך? איילה.....אהההה וגם ישי... שראית איתו סרט? וואי....שנים לא ראיתי סרט.... שדיברת איתו בטלפון? אמא... שראית? אחי הקטן....
איזה ספר אתה קורא? הברית/ נעמי רגן מה יש על הפד לעכבר שלך? משו מוזר שכזה.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפות, חרא, עייפות, מגעיל, עייפות! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן...עם שלומי... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא...