היי אנשושים!

UniQe TeAr

New member
היי אנשושים!

זאת אני, יולי - הפולניה השומרת של הפורום שלכם, חזרתי (ובגדול! |כדורגל|) לעשות לכם FUNNNNNNNNNNNNNNNN
כפי ששמתם לב, עדכנתי ניק ופרטימים, אז... Talk to Me, People!!!

../images/Emo99.gif

לא אמרת לי שתצטטי אותי חחח ידיד פולני אמרה תקראי לילד בשמו זושה אמרה...
מי שלא מתייחס יפה אל יולי שלי שיזהר לו מאוד אני המצרי המגן של הפולניה השומרת של הפורום ולי יש פמליה מצרית

UniQe TeAr

New member
../images/Emo24.gif

זושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי, אוי, הגעגועים להתכתבויות חסרות פשר בפורום.... חיבוקים!
מיצרי שכמוך, די לאלימות! מי שלא יתייחס אלי יפה - לא צריך, אני פשוט אשב לי לבד, בחושך, עם סטופר וכדור בדולח ואנבא להם את העתיד! (הם עוד יאכלו מרק עוף!!!)

UniQe TeAr

New member
חבוד!

אתה לא אלים, מה פתאום (מי אמר את זה?!) רק תרגיע את הווריד..שלא יתפוצץ...

Ez sLeeP

New member
זושה?..

זושה מתפצלת כזיגוטה (..) יולצ'וק.. *געגועים* בפעם הבאה שתתחילי לפנות אליי באייסיקיו עם שאלות תמוהות (ועוד באמצע מכושפות, לא פחות ולא יותר..), בלי 'שלום', בלי 'ילדדד' (כן, גם היא קוראת לי ילד. בערך הבנאדם העשירי. תתעוררו, אינכם מקוריים), בלי 'נדבושששש'.. איפה הייתי? איבדתי את חוט המחשבה. צפוי.

UniQe TeAr

New member
גברררררררררררררר

מה?! אמרת ש"ילדדד" לא מקורי אז התמקרנתי!
מה ז"א בלי שלום ו"שאלות תמוהות"??? בסה"כ ביקשתי שתתאר אותי באנגלית, בחיבור קצר בן 2 מילים או יותר..מה תמוה בזה, אני שואלת?!
It's Good To Be Back!

Ez sLeeP

New member
../images/Emo2.gif

את מוזמנת לקרוא לי ילד בכל עת. גורם לי להרגיש פעוט ותמים. את השאלה הזו (ואכן, תמוהה היא), לא ראיתי. או שמא זה היה סרקזם? meet me in the ICQ

יולי ../images/Emo187.gif

אני מתרגשת!!! באמת ריגושים!!! טוב שבאת לבקר אותנו
אני הולכת לקבור את האיסיקיו שלי היו שלום..

UniQe TeAr

New member
מוריייייייייייייייי ../images/Emo140.gif

כולי התרגשות שאת כולך התרגשות!!! אני אבקר.....עוד הרבה! (אי"ה) נ.ב. למה לקבור את איציק??? תביאי לי אותו, אני אאמץ!

למעלה