היי אנשים - עצתכם

shlomiaz22

New member
חלילה..

אני ממש לא מגביל את עצמי לחברים גאים !! כמובן שבמקום מסוים זה יותר נוח, למרות שאני לא בארון אז אין לי ממש בעיה עם זה..

אם יש לך קבוצות או דפים בפייסבוק שאתה יכול להמליץ עליהם אני אשמח :)

Mr Fahrenheit

New member
יש קבוצה סודית בפייסבוק של חבר'ה גאים

(ויש גם נציגות של לסביות, בי-סקסואלים, טרנסג'נדרים, א-מיניים.. בקיצור, מגוון).
צריך אבל להיות חבר פייסבוק של מישהו משם ואז שיוסיפו אותך. (אי אפשר למצוא אותה בחיפוש רגיל ולראות את החברים בה.. יש שם גם ארוניסטים).
במקור היא נועדה להכרויות (ועדיין יש בה מזה) אבל לרוב בעיקר חופרים שם על דברים חשובים יותר או פחות. מידי פעם מתארגנים גם מפגשים וטיולים..

shlomiaz22

New member
היי אנשים - עצתכם

אני במקור מהצפון וסטודנט במרכז כבר שנה וחצי (טיפה יותר). אני עובד ולומד חי חיים סטודנטיליים לחלוטין. במהלך השהות שלי למדתי יותר לקבל על עצמי את ה"תרבות" התל אביבית של הקהילה שלנו שאני לומד לאהוב על יתרונותיה וחסרונותיה. אני מנוי באטרף ומחפש בד"כ בן זוג (ללא הצלחה רבה) אבל זו לא הבעיה ! תמיד יחד עם חיפוש אחר בן זוג חיפשתי אחר חברים חדשים. היות ואני מהצפון אין לי הרבה אנשים שאני מכיר פה, ובאמת שאני כבר מתחיל להישבר בנושא.

אני די חברותי, אבל עלול להיות מעט סגור בהתחלה, אני יוצא למקומות בילוי של גייז וגם לפעמים שלא רק, אך עדיין אני לא מוצא חברים שאני יכול באמת לפתח איתם קשר חברותי כזה או אחר. כן אני מניח שזה קצת מוזר שאין לי יותר מידיי חברים מהאוניברסיטה, אבל העניין שם זה שהחברים (הבודדים) שיש לי שם הם לענייני לימוד.

אני דתל"ש בעברי (לפני שנתיים+) אך אני לא באמת חושבת שזה משפיע על הנושא.

אולי למישהו יש עצה מה אפשר לעשות איך אני מצליח להכיר אנשים שמתאימים לי מבחינת עניין ושאוכל באמת להחבר אליהם (והאם אליי) במובן הכי פשוט של המילה חברות ?

*אני מפרסם הודעה זו בעוד מקומות בפורמים של הקהילה על מנת לקבל דעות שונות.

תודה מראש.

ItsikH

Member
אכן
חופרים זו המילה

ItsikH

Member
דאה?אני חופר מקצועי, בתכנון להגר לאוסטרליה

aשרון

New member
היי...

אני מזדהה איתך בכמה מישורים .
גם הקשרים שיש לי עם החברים מהלימודים הם לענייני לימוד (עדיין לא הצלחתי לפתח איתם קשר מעבר לזה).
גם אני אדם חברותי אך סגור מאוד ונוטה להיפתח כעבור זמן רב .
כרגע אני לא מחפש אחר בן זוג, אני מחפש אנשים לקשר חברותי.

גם אני מהצפון. מתגורר עדיין בצפון, גר לבד, ובתכלס מרגיש בודד . ואני לא דתל"ש תמיד הייתי חילוני.

מצד שני כשאני חושב על זה, תמיד היה לי נוח לבד, אבל באותו זמן הלבד הזה גם הציק לי, ישב לי על קצה הקודקוד ולא הרפה .
במשך הרבה שנים חשבתי שאני פשוט לא בנאדם של אנשים, והיתה תקופה שחשבתי שאני מיזנתרופ, אבל הבנתי שאני לא שונא אנשים .

