היי אנשיםםםםם!

unita

New member
היי אנשיםםםםם!

שמעתי שיש פה כמה שנימצאים בחוג לדרמה בהבימה.. אני גם רוצה!! אז אפשר לשמוע פרטים ... כמה עולה ואיך שם? ו.. אתם מכירים עוד חוגי דרמה באיזור... ?

joy4

New member
אני...

הייתי שם, אני לא נמצאת שם עכשיו - ותאמיני לי את לא רוצה!!!!!!

עוד פעם???

מי נותן לך את הזכות לומר מה כדאי ומה לא כדאי לאנשים לעשות. אני, לעומתך, נמצאת שם שנה שניה עכשיו ואני מאוד מרוצה. אפשר להשאיר את השיפוט לאחרים??

joy4

New member
אני מאוד מצטערת!!!!

ממש לא התכוונתי לומר לאנשים מה לעשות, אבל נראה לי הגיוני להמליץ מה כן ומה לא. אני מאוד שמחה שאת נהנת שם, גם אני הייתי שפ שנתיים ואז רק הבנתי ש... לא כל כך טוב לי שם, למרות שהיו איתי אנשיפ מקסימים בקבוצה. אני אשמח לשמוע מה אתם עושים שם עכשיו (מה עשיתם השנה).... ואני שוב מבקשת סליחה אם דרך ההתבטאות שלי פגעה בך!!!!! כל טוב, שירה! נ.ב מתי עשיתי את אותו מעשה "נורא" שאת שואלת למה עוד פעם אני עושה את זה!??!??!

joy4

New member
זכרתי שהיה משהו...

שאמרתי פעם.. בסדר בסדר, מצטערת עפ פגעתי... אבל יש לי זכות להגיד את דעתי בדיוק כמוך!!! וליאורה לא ממשיכה!?!?!?!?!?!?!? אז מי מחליף אותה?? למה היא החליטה לעזוב????. אפי ממשיך?? (אפי חמודי נכון...) טוב ביי!

אפי ממשיך.....

ליאורה כבר 15 שנים לימדה ב"הבימה". זה הספיק לה.היא רוצה להרחיב את אופקיה. ממש הייתי עצובה כשהיא אמרה שהיא עוזבת. אני לא יודעת מי ילמד אותנו עכשיו...כרגע אנחנו יתומים......

suzzie q

New member
אני גם למדתי בהבימה

ואני דווקא לא הייתי מרוצה(דממה רועשת מצטערת אם זה פוגע בך אני פשוט אומרת מה הרגשתי) אולי זה בגלל שבזמני היה מורה לתנועה שממש הרגיז חלק מהקבוצה- שמו רן ובגלל שליאורה לא נתנה לנו את היחס המספק לפי דעתנו. בסוף השנה אף אחד מהקבוצה לא נרשם לשנה נוספת והם נורא נפגעו והזמינו אותנו לדיון והעברנו עליהם ביקורת אני מקווה שהם הפיקו לקחים ולמדו להשתפר. מקווה שלא עצבנתי אף אחד

actress

New member
אני חושבת שכל 1 ודעתו ואם אנשים לא

נהנו ואחרים כן אז למרות הכל מותר להביע את דעתם אני לא מבינה למה דממה כ"כ נרעשת בעניין בסה"כ אנשים אמרו מה הם עברו ואם היא נהנת סבבה לה.

למעלה