היי אנשיים :)

אביה93

New member
היי אנשיים :) ../images/Emo24.gif

מה קורה? P: אני אביה וחולהה על הסדרה והאמת ששלחתי פה פעם הודעה בפורום אבל לא זוכרת לגבי מה כבר כנראה שאלה שצצה לי.. אז נגיד שאני חדשה פה
בכל מקרה אממ אני הכי אוהבת את שיין וג'ני , זהו :) שבת שלום

../images/Emo6.gifהיו'ששש

גם אני יחסית חדשה פה !!! ואני מטורפת על הסידרה הזו ברמות שאין לתאר P: ווגם אני הכי אוהבת את ג'ני וגם את שיין התחלתי לחבב כי כולם פה אומרים ששיין חמודה וכו' חח שבת שלום

אביה93

New member
תודה :) והודעה קטנה לכולכן..

שורטי ה-זמרת עכשיו מגישה בערוץ 24 כנסו תראו ותיהיו בטוחים שמשעמם לא יהיה :)

סאפיר1

New member
ברוכה הבאה!

ראיתי את שורטי! היא מדהימה באמת אין מילים, הורדתי כמה שירים מהאלבום שלה "לאלף את הסוררת" מדהימה! ואייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן על שיין!
את סטרייטית?O:

אביה93

New member
חחח כןן אני סטרייטית D:

גם סטרייטים אוהבים את הסדרה הזו P: ושורטי היא פשוט זמרת ענקית אם תקשיבי לטקסטים שלה את תראי בה אדם מדהייים ואני ממש התחברתי אליה :)

סאפיר1

New member
חח כן אני יודעת!

השירים שלה ממש יפים, מהאלה שהיא כבר כותבת בחופשיות על מי שהיא. אני כל היום מזמזמת אותם בזמן האחרון חח ממש התחברתי אליה:) יו סטרייט גירל! חחח כן גם סטרייטים רואים [מסתברO:]

אביה93

New member
אם אהבת את השירים האלה

אז עוד חודש חודשיים ככה יוצא הסינגל הראשון שלה מהאלבום החדש ואז האלבום אבל הוא יהיה שונה מהראשון היא זנחה את הראפ אבל הוא לדעתי הוא יהיה מעוווולה והיא אמרה שהוא גם יותר אישי מהראשון :)

סאפיר1

New member
כל הכבוד לה:]

באמת לא קל לצאת ככה מול כולם ולכתוב אלבום שלם אישי על עצמך...אין היא מדהימה. אני בטוח אקנה אותו:)

the l word 10

New member
את האמת??

מאיפה אני יודעת חחח איך קוראים לאלבום החדש שהיא תוציא??

אביה93

New member
חח טוב P:

אממ לאלבום החדש שיצא לך בעז"ש יקראו סוכריות צבעוניות אם אני לא טועה זה מה שהיא אמרה בראיון בערוץ 24. אם את לא מכירה אותה אני ממליצה לך בחום לשמוע את השירים מהאלבום הקודם הראשון שלה אומנם ההוא היה ראפ ועכשיו היא כבר לא עושה ראפ אבל בכל זאת.. אם אפשר פה אז אני אשלח לך כמה שירים אם באלך.. ;)

למעלה