היי אנשושים

היי אנשושים

אני ליאור, כבר כתבתי כאן לפניכ כמה חודשים וסיפרתי שיש מצב לנסיעה....בקיצור היום העניין נסגר ואני עוברת ביום הראשון של החופש הגדול ללונד איילנד, ארה"ב....רציתי לדעת אם יש כאן מישהו משם, בפעם הקודמת לא היה אבל אולי יש חדשים, כי אני פשוט נורא לחוצה...דרך אגב, אני דוברת אנגלית אז זאת לא תיהיה הבעיה...תודה!

אההה...ועוד משהו...

אני עכשיו בכיתה ח', מה שאומר שאני מתחילה שם ט'...

גם אני התחלתי פה כיתה ט'.

וזה תלוי באיזה איזור תהיי... כלומר, כן גם לי היה ממש עצוב ליזוב את כולם, ופחדים בקשר להשתלבות. הבעיה היא שבאיזור שלי יש מלא סנובים (כי הרוב פה גם עשירים...), והם היו בגישה של "למה לי להתייחס אליך? לי כבר יש חברים". מה גם שהיה קשה, כי כיתה ט זה תחילת תיכון, ולבי"הס שלי באו משני תיכונים, אז אף אחד לא שם לב שאני חדשה, וכולם חשבו שאני פשוט מהתיכון השני. את תצטרכי קצת ביטחון עצמי, ולפתח שיחות עם הילדים הנכונים, שיכירו לך עוד ילדים, ויהיה בסדר. ותנסי לשמור על קשר עם החברים בארץ. תני להם את האימייל, הטלפון, האייסי. רק אל תצפי שהם יתקשרו יותר מידי. אצלי אני בד"כ מתקשרת (למרות שזה גם קשור לעובדה שאין לי מושג מה המספר טלפון שלי, אז לא יכולתי לתת אותו). אפילו השתלטנו על פורום נטוש בתפוז... בהתחלה, לפני המעבר, ובחודש הראשון הייתי נורא תלותית בשיחות עם הארץ. בכיתי המון... אבל עכשיו די הסתדרתי... בערך... עדיין יש תקופות שאני בוכה על מר גורלי, כי אני לא מרגישה קירבה פה, ומתגעגעת לארץ (כמו ביום הולדת שלי לפני יומיים, שבקושי מישהו שם לב אפילו שאני עצובה... שלא לדבר על העובדה שלא זכרו את יום ההולדת), אבל זה עובר (בעיקר כשקיבלתי מלאן טלפים ברכות מהארץ...). בהצלחה! לאיזה איזור את עוברת? אני גרה בsyosset.

היי מאמו'ש!

אני עוברת ללונד איילנד, זה בגרייט נק בעצם הפוך...חחח לא? אני עוד לא יודעת איפה בדיוק שם אבל זה האיזור, עכשיו אנחנו בודקים שכונות, מה שעוד טוב הוא שיש לי כבר חברים בארה"ב, כי נולדתי בניו יורק בגלל שההורים שלי גרו שם 7 שנים, אז נולדתי שנה האחרונה ושם ההורים שלי הכירו חברים שיש להם לכולם ילדים בדיוק בגילי והיום אנחנו חברים ממש טובים, וכולם גרים די מ"סביבי"....אני חושבת שאני ישתדל להכיר ילדים מביצפר עוד לפני תחילת הלימודים כדי שבביצפר אני כבר יכיר אנשים או שאני ילך למחנה

נו מה את בלחץ?

את יודעת את השפה את כולה בכיתה ט' צאי מזה. יהיה לך כיף, תכירי אנשים חדשים, מקום חדש. לא צריך להיות בלחץ. קחי את זה בקלות.

כי.....

זה חיים חדשים במקום חדש....ואני מצטערת להגיד לך, אבל זה כן מלחיץ! ועוד יותר מעציב כי אני כל כך לא רוצה לעזוב את הארץ!

orrki

New member
את מהר מאוד תתגעי רק לחברים

כאילו לארץ אני לא ממש מתגעגע כמו שאני מתגעגע למוקמות מסויממים שהייתי שם עם חברים והיה לי משהו שאני אוהב לזכור אם זה פאבים או מקומות מגניבים שהינו עושים שם שטיות אבל קחי בקלות יקח זמן להתרגל לאנשים ולמנטליות אבל ימשוך אותך ואת תסדררי אמא שלי השבוע ביקשה ממני סליחה שלא עבנרו קודם לטורנטו כי היא רואה את אחותי הקטנה שהיא בת 12 כמה היא מאושרת ושמחה

orrki

New member
להיפך

את תתאהבי במקום ותפסיקי להתגעגע לארץ עצמה אלא יותר תגעגעי לאנשים שלה לתרבות שלנו למרות שיש אזורים שלמים של ישראלים שאפשר להשיג שם משוקלד פרה ועד יין ישראלי אל תדאגי את בכתה ט זה ממש הגיל לעבור ויהיה בסדר גמור

לא מסכימה

חוץ מהפיגועים, אני עדיין מעדיפה לגור בארץ. כמובן שיש כמה אנשים פה שאני אתגעגע אליהם, אבל אני נורא מתגעגעת לכולם שם... ויש לי שם חברויות יותר טובות... הדברים הטובים בארה"ב הם חוסר פיגועים, בי"ס יותר טוב, ויותר אפשרויות למקצועות והכל...

../images/Emo13.gif

חחח... לונג איילנד זה מקום גדול... את יודעת לאן את עוברת בדיוק? חוץ מזה לא כל העשירים סנובים. האנשים היותר סנובים פה הם אלה שממילא לא תרצי להתעסק איתם כי הם סתם מגעילים... בכל מקרה, אם אני עדיין אהיה פה אז, אני לא סנובית
!

למעלה