היי אנשים יקרים!

היי אנשים יקרים!

אני מעיין ואני חדשה פה, החלטתי להצטרף לפורום מכיוון שהוא ניראה לי ממש נחמד והאנשים פה, סופר-נחמדים...
אז ברצוני לאחל לכם~לכולכם! שנה טובה ומתוקה! החיים חולפים מולנו כמו סרט נע ואנו מנסים לחפון בידינו תמונה מנסים לעצור, מנסים לשבור, אך הזמן לא שב אחור והנה נכנסת שנה נוספת, שנה של סובלנות, שלום, ואחווה, שנה של תקווה, שתהיה לכולם שנה טובה! באהבה רבה: מעיינו´ש

אפרת.א

New member
היי מעיינו´ש ../images/Emo24.gif

מקבלים את הצטרפותך בברכה, מקדמים את פנייך בכוס קפה ועוגה (עוגת דבש שהביא חבר שהצטרף גם הוא ממש ברגעים אלו - מה שנקרא - "טרי טרי מהתנור") אכן, החיים חולפים מבלי שנרגיש...לא אומרים "ג´ק" ונעלמת לה שנה... אך אותות הזמן נותנים ועושים בנו כבשלהם... ככל שנדע לנצור בליבינו , במחשבתינו, בזכרונינו - את הזמן שעבר, נדע לתת לו את המקום הנכון לו ולא ננסה להחיותו מדי פעם - אלא ללכת קדימה, כך נדע להנות יותר ויותר מן ההווה. ככל שנדע לא לחיות את העבר, לא לחשוב על העתיד בבחינת "מה יהיה" , "איך יהיה"...וכו´ - נוכל לחיות את היום ולקבלו כהוויתו. תודה על המחמאות (בדבר האנשים הנחמדים - אכן, מסכימה עם כל מילה שלך!) מתוקה, שתהיה לך שנה הכי טובה שהיית יכולה לאחל לעצמך - כמו גם השנים הבאות אחריה ...שרק נדע לקבל ולתת בתבונה , זה לזו וזו לזה - החיים הם מתנה יפה - מאחלת לכולנו שנדע להעריך מתנה יפה זו על כל הביטיה... שנה נהדרת לך ולכולנו באהבה - איריס.

תודה רבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

תודה לך! וגם אני מאחלת לך את השנה הכי יפה שיכולה להיות: שנת שלום ואהבה, שנת בריאות והצלחה, שנת חלום ואושר, שנת שמחה ויושר, שיהיה לך~ולכולם~ שנה טובה ומתוקה!

למעלה