היי אנשים

bisty

New member
היי אנשים../images/Emo13.gif

מה העיניינים? אצלי שפיר...אתמול היה מבחן די מוצלח והעבודה החדשה היא די מטופשת אבל העיקר הכנסה...נעביר ככה איזה שנה עד סיום התואר... בליקסי - תודה על כל האתרים והעזרה, עדיין בדיונים ואין הסכמה, כך או כך זה כנראה יקרה בספטמבר. גל - אייך היה המבחן ומה חוץ? היום סיימון הלך לעו"ד לתרגם את מסמכי הגירושין שלו כך שהכדור מתחיל להתגלגל סוף סוף!!! השמיעו קול! ביי מיכל

GalGula

New member
המבחן דוקא היה בסדר גמור

ואני מאד שמחה לשמוע שה
מתחיל להתגלגל. תזכירי לי כמה זמן אתם כבר יחד?

blixgirl

New member
היי ביסטי חמודה ../images/Emo140.gif

מזל טוב על ארגון ותרגום תעודת הגירושיו הידועה גם כתעודת החופש
מה שתחליטו ותרצו אני מאחלת לכם סופר כל טוב ואני לשרותכם באם אתם צריכים משהו מכאן שאני יכולה לעזור בו
יש לנו חתונה סקוטית ביולי בן דודו של אישי נישא,אני אצלם מלא תמונות ואשלח אם שרתי תפוז רק יתנו לי...
בליקסי מארץ קרירה ואפרורית מידי היום ( אני עם סווטשירט כי קר...)

Michal7

New member
תשלחי קצת אלינו!

שיו, קר שם? הלוואי פה! כל יום 40 מעלות ויותר! המזגן עובד 24/7 כאן, והכלבים שלי דואגים לעניינים ומייד חוזרים למפתן הדלת ומנג´סים שהם רוצים להיכנס חזרה! אני לא מאשימה אותם, אני בטוחה שהקרקע בחצר האחורית חמה אש! מסכנים שלי! בכל מקרה, שיהיה לכולם/ן אחלה יום!
מיכל פיניקס, אריזונה

GalGula

New member
מיכל, את באריזונה???

משום מה כל הישראלים שמספרים שהם חיים בארה"ב - אצלי זה אוטומטית ברור שהם בניו-יורק....
. אז איך החיים באריזונה? איך האנשים והאוירה? יצא לי להיות שם לזמן קצרצר לפני כמה שנים. הכי הצחיק אותי שהיה בלתי אפשרי לקלוט רדיו נורמלי. הדבר היחידי שניתן היה לשמוע הוא מוסיקת קאונטרי
... ואפרופו החום...
.... בלי נסבל, לפחות מבחינתי, הקיץ הזה. ואני עוד חיה בלי מזגן
... אז מה הפלא שאני חיה בעיקר מהמזונות האלה
.....

bisty

New member
מה קורה עם השריפה?

אני מבינה שאתם בסדר, כיבו כבר? כמה זה קרוב אליכם?

Michal7

New member
אריזונה+שריפה

אריזונה בכללי היא אחלה מדינה. האנשים ידידותיים (אם כי אין לי אף לא חבר/ה קרוב אחד. הידידותיות זה כיסוי. זה משהו במנטליות האמריקנית.). יש לציין עם זאת שאני לא ממש יוצאת יותר מדי. אני עובדת כמתרגמת ומתורגמנית מהבית. זה סבבה כי אני לא צריכה להתמודד עם פקקי תנועה וחיידקים של אנשים וכו´. אבל, לא יוצא לי לפגוש הרבה אנשים, פנים אל פנים. בעלי הוא החבר הכי טוב שלי זה לא סתם אמרה נדושה עבורי!
וזה ה מ ק ו ם לבלות בו את החורף. הקיץ עם זאת, זה סיפור אחר לגמרי...
בקשר לשרפה, זה זוועה, ובאופן אישי אני משוכנעת שהם (הכבאים) לא עושים מספיק. זה כל כך מרתיח אותי שפתחתי דיון ב-NYT. אם מישהי/מישהו רוצה לקרוא, מצורף הלינק. אנחנו אגב, גרים בצפון מערב פיניקס. השרפה משתוללת בצפון מזרח אריזונה. אבל אם הם לא יתעוררו, חוששני שזה עלול להשפיע גם עלינו! ובנימה אופטימית זו
שיהיה לכולם/ן אחלה יום!
מיכל פיניקס אריזונה

Michal7

New member
נ.ב

אגב הרדיו השתפר פלאים ואנחנו בכל מקרה קולטים המון תחנות כולל רוק קלאסי, מוסיקה של שנות ה-70, easy listening ועוד. דמייני את זה זה גל, אנחנו נוסעים ברקע משתקפים ההרים (יש כאן נוף מדברי מדהים), לפתע חולף לו זאב ערבות(coyote) בצד הדרך... אני באמת אוהבת את המקום.
מיכל פיניקס אריזונה

adimayer

New member
זאב הערבות תמיד מזכיר לי

את הקרטון המצוייר על הזאב והציפור שהוא תמיד מנסה לתפוס, רק שהיא רצה תמיד מהר מידי (מיט מיט - זה מה שהיא תמיד אומרת). - לא זוכרת את השם. נשמע ממש כיף מיכל. אני מאד אוהבת נוף מדברי- יותר מכל נוף אחר. מקווה שיצא לי להגיע לגרנד קניון - נראה לי גם מקום מדהים. לראות את השקיעה שם - סוף הדרך.

adimayer

New member
נכון נכון עכשיו אני נזכרת

דרך אגב הכלב של בן זוגי - כלב ציד גרמני, מזכיר לי את ה- Road Runner. הוא יושב כל היום ליד הכלוב של התרנגולות שיש לנו ומפנטז באיזה תנוחה הם יצלו טוב יותר על הגריל ואיזה רוטב כדי לשים עליהן. פעם אחת הוא הצליח לפרוץ את הכלוב ולפני שהספקנו להגיד ג´יק רובינזון התרנגולת כבר היתה עמוק בבטן שלו - מחזה די מחריד אני חייבת לציין. הכלב הזה הוא די פסיכי - טוב שאני לא טרף בשבילו... (לאנשים בדר"כ הוא מאד נחמד)

GalGula

New member
מה, יש לכם תרנגולים וכאלה????

