היי אנשיייים!!

ל י מ ו ן

New member
היי אנשיייים!!

ואו..אין מה לעעשות בבית.. הטלויזיה התפוצצה..העלתה עשן וגיצים..(איזה יפה זה אה?
) וגם ככה אני במילא לורואה....וחוצמזה אין מה לעשות..חוצ מללמוד.
כך ש משעממממממממממממממממם!! קיצורו...מה שרציתי לשאול זה אם מישו יודע פרטים על ההופעה בצרעה ב3/6... טודא בכולופן..

בובעעעעע :) גררר

מ'ניינים מותק? אני בדיוק הולכת... :( ואני מצטרפת לשאלה!! זה מקום די קטן אז נגמרים הכרטיסים מהר... :( אז מישו יודע איפה קונים? הייתי שם בהופעה הקודמת... אבל שכחתי... :( גררר חח איפה את גרה בכלל? כולו חור צרעה... לא ידעתי שמישו מכיר אותו בכלל... אהה חח וסליחה... כי בטח שאלתי אותך כבר איפה את גרה... אבל נו... תאים במוח וזה גררר טוב זזתי לנסות לדחוף קצת דברים לשכל למתכונת במתמטיקה בחמישי!!! אווווף ביי יום נפלא לכם!!

אני חייבת להפסיק עם הגרררררר

גרררר! אוףףף חח נדקתי לזה קשוווות תרביצו לי כל פעם שאני אומרת את זה טוב? יאללה ד"ש לרוחמה ביי מתוקים :)

ל י מ ו ן

New member
טחחחח...משו כזה..

תאמת לא הייתי שם כזה קרה אבל זה מה שאמא ספרה... וגררררר זה דבר ממש יפה!! גמני כל החיים עושה אותו.. אז מה! זה יפה! אני גאה בגררררררר שלי!!! ושמישו ינסה לעצור אותי... אגב אני מראשון..ובהצלחה לך בובע!

אהה נכון ראשון! גרררר :)

אז איך את חושבת להגיע עד צרעה?! ועוד ההופעה תהיה די יקרה נראה לי... פנאאאן! מי עוד בא מי עוד בא? אני יודעת שעינב באה... גררר כיפים! גררררר גררררררררר גררררררררררררררררררררררררררררר!!!!

La Vicomtesse

New member
חחחח...../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

יש לך קטע כזה להגיב על הודעות של עצמך! I LIKE!!! אמ....איפה זה צרעה בכלל? לא נראה לי שאני אוכל להגיע לשם, אבל לTLV אני 100% באה...זה די 10 דקות מהבית שלי (בהליכה).

חח תודה תודה

זה כי משעמם לי! חחח אממ צרעה זה קיבוץ בסביבות ירושלים... בין ירושלים לת"א... משו כזה... ואיזה הופעה בtlv יש? מתי? למה? חחח

La Vicomtesse

New member
../images/Emo54.gifהמ....

מהסיכום השבועי של נאור משתמע שב10 ליוני....את באה? Who's Coming With Me?

לא לא... זה ה-3...

ביוני... נראה לי :) אני זוכרת כי באותו היום יש לי בגרות במתמטיקה וזה יופי יופי יופי של אפטר פארטי :) ובטח שאני באה!! אני גרה 5 דקות משם בערך.... ולאחותי יש אוטו :) כיפים כיפים!!! חחח i'm going to hell who's come with me?! somebody please helppp! i think my dad is going crazzzzy חח זה ממש הזכיר לי את זה וזה שיר פול מצחיק (אמינם... :) ) אממ סורי על שגיאות הכתיב הרבוווות :) גררררר :)

La Vicomtesse

New member
נא אה!!!../images/Emo54.gif

אני באה לטי אל וי שזה ב10, וב-3 יש בצרעה, שלשם אני כנראה לא אגיע.

ל י מ ו ן

New member
טחחח

עוד גררררר בשביל האוסף..
אני לומדת בביצפ עם ילדות מבית שמש..בית שמש קרוב לירושלים..ירושלים קרוב לצרעה... זייהו
מי שבא לצרעה שיגיד! TLV-נשמע לי יותר מידי יקר...... גרררררררר ועוד גרררררררר ועוד ועוד ועוד גרררררררררררררררררררררררררררררררררר

La Vicomtesse

New member
נו טוב, בשביל הפרוטוקול../images/Emo54.gif

גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה