היי אנשים

Prince Yoni

New member
היי אנשים../images/Emo13.gif

מה המצב? מה חדש? איך עבר השבוע? אצלי עבר בסדר, מבחן אחד במיתוג שהיה קליל ביותר.... רק קצת מבלבל.. חוצמזה היי באמת הרבהה גשם וקר השבוע, וללכת עם המעילים של הטכני לא הכי נוח..
אז מה אצלכם? כנראה ששבוע הבא ההתרמות - לא בטוח, אבל אם יהיה אז סבבה! חבר'ה של הטכני - מה דעתכם על המורה עדנה - להיסטוריה? נכון שהיא מאוד אבל מאוד "נדבנית" בציונים במבחנים
כולם שונאים אותהה... הממוצע הכיתתי 60! איזה מורה... אתה רושם מילה במילה ממה שהיא מכתיבה בשיעורים.. ומקבל אחר כך בהפוכה את הציון... אז חבר'ה שיהיה לכם סופ"ש נעים ומהנה! ותנצלו אותו

חתמ 191

New member
צריכים להעיף אותה את הטמבלית הזאת

אני לא יצליח להאמין איך אנחנו נעבור את המגן!!

YalDaSukRaziT

New member
איזה שבוע...

חרשנו לבוחן במידע ותיקשורת שבכלל לא היה! מבחן במיתוג ויום אחר כך מבחן באלק' ומכניקה... מלא(!) שיעורים במתמטיקה! בקשר לעדנה... לדעתי היא אחלה מורה! היא באמת דפקה בציונים אבל זה מה שיעזור לנו להצליח אחר כך. לנו בכל אופן היא הודיעה שהיא לא תקבל את מה שהיא הכתיבה במחברת כי היא רוצה להיות בטוחה שהבנו. היא אמרה שנוסיף דוגמאות, הסברים וכאלה... איזה גשם... גשם כזה לא ראיתי מחנוכה שעבר! היו אפילו שלוליות!!!! מאיפה לעזאזל אתה יודע שיהיו התרמות?! למה אני לא שמעתי על זה?!?!

Prince Yoni

New member
הרכזת..

שהיא במקרה גם המחנכת שלי - רבקה שפירא, אמרה שיהיה כנראה התרמות...

stan_southpark

New member
לנו ביטלו מבחן בהיסטוריה

כי הט'תים מתחילים מהשנה ללמוד היסטוריה במסלול העיוני(איזה באסה 3 יח"ל במקום 2)

llljn

New member
חחחחח

רואים שאתה אידיוט גמור ומרובע. זה בסדר,בטכני אוהבים כאלה. חזק ואמץ.

shimonev

New member
אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל...

כל אחד ש"למד" או "משרת" בטכני הוא ג'ובניק במובן המלא של המילה!!!!!!!!!!!!!

אולי אנחנו נהיה גוב'ניקים...

...אבל אנחנו ניהיה חכמים ולא כמוך טמבלים. ואם יש לך בעיות קפוץ לי אה נכון אין על מה, לא נורא בכלל מקרה קפוץ לי!

"עדנה" ניראה לי שזה אומר כבר הכל../images/Emo70.gif

הי חבר'ה, מה המצב
מזמן לא כתבתי כאן בפורום (אם זוכרים אותי בכלל
) אבל אני עדיין חיה וקיימת
בקשר לעדנה, רק היום יצא לי לדבר עם ילד מהכיתה שלי על המורים בטכני, ואחת מהם הייתה עדנה.... מה אני יגיד לכם, קשה פשוט קשה... המצב בקנטים
סתם, אני צוחקת
לדעתי המורה הזאת היא כמו טנק (בשתי המשמעויות
) היא עושה מה שהיא רוצה וכולם חייבים להקשיב לה ולעשות מה שהיא אומרת... ות'אמת, את זה אני דווקא מעריכה בה
תשימו
כמה שקט בשיעור שלה, ואפשר ללמוד אצלה
אנשים שאמורים להענש ~ נענשים!!!! כי ת'אמת זה מגיע להם! בקשר לזה איך היא בתור מורה.. אני יגיד לכם: זאת כמו מכונה שעובדת 24 שעות ביממה פלוס שעות נוספות!!!!!!!!! היא מקריאה כל כך מהר שאנשים לא מספיקים לכתוב ומרימים ידיים (טוב, אני מודה שאני לא אחת מהם
) ואחרי 10 דקות של כתיבה אני מוצאת את עצמי עם חוברת שלמה שכתבתי! במבחנים אצלה נורא קשה, קשה מאוד! אי אפשר לרצות אותה... (טוב אפשר, אבל לעיתים נורא רחוקות!) למשל לפני כמה ימים קיבלתי את המבחן שלי : 75
ת'אמת נורא התאכזבתי חשבתי שאני יצליח יותר (אגב למי שלא יודע אני שכבת י"א....) היא אמרה שכושר הביטוי של הכיתה נורא ירוּד, אז שתלמד אותנו איך להשתפר במקום להעביר עלינו ביקורת! הרי לא נולדנו עם הידע
בקיצור, למרות שהמורה נורא קשה אני אוהבת את המקצוע שלה בגלל איך שהיא מעבירה אותו, ובגלל השקט והמשמעת שהיא עושה בכיתתי..... אני לא מאמינה שאני אומרת זאת אבל.. תגידו לי תודה בעתיד: הלוואי והיו עוד מורים כמוה
שיהיה לכם המשך ערב נעים.......

Prince Yoni

New member
../images/Emo46.gif

מה המצב? איפה היית כל הזמן הזה? חח תראי הבעיה היחידה עם עדנה זה פשוט הציונים וגם הנטפלות שלה, נראה לי שכשהיא בודקת מבחנים היא לא בודקת מה רשמת, אלא מה לא רשמת זה פשוט דפוק... ובגלל זה היא מורידה, ילד כתב מילה במילה ממה שהיא מכתיבה בשיעורים וקיבל 65... נשמע הגיוני?!?! מצפה לראות אותך יותר פעילה בפורום!~! צ'אוו יוני

למעלה