היי אנשים!התגעגעתי...

zahav2007

New member
היי אנשים!התגעגעתי...

מה שלומכם? אני דיי נטולת אנרגיות לאחרונה,וזאת בגלל עומס נפשי,ובגלל חוסר שינה מדהים! פשוט אין לי שקט בבית הזה!!! עוד שבוע ואני במטוס בדרך לצרפת...דיי מלאה בחששות,כי מטרת הביקור היא להיות לצד אימי,שעוברת ניתוח לכריתת שד,וזה לא מצב פשוט! אני פשוט לא יודעת איך אגיב שאראה אותה(עוד אחרי 3 שנים),וללא שד... עם אחותי רבתי ביום שישי(גם ככה היחסים בינינו מאוד טעונים ובעייתיים...)ומצד אחד אני שמחה שאמרתי לה מה אני חושבת עליה,אבל מצד שני זה גרם לי להמון מתח וחולשה בגוף! התחלתי ביום שישי טיפול עם פסיכותרפיסטית שהיא עושה הילינג,דמיון מודרך,נשימות,ושיחות...והיא עשתה לי הילינג,ואתם לא מאמינים איך הרגשתי טוב לאחר הטיפול! והייתי במצב מאוד גרוע לפני...(אפילו מסאז' שעשו לי ביום רביעי,לא הגיע לקרסוליים של ההילינג)ממש לא יכולתי לקום מהמיטה! כאילו שאבו לי את כל האנרגיות מהגוף! דרך אגב...היתה לי יום הולדת ביום רביעי האחרון!!!והיום התחלק לשניים...בצהריים הייתי עם חברתי הטובה בספא ואחרי זה אכלנו במסעדה...ובערב,בילינו עם זוג חברים שלנו במסעדה טובה!והיתה אוירה נעימה... בקיצור,אנשים,שיהיה לכם יום מקסים...אני ממש צריכה עכשיו את המיטה,אבל אין ברירה אני רק יכולה לחלום עליה...עד שאחזור הביתה...וזה יקרה רק בסביבות 19:00+ בערב...

tutit1005

New member
זהבבבבבב מזל טוב יקירה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שפע ברכות ואיחוליים
המון מזל טוב..שמחה אושר ובריאות
שאי ברכה בכל..
אוהבת
תותית

zahav2007

New member
תותיתתתתתתתתתתתת!!!

תודה מתוקה! מי ייתן וכל מה שאמרת יתגשם!!! אני כמובן משתדלת להאמין בטוב,ושיום יבוא ואהיה שלמה עם עצמי ומאושרת!!! דרך אגב,התחלתי לקרוא תהילים מידי פעם...

tutit1005

New member
אשרייךךךךךךךךךךךךךךךךךך זהב

אשרייךךך על קריאת התהילים שהשם יפתח את דלתות המזל לפנייך שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה שכלום לא יעמוד בדרכך ויסור כל הבא לקלקל באמת מכל הלב..אשרייךךך שתזכי בכל הברכות והישועות..אמן ואמן.

היי זהב../images/Emo24.gif

תראי כל מה שאת עוברת כרגע, המחשבות, הלחצים, הדילמות, פחדים הם בגלל הנסיעה בעיקר. כך שזו תקופה שתעבור לך, אחריי שתחזרי מצרפת אני בטוחה שתרגישי הרבה יותר טוב. יש לך המון על הראש, וזה לא קל. הנסיעה עצמה, המפגש, ההתמודדות הכל ביחד. וזה שאת עושה קצת טרפיה נפשית זה טוב. את חייבת להרגע קצת. ועוד העייפות מחוסר שינה בכלל מוסיף, מי כמוני מבינה אותך עם החוסר שינה שלי, המחשבות על טיסה. אבל לי זה עוד רחוק. בכל אופן בזמנך החופשי נסי לנוח, כמה שיותר. ואל תריבי עם אנשים, בייחוד אחות, זה לא עוזר. אתן צריכות אחת את השניה בייחוד אחריי מה שאימך עוברת. אבל הכל יעבור בשלום בעזרת השם, תני לזה זמן.

zahav2007

New member
היי רחלי!../images/Emo24.gif

תודה על דברייך! החוסר שינה שיש לי זה לא רק מהטיסה...אלא גם מזה שאני סובלת בבית הזה...כל הזמן ההורים של בעלי בראשי(עושים רעש כל הזמן!גם בשבת בבוקר שכולם אמורים לישון...).מתי את טסה? אני מכינה את עצמי נפשית--עד כמה שאפשר-לטיסה...כי אני מפחדת מהטיסה עצמה! לגבי אחותי-את צודקת שזה לא טוב לי לריב...אבל עם אחותי זה נושא מאוד מאוד מורכב,ואני לא יודעת מתי זה ייפתר בינינו? בכל אופן,יום נפלא שיהיה(אני מתה מעייפות,והעיניים שלי נפוחות ודומעות...)לך! ונשתמע במסנג'ר...

למעלה