היי אנשים... שאלה...

Amber

New member
היי אנשים... שאלה...

אני תלמידת תיכון בת 18 לומדת במגמת אמנות. השאלה שלי, האמת, לא ממש קשורה ללימודים. יש כאן מישהו שעוסק בוידיאו ארט? אם כן בבקשה תענו... AMBER

שלום אמבר וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אני שמחה שהצטרפת, ידידינו ערם לפעמים מעלה לפה עבודות הקשורות בוידאו ארט ואני מאמינה שהוא יוכל לייעץ לך בנושא. שמחה שהצטרפת - תביאי כמה דברים שנראה
אפרת

eranoz

New member
אני לא אוטוריטה בנושא אני בתחילת

הדרך. קניתי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני בודק מה ניתן לעשות איתה

shonshon5

New member
אה! אז אולי תוכל לסייע בעצה..../images/Emo9.gif

אני בכיוון שידרוג מצלמת הוידאו הענתיקה שלי לאחת דיגיטלית, אבל סוני הצליחו לבלבל אותי לגמרי עם מיליון הדגמים שלהם. מה מומלץ? איזו קנית? המטרה היא ל"שחק" עם הסרטים, לא רק לצלם ולאחסן לשימור ההיסטוריה.. תודה, אבי.

moti80

New member
אני קניתי panasonic

Panasonic NV DS38EN יבואן: 4H זום דיגיטלי X 600 , מצלמת מולטי מדיה בעלת כרטיס זיכרון נשלף ניתן לצלם תמונות סטילס דרך העדשה, או ללכוד תמונות מקלטת הזכרון אל הקלטת בגמר השימוש , ניתן להוריד את התמונות למחשב,לצורך בניית אלבום תמונות e-mail וכו´ , מסך 2.5 אינץ´ עם 112,000 פיקסלים לשם קבלת תמונה איכותית , צילום ב-800,000 פיקסלים לאיכות תמונה מעולה , צילום לילה לביצועים מרביים גם בשעות החשיכה , עינית צבעונית , הקלטה סטריאופונית בשתי שיטות PCM ו 16 BIT לאיכות DAT , 12 BIT המאפשר עריכת קול – AUDIO DUBBING , שקע יציאה למחשב לשם הורדת תמונות PC-2 , שקע יציאה וכניסה DV מאפשר העתקת החומר המצולם למכשירים דיגיטלים אחרים , הכפלת זמן קלטת- עם קלטת 80 דקות אפשר להגיע לשעתיים צילום , אפשרות לצילום של 750 תמונות סטילס על קלטת אחת , ניתן "ללכוד" את התמונה בלי להקליטה לשם בדיקה לפני הקלטה , אפקטים דיגיטלים בזמן צילום ו-7 מתוכם ניתן להשתיל בזמן העריכה מנגנון משופר נגד רעידות, שומר על איכות צילום גבוהה בזמן הפעלתו. בזמן שידור ניתן להזיז את הסרט ברמה של שניות קדימה ואחורה בעזרת גלגל JOGSHUTTLE פונקציות ידניות – פוקוס, צמצם, איזון לובן ,עמעם , GAIN 3 אפשרויות של סריקת חיפוש- לפי קטע מצולם, שטח לא מצולם, לפי תמונות סטילס 3 תוכניות צילום- ספורט, פורטרייט, צילום באור נמוך צילום 16:9 פיצוי לצילום מול האור BACKLIGHT מידות: 7.7*9.6*17.9 ס"מ משקל 620 גרם , אביזרים נילווים: שלט אלחוטי ספק מטען כבל AV רצועת נשיאה כרטיס 8 mb ערכת התחברות למחשב, לצורך הורדת ושמירת תמונות סטילס במחשב

shonshon5

New member
המפרט הטכני נשמע מעניין. ../images/Emo51.gif

איך הקישוריות למחשב? USB? תודה, אבי

Amber

New member
האמת, שאלה קצת טיפשית

זה קשור לסדרה "אוז" ולקטע וידיאו ארט שמאוד אהבתי משם אז רציתי לדעת אולי אם למישהו יש אותו במחשב... בוידיאו יש לי אותו. זה קטע בו האסירים מאוז מביימים את "הסעודה האחרונה" של דה וינצ´י ממש פרט לפרט והסצינה מתרחשת בחדר האוכל של הכלא. אני ממש צריכה את הקטע הזה... אודה לכם מאוד אם תפנו אותי למקום בו אני יכולה למצוא אותו. האיסיקיו שלי הוא: 128422255 AMBER

Druyanizem

New member
אוז-סדרה מעולה!!!