בכל מקרה, חזרה למצב שלך, - מה שקובע זו החריצות בעניין. אין ספק שאתה רוצה את זה ומוכן לעשות בשביל זה .
ללכת למועדונים וברים של גייז זה יפה מאוד, אבל מה דעתך אולי לבדוק אפשרות ללכת לקבוצת פעילות חברתית במרכז הגאה, שם תוכל לפגוש אנשים ולפתח קשרים חברתיים . יש ארגונים גאים שזקוקים למתנדבים ושם תוכל להכיר אנשים. אולי צריכים מתנדבים לפעילות במצעד הגאווה או בפסטיבל הקולנוע הגאה...

יש המון דרכים, רק צריך לתפוס אומץ ולבצע .

shlomiaz22

New member
היי :)

יהיה קצת מוזר לומר שאני "שמח" שיש מישהו שמזדהה איתי, אבל בוא נאמר שזה גורם לתחושת הקלה שאני לא לבד במערכה למרות שאי די בטוח שאני לא, פשוט אני די מוכן כבר לדבר על זה כי נמאס לי ! חח.

כמו שאמרתי ניסיתי ללכת קצת לאיגי אך עדיין היה קשה להתחבר לאנשים על רקע אישי ויכול להיות שלא הלכתי מספיק ושהייתי אמור ללכת יותר.. בקשר להתנדבות אני חושב שהייתי עושה משהו אני פשוט סטודנט שלומד ועובד ואני בקושי מוצא זמן לישון, בד"כ אני יוצא קצת בסופ"שים אז כמובן שזה גם מקשה קצת על כל הסיפור.

בכל אופן, אני באמת חושב שאין דבר כזה מישהו שלא אוהב אנשים, במקום מסוים כל אחד צריך את השקט שלו כאלה שיותר ואלה שפחות, אך כולנו זקוקים לחברה בחיים שלנו, החברה מקרינה לנו את מה שאני משפיעים עליה זו דרך העולם, וזה מה שחסר לי.. מקווה שיהיה טוב :)

Mr Fahrenheit

New member
לך ל"איגי" כל עוד אתה בגיל המתאים. הדבר

שאני הכי מתבאס עליו זה שלא הלכתי. עכשיו לא מקבלים שם ויאז'ות בני 26 כמוני

בכלל בגילאי ה-20-30 כמעט ואין מסגרות חברתיות, הרוב מתרכז בבני נוער או צבא ואנחנו נשארים לבד.. אז כל עוד אתה יכול - לך.
תברר אם יש גם קבוצה גאה במוסד הלימודים שלך (אני יודע שעכשיו פתחו בא"ת אחת), זה גם יכול לעזור לך.

ואם יהיה מפגש פורום פה מתישהו, תוכל גם לקפוץ אליו.

shlomiaz22

New member
היי

הייתי באיגי מספר פעמים אבל עדיין לא ממש הצלחתי להתחבר לאנשים.. ויש שם מפגשים ל23+ וגם ל30 אם אני לא טועה אחת לשבועיים, אז תבדוק את זה...

Mr Fahrenheit

New member
כאמור אף פעם לא הייתי אז אני לא יודע מה עושים

שם כל כך.. בכל מקרה, להתחבר תמיד קשה בהתחלה, זה בטוח לוקח זמן.. אם יושבים שם ומנהלים איזה דיון או משהו, תראה אם יש מישהו שמעניין אותך על פי מה שהוא אומר וכאלה ותנסה לדבר איתו בסוף הפעילות.. לא יודע, אין יותר מידי חוקים לזה...

ובאיגי כמעט בטוח איך מפגשים של 23+ (גם שאלתי).. אני יודע שיש קבוצה במרכז הגאה, אבל לא הצלחתי למצוא שום לוח פעילות שלהם או משהו..

shlomiaz22

New member
אממ

כן התכוונתי למפגשים של המרכז הגאה לא של איגי. בכל אופן, פשוט תיקח מייל של אחד המדריכים ותבקש פרטים הם כולם מודעים לפרטים של שאר הקבוצות או לפחות מכירים את שאר המדריכים ויוכלו להפנות אותך, אני בוודאות יודע שיש משהו למסגרת הגיל שלך במרכז הגאה, שווה בדיקה :)

Mr Fahrenheit

New member
האמת שאני כבר פחות צריך את זה.. לפני שסיפרתי

לחברים והייתי יותר עמוק בארון, זה היה בא בטוב.. עכשיו זה פחות נחוץ

למעלה