היי אנשים תקראו ותגיבו בבקשה...

TripleRVD

New member
היי אנשים תקראו ותגיבו בבקשה...

איך לכל הרוחות אנחנו צריכים לראות WWF בשלום כלומר יש לי מזל שאצל סבתא שלי יש מתב דיגיטל ו יש אצלה את ART אבל בסופו של דבר החוזה שם גם יגמר מה יהיה הסוף?אני אישית לא יכול לחיות באופן נורמלי בלי לראות WWF או כמו שהיה את ה WCW ודבר שני:באיזה שעה הולך ה WWF ב ART ובאיזה ART זה הולך 1 או 2 ? דבר שלישי..יכול להיות שכל אירגוני ההאבקות יחזרו למצב הקודם יענו ה WCW יהיו ליגה משלהם וה ECW יהיה בליגה משלהם או שזה בלתי אפשרי?

bralon

New member
להגיד לך משהו

מה אתה שמוק ארט 2 ספורט 2 כבר לא כים במתב דיגיטל עם לא ידעתה הערוץ הזה היה משדר את ה-wwf אבל מתב הבני-זונות ביטלו את הערוץ והם נתנו לנו את הערוץ ארט 2 ספורט 1 שלא משדר את ה-wwf עכשיו עם אתה רוצה לראות היאבקות במתב דיגיטל אתה צריך לפתוח בערוץ מספר 97 שקוראים לערוץ ירדן אנגלית וזה משדר את סופרסטאר בימי שני וחמישי בין השעות 20:00-22:00 ואם אני לא טועה לתבל דיגיטל יש עדיין את ערוץ ארט 2 ספורט 2

TripleRVD

New member
WHAT THE FU***

מאיפה לכל הרוחות אני היתי צריך לדעת שמתב הכלבים האלה ביטלו את זה אני עוד לא ראיתי פעם אחת WWF במתב דיגיטל בגלל זה שאלתי מתי זה הולך וחוצמזה במתב רגיל אין את הערוץ הירדני?

אין

זה ערוץ 97 בממיר הדיגיטלי של מתב אבל כדי שתדע מה הולך ב-WWF ולא תשאר מאחור לא מעודכן אז תקרא ספויילרים לדעתי זאת הצעה טובה למי שלא יכול לראות WWF כנס לאתר של WWF בימי שלישי(יום אחרי הראו) ושישי(יום אחרי הסמאקדאון) ותקרא מה היה יום לפני או שאם יש לך ADSL אז תוריד תוכניות ואירועים שלמים פעם פעמיים בשבוע אני למשל רואה סמאקדאון וראו של אותו שבוע כל שבוע לפעמים אני משיג את התוכניות שבוע אחרי ואז ראיתי באיחור של שבוע תסתכל ברשימה אפילו שהשגתי כמעט את כל הראו והסמאקדאון של החודש

לשאול

אתה יכול להסביר פעם אחת איך מורידים במירק כי אין לי מושג וגם מאיפה במירק כמובן SCOTT STEINER IS BACK

תגובה

תכנס לחדר wrestling-vcd תרשום list! כשהסימן קריאה הוא קודם ואז יופיעו לך טריגרים(Trigger) תרשום את אחד הטריגרים שאתה רוצה ואז יפתח לך חלון חדש ושתגיע לשם אז תגיד זה לא קל להסביר במיוחד בעברית

באנגלית

oh its not that diffucult type !list to see what triggers are on, choose the trigger u want, type the name, a chat room will be opened. type dir to see what is in it cd name of foldeir to get to a foldeir cd.. to get back from the foldeir dir to see what is in the foldeir get name of the file to get the file

T.B.C

New member
TripleRVD- אתה צודק ב-100% !!!!

רציתי להגיב ולהגיד לך שאתה ממש צודק !!! גם אני רשמתי פה הודעה דומה לשלך לפני מספר ימים... לצערי YES ביטלו את שידורי ה-WWF וכאות מחאה ביטלתי את המנוי.... רציתי לדעת האם בערוצי זהב דיגיטל יש האבקות WWF ואם לא האם יש בתבל דיגיטל ?? ואם גם שם לא, מה עושים ??? אני לא רוצה להוריד מהאינטרנט !! לדעתי צריך לפנות ל-YES ולכבלים ולדרוש מהם לשדר האבקות WWF !!!! כי זה ממש חוצפה שאין לענף ההאבקות פה בארץ מודעות למרות הקהל הרב !!!!

TripleRVD

New member
מי אמר שסקוט סטיינר חזר???????

הוא חזר ל WWF סקוט סטיינר מתי??????? איך????? ומתי נצליח לראות אותו הוא כבר חתם על חוזה או משהו? מה אם ג´ף ג´ארט גם הוא חוזר? ולכל מי שראה סופרדטארס אני בפעם הראשונה ראיתי היום ומה לכל הרוחות היה שם??? עוד פעם חלק מהמתאבקים רבים אם מתאבקים חובבנים?ממתי זה כי כנראה ב YES הראו רק את ה הקטעים המעניינים..... ו TBC אני ביתלתי רק את ה FOX ספורט ב יס אבל אני לא רוצה לבטל את המנוי כי יש בכל זאת M2 שזה ערוץ שולט אבל בכל מקרה אולי כל מי שיש פה יס לפחות נגרום להם להפסיד כמה אוגורות וכולנו נבטל את ה FOX?

Bad Ass IL

New member
תגובה לTripleRVD

סטיינר לא חתם עם WWF. גם ג´ארט לא, הוא נמצא כרגע בWWA (World Wrestling All-stars) ואם אני לא טועה, הוא הלאוף עולם שלהם, וברט הוא הקומישינר. יש שם גם כל מתאבקים שה WWF לא החתימו או פיטרו כמו רוד דוג.

גלשדה

New member
wwa is

world wrestling asosiation not world wrestling all-stars or it would have beed wwas and they got jarret stiener bret road dog juvi ray mestirio edi gerero and goldberg and buff might be joining also

לצערי סוף הסיפור של WWF בארץ...

אתמול בלילה עברתי לערוץ ART2 ומה אני רואה ???? ART1 שלא משדר WWF. לאחר שיס , מתב וערוצי זהב הורידו, גם תבל . חבל. נקווה שספורט 5+ יציל אותנו.

למעלה