היי אנשים!(זאת אני-reut bloom depp)

היי אנשים!(זאת אני-reut bloom depp)

היה לי עכשיו(עד לפני שעה) 3 שיעורים ראשונים ורצופים,אחד מהם היה תיאורטי,והשניים האחרים היו מעשיים. המורה עשה עלי רושם טוב,זה לא המורה שרציתי כי המורה שרציתי הרגיש לא טוב והוא עומד לעבור ניתוח,אז קיצר,כל מה שלמדתי זה הילון ראשון שני ושלישי והמעברים ביניהם,ורוורס רק הראה לי איך עושים. לפי מה שהבנתי רוורס צריך ללמד שיעור שלישי בערך,אני קצת פוחדת למרות הכל מרמאויות,הוא אמר לי לקחת 2 שיעורים בשבוע מקסימום,בקיצור,אני צריכה את עזתכם כי אני לחוצה מההחלפת מורה וכו'..(ועוד לא היו לי שיעורים עם המורה הראשון,אבל נתתי בו אמון מלא) מה צריך ללמוד,ובאיזה שיעורים צריך ללמד כל נושא? ד"א,האוטו נכבה לי איזה 3-4 פעמים!שזה יותר מידי נראה לי! מה זה אומר לגבי?אני עד כדי כך גרועה? חוץ מזה,הוא אמר לי שאני נוסעת מהר מידי ואז אין לי שליטה ברכב ושאני חייבת כל הזמן להאט...אני כבר מתחילה רגל שמאל!אנשים תעזרו לי תגידו לי מה היה לכם שיעור ראשון?!

א1ט1

New member
לא נורא...

את תלמדי ותתרגלי...אני לא יודע אם רוורס כ"כ מוקדם,אני עוד לא עשיתי רוורס...

תות15

New member
את דווקא בסדר גמור

3-4 פעמים בשביל 2 שיעורים ראשונים זה לא רע בכלל.. בהתחשב בעובדה ששחרור הקלאץ' זה אחד הדברים היותר בעיתיים.. לאט לאט את תשפרי..
וכל מורה מלמד דברים בשיעורים אחרים.. פשוט דברי איתו ותשאלי

תות15

New member
זה בכוונה יעני..?

מה הקטע החכם לכתוב "ללא תוכן" בתוכן..?

../images/Emo3.gif

זאת ממש לא אשמתי.. כתבתי את זה מהפלא' ומסתבר שזה כותב אוטומטית שזה ללא תוכן

מה באמת?

3-4 פעמים זה לא הרבה?! חשבתי שזה המון...זה נורא עצבן אותי כזה קרה,בהתחלה,המורה תרגל אותי במגרש חניה כיוון שזה שיעור ראשון,במגרש חניה נכבה לי פעם או פעמיים(אני חושבת שס"הכ נכבה לי 3 פעמים) ופעמיים נכבה לי באמצע הכביש,אחת מהן היתה בגלל אחד מאחורי שצפצף לי בלי סוף,ונלחצתי נורא,אז שמתי גז,והוא שם לי ברקס וזרקתי ת'קלאץ'...האמת,אני בעצמי לא זוכרת מה עשיתי מרוב לחץ ופשוט נכבה לי ואז הנהג מאוחרי התחיל ממש לצפצף בלי סוף,אז המורה צעק לו:"רגע חביבי!עד מחר!" חחח אבל נלחצתי.. וכששאלתי את המורה מתי הוא ילמד אותי,אז הוא אמר:"לאט לאט,קודם דבר אחד אחר כך השני" ואני פוחדת שזה ימרח יותר מידי..

תות15

New member
כל אחד מתקשה בדברים אחרים..

לי אישית הייתה ממש בעיה עם הקלאץ' עד שהתרגלתי אליו אז נכבה לי האוטו באמת המווון פעמים.. זה באמת שטויות.. דבר שעובר עם הזמן

גןם לי הוא אמר את זה....