אתם ממש חווים את האוירה הכפרית? מה עוד יש לכם שם?

adimayer

New member
תרנגולים וירקות

אנחנו (יותר נכון בן זוגי) מגדלים עגבניות, מלפפונים, צנוניות, חסה, גמבה ועישבי תיבול. יחסית לכפר אנחנו לא ממש סיפור הצלחה. החסה לא נראית כמו חסה והעגבניות יצאו בגודל של עגבניות שרי, העישבי תיבול הם יותר עשבים מאשר תיבול, אבל העיקר הכוונה. שבוע שעבר הגיע בן זוגי כולו מאושר וזורח מהגינה ובידו מחזיק ביראת כבוד צנונית בגודל של ענב ואומר לי שהיום הוא מכין לנו סלט מהגינה.

Michal7

New member
../images/Emo140.gif

היי עדי, גם לנו הייתה גינה. גידלנו בה עגבניות שרי, נענע, עגבניות רומא, פלפלים ופלפלים חריפים מסוגים שונים. דווקא הכל גדל בגודל נורמלי עד ענק (חוץ מהפלפלים הרגילים). מאוד אהבנו כשזה היה, כי הדבר הכי טוב זה לאכול את מה שאת מגדלת. את יודעת שאין בירקות האלו שום חומרי הדברה או איכסה מסוג אחר שלא יפה לבריאות! אני אומרת "הייתה", כי מאז שהכלבים שלי התבגרו, הם השחיתו את הכל וכלום לא יכול לגדול אתם (יעני השתינו על הכל למוות) אז חזרנו לעשות קניות בשוק המגדלים ובסופר (תלוי אם יש כוח לעשות את הנסיעה לשוק או לא). יום נפלא לכולן/ם!
מיכל פיניקס, אריזונה

adimayer

New member
היום אכלנו סלט חסה מהגינה

ואפרופו השתינו מיכל, באמת התלבטנו תוך כדי אכילה מה עדיף: חסה עם חומרי הדברה או חסה מתובלת בפיפי

Michal7

New member
../images/Emo5.gif

אני יכולה לתאר לעצמי איזה מחזה זה היה... יש לי שני כלבים (רועה גרמני+צ´או) שאם משהו יעבור להם ליד הרגליים-- סיכויי ההישרדות קלושים. אני זוכרת פעם אחת כשבעלי ואני חזרנו מקניות, וכשעזבנו השארנו את השער לחצר האחורית פתוח, לכניסה חזרה קלה יותר. הקיצר חזרנו והתחלנו להוציא את הדברים מהאוטו ולשים במטבח. באותה הזדמנות נתנו לכלבים לצאת מהבית אל החצר האחורית שלנו לשחרר לחצים וכאלה. פ ת א ו ם אני שומעת כאלה יבבות שהתחרפנתי לגמרי ומיהרתי למקור... אני רואה את הכלבה של השכנים רצה אלי בהסטריה (זו כלבה ממש קטנה מסוג כלשהו של lap dog). הסוף היה טוב, הצלחתי להוציא אותה כשבעלי מחזיק את הכלבים בצד. שיהיה לכולן/ם יום נפלא!
מיכל פיניקס, אריזונה

adimayer

New member
מקס הכלב של בן זוגי

הוא משהו מיוחד - רוצח מלידה - וזה ממש בעיה. יום אחד ראינו אמא ציפור חמודה מלמדת את גוזליה הטריים כיצד לעוף. את הנחיתה הראשונה שלהם עשו בחצר שלנו - לצערי זאת היתה הנחיתה האחרונה. לפני שהספקנו לעשות משהו הוא בלע שני גוזלים. ביום של החתונה הוא אכל אפרוח אחד ואפרוח נוסף נעלם. כל האורחים שכבר הגיעו עסקו במסע חיפושים אחר אפרוח נעדר. כולם גם ראו כיצד בן זוגי צעק על הכלב לאחר שאכל את האפרוח וכמובן שבאו אלי ואמרו לי בחשש שנראה להם שאני הולכת להתחתן עם בחור מטורף שצועק כמו משוגע.

Michal7

New member
אה, שכחתי לציין...

שמן הסתם האשמה הייתה בשכנים שלא שמרו שהכלבה שלהם לא תשוטט. לשם ההבהרה, היא הייתה בחצר האחורית שלנו, והכלבים שומרים (בקפדנות אדוקה) על מה שהם מחשיבים כשלהם... שוב, עדי, אני מבינה אותך לגמרי! ובאשר לבן זוגך, אני בטוחה שהוא לא זעפן מטבעו. פעמים רבות אנשים מפרשים שלא כראוי מצבים.
טוב, אני צריכה לחזור לעבוד.
מיכל פיניקס, אריזונה

GalGula

New member
../images/Emo5.gif עדי ומיכל - אמא´לה איזה כלבים..

ואני עוד טוענת שאחד מהכלבים שלנו אלים, כי הוא רודף אחרי חתולים ואופניים/אופנועים ברחוב....

למעלה