היי אנשים

Rami4u

New member
היי אנשים ../images/Emo187.gif

קודם כל אשמח להכיר לכם את עצמי, אני.. (בעצם למה שלא תסתכלו בכרטיס שלי)? זו פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה, ועניין אותי להשתתף בפורום מכמה סיבות: - כי אני רואה מנהלת פורום חרוצה (טוב, כולם מתחילים כך, אחר כך...). - אני בן אדם שמסתובב הרבה בעולם, ויש לי חברים מ 4 מדינות שונות (החברה שלי לשעבר גרה כיום בצרפת (היא צרפתית) הכרתי אותה באנגליה), חבר שלי גר באיטליה (לומד רפואה, למה שלא תאחלו לו הצלחה)?, אח שלי גר ברומניה, וידידה שלי גרה באנגליה, ואם המזל יעמוד לטובתי אני מתכוון לנסוע ולגור בעתיד בארה"ב. ושאלה קטנה מופנת לחברי הפורום הגרים מחוץ למדינה, איך החיים מחוץ לישראל?

sivani

New member
היי רמי ברוך הבא ../images/Emo6.gif

ותודה
המ...החיים מחוץ לחו"ל? דבר ראשון אני חושבת שהם הרבה יותר שקטים ואיכותיים מישראל. מכמה סיבות: כלכלה הרבה יותר מוצלחת ויציבה, אנשים מנומסים שלא עוברים ברחוב וצועקים אחושרמוטה (אני פשוט לא סובלת אותם!! ואני לא רוצה לקרוא להם "ערסים" שלא יגידו אח"כ שאני סטיגמתית
), ובעיקר- ש-ק-ט. הדבר הכי מעניין שקראתי בעיתון השבוע הוא זה שפחות מ-50% מהאנשים בעיר שבה אני גרה הם דוברי אנגלית בתור שפה ראשונה. ואני אוהבת את זה ככה, באמת לא סובלת את התרבות הישראלית, כמה שזה נשמע לכם מוזר...
סיון

Rami4u

New member
תירגעי חמודה,

קודם כל אני מסכים איתך ב100% שהחיים בחו"ל הם יותר איכותיים, ובמיוחד יותר שקטים, שקטים, ושקטיםםםםםםם. אבל מה קורה לך? "לא סובלת התרבות הישראלית"? מה פתאום?????????? לדעתי אפילו אם את לא סובלת את חייבת לא להגיד את זה בשביל לא לעודד עוד אנשים, וחוץ מזה זאת התרבות של המדינה המקורית שלך.

sivani

New member
זה לא מחייב אותי לאהוב את התרבות

נכון? אני פשוט לא אוהבת את המנטליות הישראלית\מזרח תיכונית\איך שלא תקרא לזה

MissUnKnown

New member
לחיות בחול

אממ אני גדלתי בחול אז בהתחלה היה לי קשה להתרגל לחיים בארץ. אבל אחרי כמה שנים הבנתצי מה הפסדתי. עכשיו שאני שוב גרה בחול, אני נורא מתגעגעת. אני לא יודעת הכול נירא הרבה יותר חיי בארץ, פה הכול שומם ומת. אבל זאת התרבות שלהם ככה הם חיו כול החיים שלהם אז אני לא יכולה לשנות את זה. אני יתרגל לזה. חוץ מזה גם נורא חסרים לי החברים שלי... וכמובן יש את החלק הזה שאתה צריך להתחיל מהתחלה...זה דיי יכול לבאס אבל זה תלוי בך... אותי זה דיי מבאס למצוא חברים שאתה מתחבר אליהם ובאותו זמן אני מנסה לשמור על קשר עם החברים שלי בארץ אז זה דיי לא הולך אבל נחיה ונירא... עוד שנה אני מבקרת בארץ
איזה כייף לי

Rami4u

New member
לדעתי יש צדק גדול מאוד במה שאמרת,

אבך ניראה לי ששכחת לסהגיד איפה את גרה כיום?

MissUnKnown

New member
כרגע אני חייה בניו זילנד

ואני גרה העיר הכי גשומה בעולם. טוב אולי לא אבל פאק יורד פה כול החיים גשם ואמור להיות קייץ. עוד לא הלכתי לקנות בגד ים...
אחד הדברים שהכי מפרעים לי זה הקשר בין אנשים. בארץ יכולתי לגשת לבן אדם שלא ראיתי בחיים ולהתחיל לדבר איתו, פה אין דבר כזה רק עם אתה שיכור ואתה במקרה מכיר את החבר שיושב לידו אז יש לך "תירוץ" וזה די מבאס. אוףףףף שוב התחיל לרדת גשם גרררררר ובקשר למה שסיון אמרה העיניין הכלכלי בארץ הוא נורא וזה נכון רק בגללו אני פה, טוב כמעט רק בגללו. וחוץ ממני והמשפחה שלי יש פה עוד מלא ישראלים כול הזמן מגעים אנשים חדשים. רובם עוזבים את הארץ בגלל המצב ובגלל שהם רוצים שקט. מה שפה בטוח יש. כול יום החדשות מסתימות בכתבה על להקה חדשה/ישנה או סתם איזה סלברטיס. והויכוח הפוליטי הכי גדול שיהיה כאן זה בעד או נגד תכנות גנטי באוכל. אלה החיים בניו זלינד
רק רציתי להגיד לכם שעוד מעט רוסיה הולכת לחתום על הסכם קיטו וזה אומר שיהיו מספיק מדינות חתומות על הסכם כדי שיתחילו לעשות משהו בנידון אז אולי יש סיכוי שכדור הארץ לא יהיה חורבה ענקית עוד כמה שנים טובות. אותי לפחות זה נורא משמח

sivani

New member
זה הסכם קיוטו, וגם מחוז אלברטה

בקנדה חתומה עליו. ukraine rulez אין לי מושג מה הקשר, אבל אוקראינה ורוסיה גם ככה קרובות

MissUnKnown

New member
את הכולת להרוג אותי על ו??

אהה וגם ניו שילנד חתומה. עכשיו ארצות הברית הולכת לאכול אותה....מו האהאהאאאאא וגם אוסטרליה ועוד כול המדינות הגדולות שלא חתמו על ההסכמים

Rami4u

New member
לדעתי,

1. החיים בניו סלנד יכולים להיות מהממים מסיבה פשוטה כי יש לכם חורף סוער (כפי מה שאמרת - ועל חורף אני מת)!. 2. שקט 3. מצב כלכלי טוב זה כל מה שהבן צריך, אבל למה לא לגור בניוזלנד? אין שום סיבה שלא, ולכן, התחילה הקנאה אצלי
.

MissUnKnown

New member
תגובה תגובה תגובה תגובה תגובה תגובה

1. יש הבדל בין חורף סוער( שזה כולל גם שלג) לבין גשם כול הזמן. 2. שקט... אולי שקט...אבל הכול יחסי לא שקט פה יותר ממקומות אחרים בעולם..חוץ מארצות הברית ששמה אף פעם לא שקט. 3. המצב הכלכלי לא כזה משהו... בוא נגיד ככה מליונר אתה לא תהיה פה הרמת החיים פה יותר זולה ולכן גם משלמים לך פחות. למה לא לגור בניו זלינד ...אממ בגלל מה שהשארת מאחור. עם יש לך מקצוע שהמדינה צריכה...אז אין ביעה להכנס..עם לא אז יש טיפה יותר בעיה כי ניו זינד מתחילה לסגר.

למעלה