היי אנשים

mta16

New member
היי אנשים../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו מהכנה שהיתה לנו ב"משואה" . הייינו שם יומיים שהיו מלאים בפעילויות על השואה ונפגשנו עם אנשי עדות ועוד דברים....וגם קיבלנו מחברות מהמורים שלנו שנתחיל לכתוב בהם.... וזהו עוד חודש אני נוסעת ...עוד שבוע בערך אנחנו נתחיל לחלק תפקידים לטקסים...ונדע יותר פרטים ...

taltal3001

New member
היי mta16

כן אני טסה ב-28, אני מנהריה! כמו שהבנתי את מחיפה, מי יודע יכול להיות שנטוס ביחד..?

taltal3001

New member
אולי...

באמת אולי נטוס ביחד.. יש מצב גדול.. באיזה חברה אתם טסים? lot או אלעל ? אנחנו באלעל..

mta16

New member
עדיין לא אמרו לנו באיזה חברה..

נקווה שבאל- אל , אבל אני אדע בעוד שבוע בערך...

גם אני טסה ב28!!!

דנה'לה מרגישה כמו בפורום מתגייסים! באיזו שעה אתם טסים?

taltal3001

New member
אולי נטוס ביחד..

בשעה 11 וחצי נצא מנהריה לכיוון השדה תעופה.. יכול להיות שנטוס בבוקר... וזה הכי טוב לא?! באיזו חברה את טסה? אני באלעל...

it is just me

New member
"משואה" הוא מכון ללימודי שואה

השוכן בקיבוץ תל יצחק שנמצא במועצה איזורית חוף השרון תחומי הפעילות במשואה : -סמינרים בני יומיים שלושה וימי עיון -השתלמויות מורים -ערבי עיון - לקהל הרחב -הפקת תוכניות לימודים למערכת החינוך בארץ ובתפוצות -הפקת שנתון למחקר ועיון במסגרת המכון פועלים: -בית ספר מרכזי להוראת השואה – המוכר על ידי משרד החינוך והתרבות -מוזיאון הסטורי -ארכיון מרכזי לתולדות הנוער הציוני -מרכז פדגוגי - המשרת מורים ותלמידים מכל רחבי הארץ -בית ספר מרכזי להוראת השואה - המוכר על ידי משרד החינוך והתרבות ,הפעילות המרכזית של "משואה" היא סמינרים, בני יומיים / שלושה, ימי עיון לאוכלוסיית יעד מגוונת עליה נמנים : תלמידים - מחטיבת הביניים והחטיבה העליונה משלחות נוער לפולין ולגרמניה אנשי כוחות הבטחון - צה"ל משטרה שב"ס וכיוב נוער ועובדי חינוך מגרמניה - המגיעים במסגרת הסדר חילופי נוער נוער יהודי מהתפוצות משתתפי "מצעד החיים" עובדי חינוך והוראה מישראל והתפוצות -קבוצות מורים ממערכת החינוך, הלא - יהודית, באירופה וצפון אמריקה -תלמידי הוראה במכללות ואוניברסיטאות -סטודנטים ותלמידי המכינות -חברי תנועות נוער -תלמידי בתי ספר, יהודיים, מהתפוצות -עולים חדשים - דיירי מרכזי הקליטה ותלמידי האולפנים לעברית מוזיאון הסטורי - המוזיאון פתוח לסיורים מאורגנים של בתי ספר בתאום מראש) ולקהל הרחב) 'בימים: א' עד ה בין השעות: 9:00 - 14:00

Tutsii

New member
אני גם הייתי שם השבוע ביום רביעי...

אולי את הייתי בהרצאה של מכחיש השואה ??? כי אני הייתי בה והיו חוץ מבית הספר שלי עוד בית ספר שהיה איתנו בהרצאה אז אולי זה בית הספר שלך????

שסק לבן

New member
זה היה בית הספר שלי..

המ... הוא אמר משהו על מרוקאים מדי פעם וכאלה. נכון? אז אתם הייתם איתנו?

Tutsii

New member
כן הוא באמת דיבר הרבה על המרוקאים..

(זה היה דיי מעצבן) אבל ההרצאה היתה ממש טובה את דיברת בהרצאה ? אולי ככה אני אדע מי את? מתי את נוסעת לפולין?

שסק לבן

New member
ח, הוא אמר את זה בצחוק...

הייתה אחת שדי התרגזה מהעניין (מבית הספר שלך). לא, לא דיברתי, המ, אבל ישבתי בשורה הראשונה בצד שמאל (די קרוב למורות שלכם) היה די משעשע שחלק מהילדים באמת "קנו" את ההצגה שלו. אני טסה ביום רביעי הקרוב (1.9, פרוץ מלה"ע השניה, הפלישה לפולין!) את דיברת שם?

שסק לבן

New member
אה, ומתי את טסה?

אה, ואני מעדיפה לא למסור פרטים על שם בית הספר בפורום
.

למעלה