היי אנשים

זה אומר שעוד 8 ימים היומולדת שלי

אבל קיצצו לי יום חופש ככה שאין לי את היום התאושות איי וונה דיי!(אבל לא היום
)

*קליאו*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

נחשי על מה אני חושבת? That's right.. The evil...
בורקססס
סתם.^^ ובטח שאפשר לצייר עם עפרון חודים! רק איתם אני מציירת
או כותבת
או כל דבר
את יודעת, מעניין אותי למה אמרו לי שלא משנה מה אני ארחיב, לא להרחיב פסיכולוגיה-סוציולוגיה Oo ותמיד.. תמיד, רציתי לשבת על הדשא בהפסקות ולהרגיש מאגניבה. ולא עשיתי את זה אפילו פעם אחת, כל שלוש השנים שלי בחטיבה. והודעתי לחברות שלי מראש (יומיים לפני סוף כיתה ט'
) - שבתיכון אנחנו הולכות לפצות על זה. והרבה. זה נראה כל כאאאך כיף.
הממ, סלחו לי, זו השעה

As I Am

New member
האא..~! ^__^ ../images/Emo103.gif

אני מהמאגניבים שיושבים בדשא..!!
אררג... אבל מאיה... זה עניין תיכוניסטי-כזה, את אמורה להתחיל רק מעכשיו, זה בסדר. כל השאר סתם הקדימו את זמנם. ~_^ הוו, והרשי לי למחות על עניין הסוציולוגיה-פסיכולוגיה, אני לא רוצה להסתפק בניתוחי שירים לשארית ימי חיי.

עונה

1)כיתה איזה? ח' 2)מה אתם מעדיפים הוגוורטס, בורמשטרנג, או בובטון? הוגוורטס 3)ציוד בית ספר---דוגמאות... הארי הארי הארי באובססיה או שיש כיוון אחר? משהו אחר למרות שבכיתבה ו היה לי מרצ'נדייז 4)מקצוע אהוב/מקצוע שנוא מתמטיקה ואנגלית/חנ"D ומחשבים(כי מלמדים אופיס) 5)האם גם אתם משנים שמות מקצועות לשמות מקצועות קסומים (מתמטיקה=כשפומטיקה וכאלה? לא 6)מי המורה שהכי דומה אצלכם לסנייפ, אמברידג', מקונגל, דמבילמבי, ומודיש? המורה שלי היא שילוב של סוורוס ומינרווה 7)בהפסקות מה אתם הכי אוהבים לעשות--- הארי פוטר, או שיש לכם חיים חוץ מפוטר? אתה חושב שאנחנו חסרי חיים?

חס וחלילה פשוט מאוד

יש אצלינו בבצפר(חח"ח) ילדה אחת שהחיים שלה זה הארי פוטר ואני לא צוחק הילקוט הציוד הבגדים אפילו הקשת לשיער ותאמינו או לא *גלוגמם* החזיה ש הארי פוטר וכן היא הולכת ומתלהבת בחזיית ההארי פוטר שלה זה פשוט- עצוב אז מאיפה לי שאין עוד אנשים אומללים כאלה בעולם אני רק בודק!

Moreiro

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif

1. ט' 2. הוגוורטס!! דה.. חח 3. אני יותר בכיוון של מחברות פשוטות ולהדביק עליהם פאנארטים שאני אוהבת.. של הקונדסאים.. 4. מקצוע אהוב? אממ.. לא יודעת.. מת'? מקצוע שנוא: היסטוריה!!!! 5. לא.. לא להגזים. 6. סנייפ ואמברידג'- מירי המורה להיסטוריה! מודי- שרה צ'רקי, מורה ללשון והבעה. מקגונגל- סיגל, שעד שנה שעברה היתה המורה למת', המחנכת שלי ורכזת השכבה. 7. בהפסקות של הימים הראשונים אני מניחה שאני אנהל שיחות "מעמיקות" עם כל אלו שמרשים לי לגלות להם דברים מהספר ה5. אבל ברור שיש לי דברים אחרי לעשות.

