היי אנשים

Fairywitch

New member
היי אנשים../images/Emo201.gif

באתי להגיד שאיעדר מפה לזמן מה בנסיבות רעות... אבא שלי הפסיד בקרב מול הסרטן אתמול
אני כבר לא יודעת מה קורה באיידול, אתעדכן בהזדמנות, כרגע רק מנסה להיות גיבורה בשביל אמא שלי (אני בת יחידה). אוהבת אתכם ומתגעגעת, גם לחיים שהיו לי פעם ולא הערכתי אותם מספיק כדי לעשות משהו בנידון... אל תבזבזו אף רגע!!! ברצינות! המון אהבה
חנה.

../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifמאמי משתתפת בצערך

עצוב להיזכר כמה החיים שבריריים ומה באמת חשוב בחיים תהיו חזקים, תשמרי על אמא שלך ואם את צריכה משהו תדברי איתי אוהבת אותך נשיקות טל

Theshe

New member
../images/Emo16.gifמשתתפת בצערכן.

מי ייתן ולא תדעו עוד צער.

SHTRUDIDI

New member
משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

ממש מצטערת לשמוע ומקווה שלא תדעו עוד צער

Mikey Weiss

New member
ברגעים האלו אף פעם אין באמת משהו להגיד שיכול

לעזור, אבל מהפינה שלי אני יכולה רק לשלוח המון חיבוקים ותמיכה וירטואלית, להשתתף בצערך, ולהגיד שאני תמיד כאן אם את צריכה לדבר. לצערי חזיתי בכמה מבני דודיי מאבדים את הוריהם לסרטן, ואני יודעת איזה מאבק קשה זה גם לפני וההתמודדות שאחרי.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי יקירה../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

משתתפת בצערך ושולחת לך אלפי חיבוקים! תיהי חזקה. זה לא פשוט והדרך ארוכה אבל תדעי שתמיד יש לך אוזן קשבת אם תצטרכי לפרוק או סתם לדבר
ממש מקווה שלא תדעי עוד צער לעולם

קליספרה

New member
../images/Emo201.gif כל כך עצוב

ואל תהיי יותר מידי חזקה יקירה מותר לך לכאוב ולהתאבל גם הוא אבא שלך

משתתפת בצערך!

גם סבתא שלי נפטרה מזה, ועכשיו הבן שלה, דוד שלי נלחם בזה...
אני משתדלת לא להרגיש שנאה כי זה רגש נוראי, אבל הדבר היחיד שאני שונאת בכל מאודי זה את המחלה הנוראית האיומה הזו! שלא תדעו עוד צער!

Confide In Omer

New member
../images/Emo201.gif

אני כל כך מצטער לשמוע... תהיי חזקה, אבל כמו שכבר אמרו כאן, מותר ומגיע לך להיות עצובה ולהתאבל. את מדהימה!!

Bleed for Me

New member
../images/Emo201.gif omg im so sad!

be strong! all of us are here for you if you need us and even if you dont :)

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gifלכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני ממשיכה להיות חזקה מהמצופה, הרבה בזכות חברים שתומכים ומחזקים. כל מי שמגיע לבקר, כל הודעה וכל מילה מחזקות, אז באמת המון חיבוקים לכולם!
אני נחושה להמשיך לחיות ואפילו חיים טובים יותר - גם הבטחתי לו את זה
עכשיו אלך לברר מי זכה השנה...

למעלה