עד שיעור 6 כבר ידעתי הכל... עכשיו אני שיעור 14 ואוטוטו אני יתחיל חניוןעוד 8 שיעורים ככה

א1ט1

New member
מאז שהתחלתי ללמוד, (אני שיעור 12)

המנוע נכבה לי רק פעם אחת,בשיעור 5.

Marble Arch

New member
אני מציעה שלא תחשבי על זה כ"כ הרבה,

הסיבה ששומעים כל הזמן על מורים כאלה שמושכים תלמידים היא שזה לא הרוב וזה לא מקובל. אני משערת שהגעת למורה הזה על סמך איזשהן המלצות? אל תדאגי, אל תבחני אותו כל הזמן בזכוכית מגדלת כי זה רק יפריע לשניכם, תתרכזי בנהיגה. אם חס וחלילה הוא יעשה לך תרגיל מלוכלך את כבר תדעי. בהצלחה!

מתן1002

New member
כנסי לפה

רעות זה נורמלי לחלוטין שמתכבה האוטו בהתחלה .. זה לא אומר שהתחלת ברגל שמאל חוצמזה אל תהיי כזאת לחוצה על עצמך תעבירי את שיעורי הנהיגה בסבבה למה זו חוויה שתיזכרי כול החיים שלך .. ובקשר לרוורס אני שיעור 13 ועוד לא למדתי המורה שלי מלמד את זה לקראת הסוף .. אז שיהיו לימודי נהיגה מהנים וקחי הכול באיזי ..

תודה על העידוד!

האמת,שסיפרתי גם לאחי וגיסתי על הקטע עם המנוע ומסתבר שבאמת לא רק לי זה קרה...ואני כבר חשבתי שאני הכי סתומה בעולם...עדיין יש לי בעיות כאלה,אני לא מסוגלת נניח-להעביר הילוך בלי להתסכל על הידית הילוכים,זה נראה לי משהו פסיכולוגי אצלי..חחחח אבל ממש עזרתם לי תודה! וד"א,המורה שהומלץ לי ללמוד אצלו,יצא לחופשת מחלה כזאת,יענו הוא צריך לעבור ניתוח,אז הוא הביא לי מורה אחר במקומו,ככה שעל המורה האחר לא קיבלתי המלצות...אני מקווה שיהיה בסדר. לגבי החשדות-אני תמיד חשדנית,ובקשר לכל דבר,גם בדברים הכי קטנים ודבילים אני לא בוטחת כ"כ באנשים עד שהם מוכיחים ת'צמם לטוב... אם אני אחשוד במשהו אני ישר אעלה את זה בפורום ואבקש את עזרתכם,בינתיים נורא עזרתם לי תודה! וד"א,מחר יש לי עוד שיעור(אחה"צ).

תות15

New member
בקשר להלוכים-

אל תחשבי שאת מוזרה או משהו.. זה באמת קורה להרבה עד שמתרגלים.. פשוט תנסי לאט לאט "להגמל"

Mooa-Numi

New member
זה שונה ממורה למורה ומתלמיד לתלמיד

אני אישית עליתי להילוך חמישי בפעם הראשונה רק באיזה שיעור 14. למה? כי ככה המורה שלי מאמין וגם כי התפתחתי מאוחר. מה יש. אין שום כללים לזה, אני מניחה, ורוב המורים לא באים במטרה לרמות אותך (אני אמוד מקווה לפחות) ולגבי כיבוי האוטו.. זה לא נורא, בהחלט לט בפעמים הראשונות שעדיין לא יורדים לסוף רגישותו של הקלאץ'. (אגב, גם לי הוא מתכבה לפעמים, כי ממש אין לי כוח לחכות לנקודת החיכוך הזאת, או כי סתם את לחוצה וזה).

רעות את ממש מוזרה....

למה את מתחילה 6 חודשיים וחצי לפני שיש לך 17???? לפי הפרטים שלך את מזל מוזניים ולכן תאריך הלידה שלך הוא בין 23.9 ל23.10 קיצור ועוד לקחת בשיעור ראשון שיעור כפול.... לא חבל על הכסף? והזמן שלך???? שאלה למחשבה...

