היי אנשים!

Art Of Madness

New member
היי אנשים! ../images/Emo19.gif

מה שלומכם? אהמממ.... לפני כמה ימים התחלתי לראות DBZ ואני לא הכי מבינה מה הולך שם..... ביקשתי בפורום מנגה ואנימה שיסבירו לי מי נגד מי למה וכמה והפנו אותי לפורום הזה כי כאן יוכלו להסביר לי יותר טוב... אז מישו יכול בבקשה להסביר בקצרה?

king kazabubu

New member
בכיף...

או קיי זה פשוט. יש את אנשי כדור הארץ. הם הטובים כעקרון. הסדרה מתחילה כשרדיטס אח של קאקארוטו מגיע לכדור הארץ. הוא וקאקארוטו שייכים לגזע של לוחמים ביקום. קאקארוטו נשלח לכדור הארץ כדי להשמיד את כל האוכלוסיה ולהשתלט על הכוכב אבל כשהיה ילד קטן קיבל מכה בראש. וזה גרם לו לשכוח שהוא רע. קאקארוטו זה גוקו. פיקורו היה רע וגוקו נלחם בו בדרגון בול ומנע ממנו מלהשתלט על העולם. אבל רדיטס הרבה יותר חזק מגוקו ומפיקורו אז שניהם אחדו כוחות כדי להלחם ברדיטס. הם מנצחים אותו אבל מגלים שלגוהן הבן של גוקו יש כוח מאוד חזק. גוקו מת בעקבות הקרב ופיקורו מבטיח לגוקו לאמן את גוהן לקראת בואם של שני הסיינס האחרים. שהם יותר חזקים מרדיטס. וזהו. הטובים בסך הכל אלה גוקו פיקורו גוהן וכל אלה שרואים במהלך הפרקים. מאוחר יותר יצטרפו לסדרה הרבה רעים. זהו. ברור?

Art Of Madness

New member
כן.. ברור ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif

תודה רבה רבה רבה רבה! אבל יש לי שאלה פיצית פיצית.... איך גוקו ישוב לחיים???

king kazabubu

New member
יכולים לבקש אותו עם הדרגון בולז

כלומר. גוד/קאמי יצר שבעה כדורים. כשאוספים את כל השבעה אפשר לקרוא לשינלונג. שינלונג זה דרקון שיכול להעניק משאלה. איזה משאלה שרוצים. אבל יש הגבלות 1. אי אפשר לבקש ממנו להחזיר מישהו לחיים אם אותו מישהו מת מוות טבעי. כלומר זקנה, מחלה או כל דבר כזה. 2. את לא יכולה לבקש את אותו דבר פעמיים. כלומר אם מישהו מת פעם אחת והחזירו אותו מהמתים, אם הוא ימות שוב (ואני חוזר מוות לא טבעי) אז לא יהיה ניתן להשיבו לחיים. אלה החוקים. כשגוד/קאמי ימות הדרגון בולז ילכו איתו... יעלמו

Pikachuit!

New member
שכחת גם לציין...

שקאמי ופיקולו קשורים אחד לשני... (אני חושבת שעוד כמה פרקים יסבירו על זה.. או שכבר הסבירו על זה.. לא זוכרת ) בגלל זה אם קאמי מת אז גם פיקולו מת (או להפך - אם פיקולו מת אז גם קאמי מת)

king kazabubu

New member
לא שכחתי...

פשוט אני יודע שלא הגיעו לזה בגרסא העברית. כלומר לקשר עצמו. אבל אם כבר מדברים על הקשר, יש פרדוקס מאוד גדול בקשר של פיקולו לקאמי. זה ספוילר ולכן אני מדגיש את הספוילר!!
כמו שאתם יודעים בוודאי קאמי היה פעם בגוף אחד עם אבא של פיקולו ולא פיקולו עצמו. כמו שאתם גם יודעים king piccolo אבא של פיקולו היה רע. וגוקו הרג אותו בדרגון בול. וכמו שאמרתי פיקולו הוא הבן של king piccolo . עובדה אחרונה היא שאם פיקולו ימות אז גם קאמי ימות ואותו דבר יקרה במצב ההפוך. הפרדוקס הוא כזה. איך יכול להיות שכשפיקולו מת קאמי מת אבל כשking piccolo מת על ידי גוקו כלום לא קרה לקאמי? הרי הקשר בין קאמי ל king piccolo היה יותר קרוב מפיקולו וקאמי.

