היי אנשים חזרתי!!!

boolbool boy

New member
היי אנשים חזרתי!!!

היה אחו שקשוקה כל יום אני טחנתי לי צ'יפסים ופיתות, כל יום!!! לא היה שם הרבה אנשים, טוב זה לא העונה ללכת לסיני..... ואל תשאלו מה קרה לי... קחו עצה, לא לישון בחושה קרובה לים בחורף! למה??? אני ככה יושן לי בחושה שלי, ופתאום אני מתעורר לי על אי טרופי, היתה גאות והחושה שלי התמלאה במים!!!!וכל הדברים שלי נירטבו!! ומה הכי הכי גרוע... הדיסקמן שלי הלך קפות!!!!!!
אבל היה בכל זאת נורא כיף, ואיזה ביש גדא אבא שלי... שכך את המצלמה באוטו (והאוטו בגבול.. הרי אי אפשר להיכנס אם ג'יפים לסיני.. וטוב שכך..) טוב איזה כיף לחזור לפה...
התגעגעתי אליכם אתם יודעים??

NiKi†a

New member
שלווום!!! :)

שמחה שנהנת! התגעגענו אליך פהההה! יש לך המון עבודה עם הפורום, וגם צריך להעיר אותו קצת
חוץ מזה אנחנו חיים ^__^

BiRd Of PrEy

New member
אוייי מקנאה../images/Emo10.gif

וואלה אבל שנה הבאה נראה לי לנסוע עם חברים לסיני.. חיחי ואז תקנאו בי!(ממ.. אה לא? טוב לא משנה
)

BiRd Of PrEy

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif

לפני שעתיים נגמר ביוויס ובאטהד ב-mtv.. ומישהו יודע איזה מספר פרק זה היה? זה הפרק שבו הם שודדים את הכספומט ואז באה משטרה וזה וזה וזה ומראים אותם בcops
מישהו יודע..?

ramoni

New member
היו ימים

הייתי בסיני בחופש הגדול האחרון... לא עשינו מהשו מיוחד.. אבל בדויים היו נחמדים וטילנו בואדי מאוד מפורסם באיזור.. שחכתי את השם שלו. אבל המסלול שלא נחשב למאתגר בעולם, ולא עשינו אותו, בלי צומי ובלי התיפחות עדיף להשאר עם הרגליים על הקרקע מאשר הראש בסלע
וברוך שובך

למעלה