היי אנשיםםםםםםם!!!

mor kutcher

New member
היי אנשיםםםםםםם!!!

ממצב?!?!!?!?!?! אני חדשה כאן ואני מתהההה על בנות גילמור!!!!! סדרה כ"כ מושלמתתתת!!! אני מחכה ומחכה ומחכה ומחכה לעונה החדשה והיא לא מגיעה...:( מתי היא תגיע?!?! אניוואי, אני חולההההההה על אלקסיס וצ'אד המהממים..... ושמעתם שאלקסיס ומילו יוצאים במציאות?!?!?!?!?!?!!?! יאללה ביי ומקווה להשתלב.....

Pink Lavender

New member
וולקום דארלינג :)

קודם כל שלום לך :) תהני מהפורום המקסים שלנו... לגביי העונה השלישית... אני לא רוצה להיות זאת שתבסר לך (כי תמיד הורגים את השליח...) אבל רוב הסיכויים שהעונה השלישית לא תגיע לארץ בעתיד הקרוב... ואני בטוחה שתשתלבי (= :)

Sweet Misery

New member
האלו!

Touching you 'cause you're touching me! אהמ. ברוך הבא! אני הדר. זה שמיילו (כן, מיילו. לא מילו) ואלקסיס יוצאים זו רק שמועה, ועדיף שתישאר בגדר שמועה כדי לכבד את פרטיותם של השחקנים.

PURPLE CHICKEN

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אכן כן, באג (בנות גילמור
ב"ג
באג
) היא סדרה מושלמת ביותר!
ואכן כן, גם אנחנו מחכים ומחכים ומחכים ומחכים לעונה החדשה, והיא לא מגיעה!
כרגע היא גם לא נראית באופק.
אבל תמיד טוב שיש תקווה, אז... תשמרי על התקווה.
אגב, אני ירדן.
כל כך קל להיכנס לכאן, וכל כך קשה לצאת!
אני בטוחה שתשתלבי!

blue dragonfly

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איימ דפני, נייס טו מיט!
טוב, דיי עם אנגלית עילגת
אז אני חושבת שאמרו לך כבר את כל מה שאת צרה לדעת, אז זהו, תהני

אומפ

New member
שאלוווום ../images/Emo15.gif

ברוכה הבאה :] המממם היה לי עוד משו להגיד אה! אני דפנה :) וגמני אוהבת את בנות גילמור (מפתיע ביותר! ) בלוווופ תהני!

simple gUaRaNa

New member
תמונה יפה../images/Emo13.gif\מאוהב|../images/Emo94.gif

וולקאם
אני נעה
. אני בטוחה שכבר אמרו לך, אבל ב"ג לא מגיע לארץ. ואני בטוחה שכבר אמרו לך שמיילו ואלקסיס לא יוצאים במציאות
. ואני בטוחה שכבר אמרו לך, אבל
- בנות גילמור - ב"ג - באג -
. ומקאד ואלקסיס מהממים

קולולו!../images/Emo57.gif

המ. וול, ברוכך הבאך לפורומינו השובב!
ניקך מצלצל לי מוכר. אני מניחה שמפורום מש"ה, לפי האיזכור של אשטון.
טויף, אז אמרו כבר פחותויותר את כל מה שאפשר לומר, אז רק אוסיף- התמכרות מהירה והרסנית, שתוביל אותך מטה-מטה לאבדון, עד שלבסוף לא תוכלי לעזוב את המחשב מרוב כתיבה וצפייה בהודעות הפורום, ואצבעך המורה תזדקק לגבס כתוצאה מלחיצה מסיבית על כפתור הRefresh. אני גל, לא נמצאת כ"כ הרבה בפורום לאחרונה. לא מרצוני החופשי, כמובן (מישהו אמר ביצפר?
). וולקאמים חמים!

למעלה