היי אנשים!

E I NB V 6

New member
היי אנשים!../images/Emo187.gif

חג שמח! רציתי לשאול האם מישהו כאן יודע צרפתית ברמה טובה בכדי לתרגם?...השגתי את הספר הצרפתי על מייק , את התמונות אני חושבת שיש לכן כי הן קיימות כבר באתרים למרות שיש שם כמה תמונות של צביקה ועוד תמונות בגודל גדול ובאיכות טובה שאני חושבת שהן מיועדות רק לספר אבל בכל מקרה מה שיש שם זה קטעי טקסט שנכתבו על מייק ורציית לדעת אם יש מישהו שיכול לתרגם כי אם הם נדירים לספר הייתי רוצה להעלות אותם לספר ... חג שמח עינב:)

צריך למצוא מתרגם ולשלם לו

צריך ליצור קשר עם הוצאת ספרים ועם מתרגם בצרפתית ולשלם לו כסף על התירגום, ואולי להגיע להוצאת ספרים שתסכים לפרסם את הספר.

M i k e s F a n

New member
שלום עינב../images/Emo124.gif

מה שלומך
מצטערת שלא הספקתי לענות לך קודם.. בקשר לשאלתך, תאמיני לי שאם היה לי את הידע המושלם בצרפתית הייתי מתרגמת את הספרים, אך אינני יודעת טוב צרפתית כמו שונית
, וגם אני עובדת ועסוקה כמו כל עם ישראל. אפשר לנסות, אני לא פוסלת... ואפשר לראות אם מישהו אחר יכול לעשות זאת. ברגע שיהיה לי זמן פנוי אני אנסה, ואם אצליח- אמשיך. אך זה כמובן יקח זמן ויניב פרות טובים שאני בטוחה שכולם יהנו מהם. אם מישהו רוצה לעבוד בשיתוף- קדימה
שלך, סיג

האם הצלחת לתרגם משהו מהספר

עינב, האם הצלחת לתרגם משהו מהספר, או למצוא מישהו שיודע צרפתית ומוכן לעבור על קטעים מסוימים שאת רוצה, בכל שכונה יש אחד כזה שיודע צרפתית ואולי אם יש לו מעט זמן, הוא יסכים לתרגם לך, כמובן שלא את כל הספר, רק מה שתראי לו ושיראה לך חשוב. יש בעיה עם השפה הצרפתית, בזמנו למדתי כמה שנים בבית הספר, כאשר מגיעים בשפה הזו לדיקדוק זה נורא ואיום, העבר המורכב למשל, זה הכי גרוע, קשה מאוד לדעת מתי לשים עבר מורכב, עבר רגיל, או עבר מתמשך ( או משהו כזה ), עזבתי את הצרפתית בגלל הדיקדוק שלה, האנגלית, אם כל זה שהדקדוק גם לא קל, זה לא קשה כמו הדיקדוק הצרפתי. קראת את מה שכתבה לי שונית על איך היא למדה צרפתית ? מסתבר שהיא לא הלכה לשום קורס עם מורה מול כיתה כמו שחשבתי, אלא למדה לבד עם ספר אחד, מילונים, מילונים של אינטרנט ומסתבר שיש כמה אתרים שנותנים מלונים בחינם וגם הגיה של האותיות. hello mazal i'm writing here for a girl name "einav" ( einb v 6 ) about how to find someone that will translat her some pages from the book she got from france about mike, we all here have a problem with the franch language, it's more difficult from english, i rememberd when i study franch at school, mang years ago, that i couldn't pass the subject " passe compose " it was so difficult for me, that i stoped lerning franch because of this. beauteful pectures mazal, from where do you get them ? yours maia

E I NB V 6

New member
היי../images/Emo33.gif

טוב קודם כל אני חייבת לציין שאני לא מכירה מישהו לא בשכונה שלי ולא בכלל שיודע צרפתית ברמה טובה...ואני מה שהצלחתי זה לקרוא כמה מילים פה ושם , הייתי בקורס לצרפתית אבל ברמה של מתחילים וסימתי אותו כרגע אני בצבבא אז אין לי זמן להמשיך בעוד קרוס אבל הייתי שמחה אולי לסרוק כל פעם קטע ושמי שיכול ינסה לתרגם..כרגע הסורק שלי עושה בעיות אבל ברגע שהוא יתוקן אני אסרוק את הקטעים מהספר...ואשים אותם כאן. ואני אנסה לחפש עד אז מישהו שמומחה בשפה.. לילה טוב עינב :)

למעלה