רן88

New member
אמרנו לה את זה כבר קודם, בשרשור

הקודם שפתחה (לפני שבועיים בערך). היא החליטה להתעלם וללמוד עכשיו, אני אומר - בעיה שלה.

כן אני זוכר... גמני הגבתי על זה

והנה גם המורה התחלף.... חחחח יש למורה שלך עכשיו משכורת למשך כמעט 7 חודשיים :) אני במקומות הייתי שמח

אממ אכן כן..

היום הולדת שלי היא ב-23.9,(יום ראשון של מאזניים) ונכון שהתיעצתי אתכם,וחשבתי על זה המון,אבל היו לי כמה שיקולים שגרמו לי להילחץ והלתחיל ללמוד מוקדם,והם: החברות שלי,שלומדות נהיגה יותר מחצי שנה ולא ניגשו לטסט עדיין,אם הן לא ניגשו לטסט אחרי חצי שנה,בטוח שאני לא אגש לטסט תוך פחות מחצי שנה נכון?אז למה לא להתחיל עכשיו ולהוציא רישיון כמה שיותר קרוב ל-17?(ז"א,17 וחודש נניח,במקום 17 וחצי?!)אני לוקחת 2 שיעורים בשבוע,והשיעור הכפול היה חד-פעמי כדי לקלוט טוב את מה שלמדתי שיעור ראשון. היה לי היום עוד שיעור והמורה אמר שאני נוהגת בסדר,אבל עם לחץ שדופק לי ת'נהיגה(נניח,כשאיזה אידיוט קופץ לי לכביש אני ממש נלחצת,או כשבמעגל תנועה לא נותנים זכות קדימה ואז אלה שמאחורי מצפצפים בלי הפסקה!) אז אני חושבת שככה בעצם אני אגמור יותר מהר(הרי לימודי נהיגה ממה שראיתי אצל החברים שלי מתמשכים לפחות חצי שנה)ועם המלווה והכל...תחשבו על זה,אני בכלל חשבתי להתחיל ללמוד בגיל 16 וארבעה חודשים,כשראיתי שאחת החברות שלי התחילה בגיל 16 וחודשיים,שאני חשבתי שזו בעצם עבירה(מתחת ל-16 וחצי)ועכשיו כשאני רואה שהרבה מתחילות לפני 16 וחצי...קיצר,המורה שלי לנהיגה,אמר שהוא יוצא לניתוח,אבל הוא ילמד אותי הכל ואז ישאיר אותי עם מורה שיתרגל אותי,ודיברתי איתו יום אחד וקבעתי איתו שיעור למחרת,(כדי שיספיק ללמד אותי לפני שהוא יוצא לניתוח)ולמחרת התקשר מורה אחר להודיע לי שהמורה שלי לא מרגיש טוב,והוא לא יכול ללמד בכלל,אז לא היה נעים לי להגיד שאני מעדיפה לדחות את זה...יענו הייתי ממש נבוכה..והמורה המחליף שלו לוקח לי 75 ש"ח לשיעור,ועל השיעור בכפול הוא יקח לי 110,ככה שזה לא רע מבחינת מחיר. הבעיה היחידה שלי היא ההתמודדות עם הלחץ,מאז ומתמיד הייתי ילדה לחוצה(מכל דבר,אפילו מבחנים של בית-ספר!)וכשנהגים מצפצפים לי אני ממש נלחצת,או כשמישהו קופץ לכביש וכו',היום נסענו בתוך העיר(במרכז)וזה ממש מפחיד!מלא רמזורים,כביש צפוף,כל רגע מישהו חוצה בקפיצה לכביש,פותחים דלתות בלי להיזהר וכו'...אני מקווה שאני אתקדם כמו שצריך,כי ב-2 השיעורים האלה לא התקדמתי בכלל,ככה שלא נראה לי שיגישו אותי לטסט גם עוד שנה...

למעלה