Art Of Madness

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo19.gif

אתם מדברים על כל כך הרבה דמיות! אני מכירה אולי חמש.. אולי שש..
מי זה כל אלה??? ולמה אחרי זה הופך השיער שלהם לבלונדיני?

king kazabubu

New member
לא מגלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא יודע איזה פרק זה בגרסא היפנית אבל פרק 80 באמריקאי מסביר הכל!!!!!! תראי ותביני חבל שנהרוס לך. ובקשר לשמות הדמויות... את תקלטי את זה בעתיד... יש הרבה דמויות ובסוף מכירים את כולן. אל תדאגי

Piccolo

New member
ביפנית זה פרק 95...

אני לעולם לא אשכח איך הילה טיפסה לי על הקירות בבית ומחצה לי ת´יד שראתה את הפרק הזה אצלי
בכל מקרה... רק תראו.. הינה, לא עברה שליש סידרה וכבר באנגלית הורידו 15 פרקים... אולי הם לא היו משהו, אבל 15 פרקים (!)..

TotoGuy

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא בן שלו כמו שהוא יותר שכפול שלו. הרי יש לו את אותה התודעה, והזכרונות. אז הוא לא ממש מת, הוא הספיק "להציל" את עצמו. אז זה לא ממש פרדוקס.

king kazabubu

New member
יש לך נקודה אבל

הוא מת. זה העניין. פיקולו הוא שכפול אבל הוא יותר צעיר מגוד/קאמי בהרבה. וזה מוזר שהוא מת וגוד/קאמי לא מת. זה הכל יש עוד המון פרדוקסים.

Gohan

New member
הממ..

זה באמת מעניין..פיקולו הוא לא שיכפול של קאמי, אגב, אלא כל הרוע שבו. ו...אמ...אולי בגלל שהוא פלט את הביצה מהפה, שהביאה את פיקולו השני (*.*!), קאמי לא מת.

king kazabubu

New member
אתם שוכחים שלאנשים ../images/Emo58.gif

מ namek אין נקבות. כלומר הם מטילים ביצים כדי להתרבות. והתודעה עוברת מנמקי לנמקי. אז עקרונית הוא אכן הבן של קינג פיקולו. דבר שני קינג פיקולו זה הצד הרע של קאמי ולא פיקולו עצמו. זה פשוט מן שגיאה שלא יכולה לקרות. אחת מהגדולות. יש אחת יותר גדולה. זה נקרא פרדוקס הזנב של וג´יטה. אני משער שכולכם יודעים שוג´יטה הפך לאוזרו על כדור הארץ בקרב הראשון מול גוקו. כמו כן כולנו יודעים שיאג´ירובי חתך לוג´יטה את הזנב במו חרבו! ובכל זאת... על namek כשגוהן וג´יטה וקרילין רק פגשו את הginyu force לגולדו (הירוק עם ארבעת העיניים) היה פלאש בק שלו ושל וג´יטה בחללית של פריזה. שם פריזה אומר לו שהוא בדרך לכדור הארץ. הקטע הוא שאם תסתכלו טוב תראו שלוג´יטה אין זנב. וכמו שאתם יודעים הוא הגיע לכדור הארץ עם זנב. אז זה קטע מאוד מאוד מאוד מוזר... שלא ניתן להסביר.

Gohan

New member
טעויות...

קורות..זה אנושי..זה כמו למשל בפרק 195 (ביפנית), כשגוקו הולך לגיהנום כדי להרגיע את הרוחות עם סל ופריזה, הוא נהיה סופר סיאן, אבל השיער שלו נשאר שחור.

king kazabubu

New member
אני לא מאשים להיפך!

זה הופך את הסדרה ליותר מעניינת!!! יש כמה כאלה שזה פשוט מגניב לראות.

גם שוגיטה מת על נאמק

שפריזה הרג אותו(אם הסניליות שלי לא פועלת עכשיו) מראים אותו שם אם זנב באיזה חלום בהקיץ שלו

gogumagog

New member
../images/Emo58.gif מראים אותו בחלום

אבל בלי זנב! נכון. הוא ערום, אבל למיטב זכרוני הוא בלי זנב, והוא מדבר עם גוקו ומשכנע אותו שפריזה הוא זה שהרס את כוכב הסייאנים!

למעלה