beautifularwen

New member
../images/Emo3.gifוול.. קצת ארוך.. לא נורא

1. ח... אני יודעת יש לי עוד מה לעבור... 2.בובטון? ממש לא.. דורמסטרנג מתגבל כי הם מאגניבים אבל הוגוורטס זה הביצפר שלי. 3.לא מתה על הציוד של הארי... יש לי דברים אחרים 4. אהוב- english! שנוא- ידעארץ וספרות!!! חנ"ג אני לא מתה על זה אבל אני טובה... 5. תלוי אם מי אני מדברת... 6. סנייפ-ילנה מיכאלוביץ!! מורה לידע החרא (הארץ) אמברידג'- המחנכת, מקונגל- המורה למדעים (דידוש המאאקסימה) ודמבי זאת המורה למתמטיקה- אורית... מודי? אהה.. אפשר לומר עינת המורה להיסטוריה (אבל לפעמים אני לא מתה עליה) 7. בהפסקות מסתובבת עם ילדים.. בהפסקות אני לא מתעסקת עם האריל'ה אבל בבית במיוחד שאני קוראת אז אני כמעט לא אוהבת לקבוע עם אנשים ואם מתקשרים אליי אני אומרת שאני עסוקה..יש חיים חוץ מפוטר אבל בקושי.. למשל היה לי חבר בתקופה שקראתי תחמישי ונפרדתי ממנו (לא רק אבל גם) בגלל זה....

beautifularwen

New member
הייתה לי מורה בשנה שעברה שלא הייתה

דומה לאף אחד מהמורים בהפ, אבל היא קראה את כל הספרים ואהבה לדבר איתנו עליו ולעשות לנו חידונים!!! לאב יו רותם פור אוור!!!
(דרך אגב יש לה ום הולדת באותו יום שלי יש

i c y

New member
בית ספר. הממ, מעניין.../images/Emo42.gif

כיתה- י'5 (כמעט עם כל החברים שלי, אני מאושרת. ^___^).
הוגוורטס, בובאטון או דרומשטנג- הוגוורטס, אבל זה לא פייר במיוחד, כי לא מסופר הרבה בהארי פוטר על בתי הספר האחרים.
ציוד- קניתי קלסר עם דגלים של המוווווון מדינות וכשיהיה לי משעמם אני אלמד לצייר אותם!!!!! ^____^
ו.. אני לא אוהבת מחברות שקופות.
וקניתי הרבה טושים, כי לצייר זה העיסוק העיקרי שלי בשיעור. ופנקס- נכס לכיתה שלי- שכולם יוכלו לבטא את היצירתיות שתוקפת אותם בשיעורי תנ"ך (היו לי כאלה בכיתה ח', זה ממש נחמד
).
מקצוע אהוב ומקצוע שנוא- אממ, לשון זה לא מזיק במיוחד.
אני מקווה שהשנה המקצוע האהוב עליי יהיה אומנות (המגמה שבחרתי). ומתמטיקה זה רע, ממש רע.
שמות של מקצועות- אף פעם לא ניסיתי את זה.
מורים- אממ.. אף פעם לא שמתי לדימיון כלשהו. אממ.. דברו איתי בתחילת השנה.. ^^;
הפסקות- לשבת על הדשא, לשכב על הדשא, להתגלגל על הדשא..
(דשא זה טוב.)

רונייייייי!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo29.gif

איפה היית? רציתי להודות לך על החולצה, היא יצאה כזאת מקסימה!!
את כל כך מוכשרתתת!
זה היה שווה לחכות! ^^ והמכתב שלך נורא שיעשע אותי!
המון המון המון המון תודה!!
*Glomp*

i c y

New member
בדיוק שלחתי לך על זה מסר..../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

אממ.. בבקשה..!
שמחה שאהבת אותה.

Jelly Beans

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

1)כיתה איזה? עולה ליא' 2)מה אתם מעדיפים הוגוורטס, בורמשטרנג, או בובטון? אמ.. אני בכלל לא זוכרת את השני והשלישי (
) אז נלך על הוגוורטס
3)ציוד בית ספר---דוגמאות... הארי הארי הארי באובססיה או שיש כיוון אחר? חס וחלילה
בחיים לא יהיה ולא היה משהו עם תמונה או ציור או כל דבר שקשור להארי פוטר. זה חולני ומעוות
4)מקצוע אהוב/מקצוע שנוא שונאת הכל, אוהבת ריקודי עם ^_^ 5)האם גם אתם משנים שמות מקצועות לשמות מקצועות קסומים (מתמטיקה=כשפומטיקה וכאלה? לא
6)מי המורה שהכי דומה אצלכם לסנייפ, אמברידג', מקונגל, דמבילמבי, ומודיש? אמ.. אני בכלל לא זוכרת אף אחד מאלה
(ככה זה שקוראים כל ספר פעם אחת.. וממש מזמן) ולא. אני לא מדמה את המורים שלי למורים מספרים
7)בהפסקות מה אתם הכי אוהבים לעשות--- הארי פוטר, או שיש לכם חיים חוץ מפוטר? מה לעזאזל? ברור, אני כל היום בחוץ מנסה לעוף על המטאטא של השרת (?) "יש לכם חיים חוץ מפוטר?" כמה חולני מצדך לשאול את זה.

למעלה