היי אנשיםםםםם

danna73

New member
היי אנשיםםםםם

אני חדשה כאן, קוראים לי דנה ואני צריכה עזרה בקשר לתחפושת... אני מתחפשת לאלפית...ואני צריכה רעיונות...אבל רעיונות שממש יאפיינו אלף. להנתיים בניתי את האזניים ויש לי ברדס ושמלה לבנה... לא נראה לי שזה ממש מספיק
אז מי שיכול לעזור במהירות... בבקשה

ogmios

New member
זה דווקא הגיוני כשחושבים על זה

נסי לחשוב על מישהו שרוצה להתחפש לגמד. הוא משיג זקן מזוייף וגרסן פלסטיק. אחלה. ואז הוא מכין לעצמו שריון רציני. אחלה. ואז כשהוא צריך להנמיך את עצמו בחצי מטר, זה כבר מתחיל להיות הרבה פחות אחלה... אולי הרעיון של להתחפש לאלף מתחיל להשמע יותר טוב...
אדיוס, אוגמיוס מצב כפית

ogmios

New member
להתחפש לבן-אדם... נשמע מעניין

אולי אני אנסה את זה השנה

לביא1

New member
אני רציתי להתחפש לסדאם אבל המשטרה

טיפה אסרה על התחפשות לערבים:\ עכשיו המטרה היא וורלון

רמץ

New member
טיפים ../images/Emo152.gif

איפור סביב העיניים. אולי קו אלכסוני בזוית העין לתת אשליה של עיניים מלוכסנות. כנראה שכדאי גם ללכת על חיוור - מכל המשתמע מכך. בנוסף - בעלפים (אלפים) קיימת אמביוולנטיות מסויימת: יש את העלפים המתנשאים באמפריית השנהב היפהפיה, במגדלי השן - אריסטוקרטיים לבושים בבגדי פאר - גלימות לבנות, אדומות, צהובות וכחולות, טבעות, תליונים וסיכות מעוטרים (העלפים האצילים של החרב הארוכה)... ויש את הצד הפרוע יותר של העלפים - שוכני יערות צנועים, זריזים, חרישיים, קטלניים ומדוייקים - סיירים מושלמים לבושים בבגדי הסוואה - גלימות או טוניקות ירוקות אפורות שזורות בעלים, רצועות עור ונרתיקים קטנים (העלפים שוחרי הטבע של הקשת הארוכה)... אני מסיק שבחרת בסוג הראשון, אבל אם תרצי את הסוג השני, אפשר להוסיף עוד פסי איפור גסים (צבעי מלחמה) מתחת לעיניים (ר' WarCraft II - Elven Ranger). תיטיבי להוסיף גלימה בכל אופן (ולו רק כדי ליצור איזושהי זיקה לפנטזיה) - אפשר גם סתם סדין שתלוי באופן שמזכיר ברדס (חשוב מאוד שיהיה ברדס. אם הוא יהיה אמיתי - כזה שבאמת אפשר לכסות איתו את הראש - בכלל טוב). המיסטיות האופפת את העלפים יכולה לבוא לידי ביטוי בכמות צנועה של נצנצים (כסף או זהב לבחירתך). אם השיער שלך אינו בלונד, אדמוני או שחור - כדאי גם לצבוע. הפשוט ביותר יהיה לצבוע לשחור. לא מומלץ לבחור גוון לא אנושי כי אחרת התחפושת שלך תרחיק מעבר למאפייני הדמות ויחשבו שאת מתחפשת לישות על-אנושית כלשהי (מה שאינו נכון כשזה נוגע לעלפים). זה כל מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע. כל שנותר הוא להתאמן בהליכה חיננית ודיבור חרישי, אולי לעלעל מעט בשפה העלפית הטולקינאית וזהו. בהצלחה.

danna73

New member
אז ככה

יש לי אוזניים כמו שצריך, יש לי ברדס בצבע חום ארוך... יש לי שמלה לבנה ארוכה.. וחשבתי ללכת על החץ וקשת, אבל אני לא יודעת אם זה יהיה כל כך מתאים לשמלה הלבנה... יש לי טבעת שחרטתי עליה בכתב אלפי, מהדפים האחרונים של הספר שר הטבעות ו...מה עוד...אהה יש לי שרשרת קריסטל וסרט זהב לראש, קפקפים תנכיות כאלה...

shadowfax

New member
אם אני זוכר טוב זו לא אלפית

על הטבעת כתוב בשפת מורדור (שניראת כמו אלפית), אבל ניחה (אני ירכוש לעצמי אחת לכשאוכל). אפרופו אלפים טולקינאים הם יצורים גבוהים לעומת אלו של הD&D, על כל מקרה תווי הפנים שלהם מאורכים (עד כמה שוב תלוי בגירסה) לכן נסי לעבוד עם האיפור כדי להדגיש עצמות לחיים גבוהות (או שיראו כך) וכן שאר דברים (שאין לי בהם מושג) כך שתינתן תחושה ארוכה רק על תגזימי סה"כ אלפים יפים מטבעם (ולא בגלל האיפור). בהמשך לחלוקה של רמץ: הייתי מנסה למצוא ברדס סגול (בהיר) או כחול כדי לתת תחושה מלכותית יותר לשימלה הלבנה, אם את רוצה להוסיף חץ וקשת נסי למצוא (או ליצור) חתיכת עץ חלקה (נייר שיוף הוא פיתרון) ויפה וצבעי אותה בלבן (ספרי יתן תוצר חלק) והסיפי רונות (עדיף מהאינטרנט ) אלפיות בצבעים שמתאימים ללבוש (יש לאלפים המון זמן להכין שטיות כאלו) כנ"ל עם החץ (או אשפת החצים).

רמץ

New member
כפכפים אה...

היה עדיף יחף, אבל כנראה שפה עובר הגבול. חץ וקשת מתאימים לגוון האחר של העלפים (הסיירים - עם מכנסיים ומגפיים). כלי נשק שכן יתאים לעלפית שלך (עם השמלה) היא חרב ארוכה תלויה בנדן על המתניים - או פשוט בלי. אני ממליץ שוב על כמות זהירה של נצנצים. עוד דבר שחשבתי עליו הוא התסרוקת... אם יש לך שיער ארוך - ללכת פזור. אם את יכולה לקלוע את הצמות האלה שמקיפות את העורף (סטייל היפי) - פיצוץ! אני לא לגמרי בטוח, אבל אפשר אולי להוסיף עוד עדליון למצח (קריסטל או משהו שיושב על הראש בשרשרת או רצועת עור) - לא משהו יקר לליבך, שכן לאביזרים מסוג זה יש נטייה לא לשוב.

The Scourge

New member
אפשר לנסות איפור פנים

חברה שלי מצאה את האתר הבא - אולי תמצאי שם כמה רעיונות טובים: http://www.snazaroo.com/photos.htm בהצלחה!

למעלה