היי אנשים יקרים..

זריחה 2

New member
היי אנשים יקרים..

רק רציתי לעדכן,קצת נעלמתי וקצת התעלמתי... מאז ההודעה האחרונה,עברנו מסע מתיש של יסורים,כאב וחרדות, קשה היה לי לכתוב.. אתמול זה נגמר,היתה הפסקת הריון,היתה החלטה והיו מלאכים טובים באמצע הדרך,(ולאו דווקא מהתחום הפסיכיאטרי) מהתחום הזה היה רק אחד,בא לי לצעוק את שמו בקולי קולות,להודות לו לחבקו ולנשקו.. אתמול בלילה קצת יבשו הדמעות,היא עוברת כרגע למחלקה הפסיכיאטרית,שם היא תקבל טיפול תרופתי,היא תתאזן ותנוח מעט. לפחות,...עד לפעם הבאה.

היי זריחה 2

שמחה בשמחתך חמודה תמיד יש אנשים טובים באמע הדרך מיפסיכיאטרים אין מה לצפות לכלום יש לי תמיד הלך מחשבתי שהם יותר פסיכים מהמטופלים שלהם ( טוב שאנייודעת שזה לא מחלה מדבקת) חחחחחחחחחחח יקרתי למה את בעצה אחתעם הורפא הנשים ועובדת הסוציאלית לא עושים לה התקן תוך ריחמי או קשירה של החצוצרות וככה לא היו פעמים הבאות מה לגבי האופטרופוסות שקלת את הענין ???? לפחות אופטרופוסות על גוף תרגישי טוב יקרתי והרבה חיוך על הפנים מגיע לך גם

hydrophonic

New member
בשבושה

את נוגעת בעצב רגיש מה אם בעוד כמה שנים היא תתאזן או שהמדע ימצא תרופה חדשה והיא תהיה מאוזנת ותרצה ילדים "קשירת חצוצרות היא האמצעי היעיל ביותר למניעת היריון. חסרונה הוא בהיותה בלתי הפיכה, ולכן היא מיועדת לנשים שאינן מתכוונות ללדת יותר ואינן יכולות להשתמש באמצעי מניעה אחר" אני מצטער אבל פשוט אין לי מילים על העניין הזה של עיקור או סירוס או איך שתקראי לזה של חולי נפש יש לי מילים אבל לצערי הם מתלהמות מידי וזה לא המקום מה הלאה? לסרס אתיופים?

זריחה 2

New member
בשבושה קצת לא נוח לי

להכנס לנושא בפרטי פרטים כאן בפורום.. ולך הידרו,. אני מבינה את אשר כתבת אני גם מסכימה איתך, אולם,ישנם מקרים שבהם..אסור לחולה להכנס להריון, לא מדובר על התיפקוד שלה כאמא,מדובר על ההריון עצמו שיכול לסכן את חייה,(האמן לי שאני יודעת על מה אני מדברת) תראה,עד אתמול חשבתי שאני הולכת לאבד אותה,היא היתה עלולה למות ! עצם הפסקת ההריון מנעה את מותה. לא מסכימה לעיקור או סירוס,אבל כן לאמצעי שימנע מהן להרות,(עד לעתיד וורוד יותר...)

hydrophonic

New member
במקרים

בהם נשקפת סכנה לאם ב ר ו ר שעדיף שלא תהיה בהריון גם במקרי חולי קיצוניים מאוד אולי.... אבל זה רגיש מידי וקו מפריד דק מידי

hydrophonic כנס בבקשה

אני יודעת שאני נוגעת במקום רגיש ובמיוחד שהוא גם רגיש לי מאוד כבת לאמא חולה וכאמא לילד חולה אולי אני קצת יותר טוב מימך מכירה את הענין אלמלא אז היתי יודעת את מה שאני יודעת היום לא היתי לוקחת שום צאנס שבעולם אז נכון יש לי בן אחד בריא ובן אחד חולה ומי מבטיח לי שגם הבן הבכור הבריא שלי לא תפרוץ לו המחלה אני בכול אופן לבן החולה שלי לא אתן שהיו ילדים אתה יכול לחושב כול מה שאתה רוצה שאני מגעילה שאני אגוצנטרית שאני ואני ואניואנחכנו יכולים להיתוכח מאתיים שנה ואני יהייה צודקת מהצד שלי ואתה צודק בצד שלך אני רק ישאל אות שאלה אחת קטנה לא כמיתמודד איך אחד שלא יכול לדאוג לשום דבר הכי בסיסי שלו יכול מתי שהוא לדאוג לצרכים הכי בסיסים של הילד שלו מי יהייה ההורה של מי ? אתה חושב שבגילי המופלג הנושק לחמישים אני מסוגלת נפשית לגדל תינוק ? שההורים שלו חולים ולא מסוגלים לדאוג לעצמם ואניזאות שאמרוה לדאוג לכול דבר בשבילהם ? או הכי טוב ללדת ולמסור לאימוץ? או למישפחה אומנה ? או כול פעם שיהייה הריון לעשות הפלה או גרידה ? ומה לעשות שהבת או הבן לא רוצים להישתמש באמצעי מניעה אחר בדיוק כמו שהם לא רוצים לקחת תרופות ולא לוקחים טוב נחכה למדע שימצא תרופה ועד אז נעשה ילדים ונמסור אותם או שנשחט אותם ונזרוק לביוב? תאמיןלי שאני יודעת שקשירת חצוצרות הם אמצעי בילתי הפיך אבל מה לעשות שיש כאלה שרק באמצעי הזה יפסיק את ההריונות החוזרות ונישנות ואת ההפלות היזומות

hydrophonic

New member
אני לא שופט אותך

אבל אם סבתא שלך הייתה חושבת כמוך לא היית כאן איתנו וזה חבל כי נראה שכולם פה מאוד אוהבים אותך

למעלה