היי אנשים!

יוSי

New member
היי אנשים! ../images/Emo2.gif

בס"ד! מ´מצב?? אני חדש פה! כן כן! חדש חדש! אני לא ממש בבני עקיבא... האמת!- רציתי להתיעץ אתכם אם שווה לי לחזור... הייתי שם לפני מלאאא זמן! (מלא- כמה שנים), עכשיו שביררתי מי חי שם... אמרו לי שרק איזה 4-5 איש וכולם מדריכים... שווה לי בכלל לבוא?? יאללה יום טובבב! קדימה בני עקיבא הידד במעלה (זה השיר נכון??
)

יוSי

New member
יאיר!!

אהלן!! אז ככה- תעשה ת´חישוב אם אני שמינסט- אז אני בן 17 18 לא קשה
ולא הבנתי ת´שאלה השניה שלך...

yair15m

New member
תכנס החלפתי את השם!

לא משנה השאלה השניה..! וטוב תרגע לא ידעתי בן כמה אתה...! יש לי שאלה אחרת...!? איזה סניף אתה והיית פעם מדריך...?

יוSי

New member
לא הייתי מדריך..

ואני תקוע בדרום...
השאלה אם בכלל שווה לחזור... כולם מדריכים מה אני יעשה שם?!

yair15m

New member
שווה לחזור רק בליל שבת...!!

זה כיף לפגוש את החבר´ה ואתה יודע...!! כולם מדברים איתך בלי סוף...! ואם אתה ממש מוכר(אבל ממש) אז תבוא לבקר קצת בסניף...! ביי ולילה טוב...!!!!

כאילו שמישהו באמת....

מגיע לבני עקיבא כדי לשמוע את הפעולות את דברי המוסר ואת כל ה"ערכים" שמוכרים לנו שם הרי ברור שזה בגלל הבנות/בנים אז מה אכפת לך לבוא???? הרי אתה בגיל המתאים להתחיל......... ועכשיו כולם יתקיפו אותי מי אני שאכתוב ככה אבל ממרום שנותיי וכאחת שהיתה שרופה על "בני עקיבא" תסתכלו ישר למראה תסתכלו ישר לעיניים ותגידו את מי אתם מרמים אותי או אתכם????

יוSי

New member
דוגרי...

אני רוצה לחזור לשם בגלל ששנים לא פגשתי באנשים האלו... אבל עכשיו אני מגלה שהרוב לא שם... ומי ששם מדריך... אז כדאי בכלל לבוא?? מה אני בדיוק יעשה שם שכולם ידריכו?

חיפוש עצמי יקרה..

אף אחד לא מרמה..זה דבר ידוע ומוכר שחניכים באים לבני-עקיבא בשביל החבר´ה ולא בשביל לשמוע ערכים..אבל, אולי מתוך כך שהם באים בשביל הבנות והבנים הם גם ילמדו את הערכים בשבת???חשבת על זה פעם?תאמיני לי שמי שממש לא היה רוצה לשמוע פעולות, היה עושה מפגש של בנים ובנות בשבת..עובדה שבכל זאת אנשים מגיעים ונכנסים לפעולות..

היי פרפר

בואי נדבר רגע בגובה העניים בלי העוקצנות שמקודם בחרתי להשתמש בה תראי אם היינו עו7שים סקר או יותר מזה אם יום אחד ההנהלה הארצית תצא בהכרזה להפריד את הסניפים א. מניסיון זה לא יעבור בסימנריונים הארצים (ואני לראיה יכולה להעיד על כך) ב. ניתן יהיה לספור את מספר המתפקדים על יד אחת אולי בשבטים הנמוכים עוד יהיה סיכוי לראות פה ושם חניכים כי הם בשלה ההתלהבות מהצ´ופרים אבל........ וכבר דנו על זה המון.....בזמני! ג. אל סעיף זה לא אתווכח-אין להקיש מסניף לסניף תלוי במקום הגאוגרפי אבל בוא נרה אותך מנסה לשכנע חברה מסניף "תמ"ר" להגיע לפעילות נפרדת.......

חיפוש..

א. לא הבנתי למה הכוונה..לא יעבור בסמנריונים הארציים?!?!לא הבנתי.. ב. אני לא אומרת שצריך לצאת בהכרזה כזאת.. אבך אולי לאט לאט להרגיל את החניכים למצב כזה שלא תמיד זה לא נפרד, ופה ושם כן לעשות פעילויות נפרדות.. להרגיל אותם בהדרגה. ג. זה באמת תלוי, את ממש צודקת, אבל אני באה מסניף שהוא לא נפרד, וכן יש את השאיפה להפוך אותו לכזה(ככה לפחות נראה לי..).ככה שכן יש את הסיכוי שסניפים מעורבים יהפכו לנפרדים.

ש י ר ה2

New member
אני קוראת את ההודעה וחושבת לעצמי...

אני חושבת שאת ממש מכלילה יש המון אנשים שכן באים לשמוע פעולות ואחת מהמטרות של הקמת תנועת "אריאל" ו"עזרא"( שאני מתנגדת אליהם בטירוף) היא כדי שיבואו בשביל לשמוע את המדריכה ולא בשביל הבנים...

שירה חמודה..

אני לא חושבת שאחת המטרות של בני עקיבא היא כדי שיבואו בשביל הבנים. זאת לא הייתה המטרה מההתחלה, וזאת הטעות שלך.. זה איזשהו מצב שנוצר, אבל בואי נגיד שזה לא מה שרצו שיהיה.. ("מתנגדת אליהם בטירוף"?!-למה?)

ש י ר ה2

New member
המטרה של בנ"ע ....

היא שלא יבואו בשביל הבנים זה מה שאני אמרתי!!! ואני מתנגדת לתנועת אריאל ועזרא...אני אסביר לכם את זה במה שהרב אבינר שליט"א אומר: אריאל ועזרא הקימו תנועות מופרדות כאילו הם אומרים: אנחנו עדיפים על בנ"ע ועזרא. אני מסכימה עם הרב אבינר ב-100 אחוז. הבעיה של בנ"ע שבגללה הקימו את התנועות האלה היא הצניעות בתנועה, ואצלינו בסניף הכל כשר ויפה ככה שאין לי סיבה כ"כ לחשוב על לעבור לאריאל.

למעלה