זו אחת הסדרות היותר איכותיות על המסך... שווה להשאר מאוחר רק כדי לראות אותה לצערי אין לי את הקטע שאת רוצה...

moti80

New member
יש לה חיבור סריאלי, אבל אני קניתי>

כרטיס עריכה טוב - אמנם זול - אבל טוב...

eranoz

New member
עם את כמוני קונה מצלמה צנועה

שזה אומר מצלמות וידאו דיגיטליות בפחות מ-5000 ש"ח צריך לבדוק ת´אופציות הידניות כלומר האם הכל אוטומטי או יש לך אפשרות לקבוע- פוקס, מפתח צמצם, ומהירות תריס. ועוד דבר חשוב לוודא שיציאת ה-DV היא דו כיוונית. מה שמאפשר להוריד למחשב ואח"כ גם להחזיר. אופציית הסטילס לכרטיס זיכרון היא מאוד שימושית, אך היא מוסיפה עד 500 ש"ח לאותו דגם בלי האופציה הזו. צריך להחליט אם מתכוונים לקנות מצלמת סטילס בעתיד הקרוב או לא. צריך גם לוודא שהקסטות הן מפורמט MINIDV ולא ה-hi8 הישן יותר סוני הם הטובים ביותר אבל הם לוקחים מחיר בהתאם שהוא לא תמיד מוצדק לאומת המתחרים, לי יש canon 400mx בלי אופצייה לסטילס לכרטיס זיכרון ואני די מרוצה היא עלתה 3900 ש"ח. אם את קונה כרטיס עריכה הוא לא מתאים לwindows 98 אלא רק לחדשים יותר. אם את רוצה לעשות סרט ממש לא יעזור תצטרכי חצובה. קשה מאוד להחזיק את המצלמות הקומפקטיות האלה יציבות לאורך זמן ופשוט איאפשר לראות ת´סרט אח"כ כי הוא קופץ. לא להתפטות לחצובות זולות בצילום וידאו, ושאני אומר זולות אני מתכוון ל300 ש"ח חצובה עם פלסטיקים למרות שהיא הרבה יותר קלה היא לא מחזיקה מעמד והיא גם יכולה להתנדנד ברוח דוקא בגלל שהיא לא כבדה ומסיבית מספיק. לא חייבים לקנות חצובה יד ראשונה אפשר גם משומשות. זהו פחות או יותר. אני בטוח שפורום צילום ישמחו לנדב לך פרטים נוספים. שלא לדבר על פורום אוז. ביי ערן

moti80

New member
את?? (קוראים לי - מוטי) נעים מאוד

בפעם האחרונה שבדקתי הייתי "אתה"... :) ותודה רבה על המידע ההכרחי. חוץ מהציוד הנלווה בנוגע לאופציות במצלמה עצמה - יש בה הכל מסתבר... היא עלתה לי 6100 ש"ח (כולל מע"מ). בחבילה הכוללת - מצלמה, כרטיס עריכה, קלטת mini DV ותיק נשיאה.

eranoz

New member
מוטי ה"את" לא היה מכוון אליך

הוא היה מכוון לאמבר כתשובה לשאלה שהיא שאלה ושאחלה את כל הדיון הזה. עם כל הליברליות בבחירת השמות שכה רווחת בימינו עוד לא פגשתי בחורה בשם מוטי.

Amber

New member
תודה על התגובות...

אבל... כל המושגים עליהם דיברת והטכנולוגיה שבילבלה אותי (מאוד) לא ממש עוזרים לי כי אני לא מחפשת להוריד את הקטע בצורה מקצועית... רציתי לדעת אם מישהו השקיע את הזמן בלחפש את הקטע באינטרנט ו... שלא כמוני... גם מצא אותו. בכל אופן, תודה רבה וגם תודה למי שאמר שאוז היא סדרה מעולה!!!!!! א-כ-ן!!!!!! הכי טובה בעולם... אז שוב תודה לכם... בה ביי AMBER

למעלה