היי אנשים! קניתי את...

Not The Doctor

New member
היי אנשים! קניתי את...

Cocoon Crash של K's Choice. היה מבצע של 50 שקל על זה אז אמרתי: יאללה, נראה מה זה ב'מת... ד"א תמליצו לי על דיסקים של Tori Amos Cranberries Bjork Anouk Fiona Apple וזהו... תודה!! xox NTD.

תללית

New member
when the pawn

האלבום השני של פיואנה אפל. גאוני, מושקע ואלבום בנזונ#... שווה רצח. כל שיר שווה השקעה... רציני זמרת סוף הדרך

Rוית

New member
תתחדשי!

קאקון קראש הוא דיסק מדהים! התמכרות נעימה
וגם אני גם ממליצה על WHEN THE PAWN..

Not The Doctor

New member
תודה אנשים! אוקיי, When The pawn

היר איי קאם! הפרויקט הבא שלי
, אולי כשאני אלך לקנות את SCC (נשארו עוד שמונה ימים!!!!!) xox NTD.

AlanisJunkie

New member
תתחדשי! ולמרות שכאן בפורום

אנחנו יותר בכיוון של רוק נשים (פחות או יותר) ולא ממש חזקים בקטע של בריטפופ\רוק - אני ממליץ למי שרוצה להתנסות, וכבר המלצתי בעבר: The Queen is dead של הסמית'ס. לא תצטערו.

gggrrr

New member
ממליץ בחום:

no need to argue של הקרנבריז וגם bury the hatchet שלהם tidal שהוא ה-1 של פיונה lost in space של איימי מאן ואם בא לך לגוון אז דיסק חובה:the miseducation של לוריין היל

j u n k

New member
לורין היל מדהימה

כמו כן ואמרתי זאת בעבר...טרייסי צ'פמן!!!,טורי אימוס,ג'וני מיטשל,ג'ניס ג'ופלין,אנוק,שרה מכלאכלן,הראשונים של שריל קרואו, וכו וכו הרשימה עוד ארוה

מלכוש

New member
אני קונה היום את

השני של פיונה אפל!!! איזה כיף לי =) ורציתי גם לקנות את היסק של קייס צ'ויס אבל הורדתי כמה שירים שלהם ולא יודעת... זה לא נראה לי כ"כ... אולי אח"כ אני ממליצה בחום על little earthquakes (לא בטוח שככה כותבים) של טורי איימוס וגם blue של ג'וני מיטשל

תתחדשי!!

הדיסק השני של פיונה פשוט חובה. וסתם כדי שתדעו - בקיץ צריך לצאת הדיסק השלישי שלה שיכלול, גם הוא, 10 שירים. *מחכה בקוצר רוח*

למעלה