היי אנשים B-) אני חדשה בפורום, מקווה שנדבר על הרבה נושאים מעניינים (:
S S.tal New member 14/7/01 #2 שלום! ברוכה הבאה! אני טל ואני בת 13 (כמעט וחצי...) בת כמה את? מקווה שתהני פה!!!!!!!!!! ביי ביי טל השפויה, t@l
שלום! ברוכה הבאה! אני טל ואני בת 13 (כמעט וחצי...) בת כמה את? מקווה שתהני פה!!!!!!!!!! ביי ביי טל השפויה, t@l
V ViperG New member 14/7/01 #4 ברוכה הבאה היי, אני גיא, עוד מעט בן 14 אז עכשיו את יודעת מי אני, אבל מי את? איך קוראים לך? בת כמה? וכדאי לך למצוא חתימה... -=גיא=- * * * *
ברוכה הבאה היי, אני גיא, עוד מעט בן 14 אז עכשיו את יודעת מי אני, אבל מי את? איך קוראים לך? בת כמה? וכדאי לך למצוא חתימה... -=גיא=- * * * *
V ViperG New member 14/7/01 #5 איזה ייבוש הפורום דפק את החתימה שלי והיא נראית כמו גוש חרא מעוך עכשיו!!! -=גיא, שכנראה יוותר על הכוכביות בחתימה...=-
איזה ייבוש הפורום דפק את החתימה שלי והיא נראית כמו גוש חרא מעוך עכשיו!!! -=גיא, שכנראה יוותר על הכוכביות בחתימה...=-
V ViperG New member 14/7/01 #7 כן, אני כן... גם בהודעה אחרת וקודמת לזאת רשמת שאני בן 16 כשאמרת למישהי(לא זוכר מי) שהיא לא הכי זקנה כאן כי אני בן 16 ואז רשמתי שאני אהיה בן 16 רק עוד שנתיים וחודש(ו9 ימים) _______ |_+גיא+_|
כן, אני כן... גם בהודעה אחרת וקודמת לזאת רשמת שאני בן 16 כשאמרת למישהי(לא זוכר מי) שהיא לא הכי זקנה כאן כי אני בן 16 ואז רשמתי שאני אהיה בן 16 רק עוד שנתיים וחודש(ו9 ימים) _______ |_+גיא+_|
S S.Riddle New member 14/7/01 #9 ברוכה הבאה! גם אני חדשה בפורום ואני מבטיחה לך שיהיה פה אחלה! {~S.Riddle~}