היי אנשים!!!

ivy84

New member
היי אנשים!!!../images/Emo140.gif

היי לכם אנשים!!! אני בכיתה י"ב, ואני לא יודעת לרכב על אופניים. אף פעם לא למדתי. כשהייתי בת 8 הרכיבו אותי על אופניים, הייתה לנו תאונה ומאז עד לפני שנתיים-שלוש, לא עליתי על אופניים! (וכשהייתי עולה זה נגמר בסימנים כחולים) בשבועות האחרונים החלטתי שאני לא מוותרת כי אני ממש אוהבת לטייל, ואני וחברה שלי מתכננות טיולים לראש הנקרא בפסח. ואנחנו מעדיפות שזה יהיה על אופניים... החברה מנסה ללמד אותי לרכב (כשבוע) אך אני פשוט לא מסוגלת להשאר עם שתי הרגליים על הפדלים באותו זמן, זה נורא מתסכל כי יש כ"כ הרבה מה לראות בארץ הזאת ואני לא יכולה... מיותר לציין שאין לי או להורים שלי אפשרות לממן רשיון או לקנות מכונית. את כל מי שמבין אני שואלת: כמה זמן יכול לקחת ללמוד לרכב? כמו כן, כל מיני טיפים יתקבלו בשמחה וגם ספורים מנסיון... תודה רבה, איב

מיכאל34

New member
היי איב - היה כאן שירשור בקשר

לנושא. ניתן לנסות חיפוש מתקדם על הנושא. מישהו העלה הצעה חדשנית שעוזרת. אני אנסה למצוא את הקישור. מיכאל

מממממ טיול אופניים בפסח הייתי מחכה

עם זה קצת. ללמוד זאת לא כזאת בעיה רצינית קחי לך שלוש שעות ככה של אימון עם מישהו שיודע(לא מחייב איזה רוכב מקצועי) תתאמני קצת ותתחילי לרכב הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. אבל............ על טיול אופניים בפסח הייתי חושב פעמיים לפני גם עם זה לא טיול רציני צריך קודם לשלוט באופניים ברמה מספקת אז קחי לך קצת זמן תלמדי ובטח יהיה לך מספיק זמן לפני הצבא.

אני מציע

לך להצטרף לרכיבות של קק"ל שם תמצאי את יואב בהט אשר ישמח ויתן את העצות הכי טובות. ואם תוכלי זה למצוא מישהו מסביבתך שרוכב אופניים בצורה רצינית אשר מוכן להכניס אותך לענף. גם פה בפורום תכתבי מודעה שאת מחפשת אדם עם סבלנות שיכניס אותך לענף, יש הרבה שישמחו לעשות זאת. אם את מעונינת להתחרות את פשוט יכולה להצטרף לאחת מהקבוצות באזור שבו את גרה ושם יהיה לך מאמן עם הרבה סבלנות. לעוד שאלות את מוזמנת לכתוב שוב. בכל מקרה ברוכה הבאה ורכיבה מהנה.

לך ולכל הרוכבים החדשים

באתר הרים יש כתבה מצוינת- http://www.harim.co.il/Article.asp?ID=371

למעלה