היי אנשים אני חדשה! קוראים לי הדס ואני בת 15 מפ"ת מקווה להישתלב :)
A Art Of Madness New member 8/8/02 #4 ברוכה הבאה!! אני סיון את מעריצה של מייקל או סתם מנסה להשתלב..... ?
W whatever happens New member 8/8/02 #8 היא בדיוק כמוך סיון ../images/Emo13.gif לאחר לחצים רבים ממני היא היצטרפה לפורום
M man in the mirror New member 8/8/02 #7 wellcome!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע, (והמדהים...) אני דפנה בת 13 מרחובות, ורק שתדעי אין סיבה שנראית לעין שלא תשתלבי כאן. הפורום מלא באנשים אוהבים!
wellcome!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע, (והמדהים...) אני דפנה בת 13 מרחובות, ורק שתדעי אין סיבה שנראית לעין שלא תשתלבי כאן. הפורום מלא באנשים אוהבים!
ב ברבורה New member 8/8/02 #9 תודה רבה לכולם!../images/Emo24.gif זה נראה פורום מאודדדדד נחמד! עם אנשים נחמדים שזה דבר נדיר למצוא בימינו אז תודה לכולם ובמיוחד לwhatever happens שגילתה לי על הפורם!
תודה רבה לכולם!../images/Emo24.gif זה נראה פורום מאודדדדד נחמד! עם אנשים נחמדים שזה דבר נדיר למצוא בימינו אז תודה לכולם ובמיוחד לwhatever happens שגילתה לי על הפורם!
A Art Of Madness New member 8/8/02 #10 נו אורית, למה גילית לה?? חחחחח סתם סתם בצחוקקקק ברוכה הבאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב קיימים בפורום אנשים שאינם מעריצים!!!
נו אורית, למה גילית לה?? חחחחח סתם סתם בצחוקקקק ברוכה הבאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב קיימים בפורום אנשים שאינם מעריצים!!!
W whatever happens New member 8/8/02 #11 אתם רואים!!! אני מביאה לפה אנשים!!! מגיע לי פרסססססססס!!!! דרך אגב בקרוף תגיע עוד מישהי, חכו תראו