היי אנשים... יש לי תהייה...

D o R a S h A y

New member
היי אנשים... יש לי תהייה...

היי, ראיתי באינטרנט את ההזזה של המצפן... (את שתיהן..) ויש לי תהייה כלשהי (מעולם לא הייתי פה אז אם מישו אמר את זה כבר או משו כזה.. בכל מקרה.. אל תתקפו) היכול להיות שבהזזה השנייה לאורי גלר היה מגנט במשקפיים? אני אגיד לכם גם למה אני חושבת ככה... (אני כמעט בטוחה שזה נכון) תשימו לב.. שבפעם הראשונה שהוא הזיז, כולם אמרו שיש לו מגנט על האצבע.. הסתכלתי על זה כמה פעמים.. יש בזה הגיון.. זה נראה שהוא מדביק משו על האצבע... (אם תשימו לב גם היד שלו הייתה ממש קרובה למגנט) בהזזה השנייה.. כשהוא רצה להוכיח לכולם שהוא באמת מזיז את המצפן בלי שום מגנט בידיים (דגש גדול על הידיים) הוא הפשיל את השרוולים והראה שהידיים ריקות, אבל מן הסתם, הוא לא באמת מזיז את המצפן, הוא היה צאיך לשים את המגנט איפשהו בפעם הזאת הוא אמר לאורחות להתקרב עם הראש(!!) -פעם קודמת הוא אמר להם עם היד- והוא ממש התקרב עם הראש למצפן כנראה כי היה שם מגנט.... נשמע לכם הגיוני? לי כן.. תגיבו

Sweet Girl7

New member
לא ניראה לי מגנט, אבל יש משהו אחר|!

ויותר הגיוני....לי ניראה שזה מצפן מיוחד שהכינו לאורי ובטח יש שם כפתור מאחורה למטה ואורי פשוט לחץ על הכפתור עם הרגל והמצפן זז. למה להסתכן עם מגנט בשידור חי ?? חוץ מזה אולי מישהו מפעיל את זה עם שלט רחוק?? ברגע הוא אומר עכשיו!! אז מישהו לוחץ על השלט מאחורי הקלעים...פשוט וקל! מעניין לראות אותו ביאיר לפיד, על מה הוא ידבר שכל העולם חוקר אותו על כל תנועה שהוא עושה

MasterCool

New member
מגנט מגנט ! וכן פעם אחרונה זה היה

במשקפיים... לא צריך להיות גאון מכדי לגלות את זה :)

למעלה