היי אנשושים!

היי אנשושים! ../images/Emo24.gif

אממ אני דניאל ואני גם אוהבת את בנות גילמור.... נכנסתי לפה עכשיו כדי לשאול אתכם מה קורה בבנות גילמור בארה"ב אחרי שהעונה הזאת נגמרה (כאילו כל מה שהיה בארץ..) אז פליייזזזז תתנו קצת ספוילרים!

Sweet Misery

New member
היי! ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

ברוך הבא! אני הדר.
אוקיי. רורי, ג'ס וכל השאר: רורי חוזרת מוושינגטון. לג'ס יש חברה חדשה בשם שיין. רורי המומה. רורי וג'ס מתייחסים אחד לשני בעויינות, אז שוב מתיידדים, אז שוב עויינים. דין שם לב למשיכה והתחרות בינייהם וזורק את רורי מתוך יאוש וכעס. רורי וג'ס ביחד. דין ורורי מנסים להיות ידידים. דין מוצא חברה חדשה, לינדזי, לה הוא גם מתארס. ג'ס מגלה שהוא לא מסיים ביה"ס מכיוון שהבריז משיעורים כדי לעבוד. לוק אומר לג'ס שהוא לא יוכל להישאר איתו כיוון שהפר את ההסכם שלהם - הוא נשאר לגור איתו רק אם יסיים ביה"ס. אבא של ג'ס בא לראות את ג'ס בניגוד לאינטרסים של לוק. הוא מזדהה לפני ג'ס, משתפן ובורח. ג'ס עוזב את סטארס הולו בלי להגיד לאף אחד, ועובר להשתכן אצל אביו בקליפורניה. ליין מצטרפת ללהקה בתור מתופפת, ומתאהבת בגיטריסט, דייב. ליין מסתירה את דייב והלהקה מאמא שלה, עד שהיא מציגה את דייב לאמה כמועמד להיות גיטריסט בערבי השירה והדת הקוריאנים שלה. למרות חיבתה של גברת קים לדייב, היא לא מסכימה שיצאו יחד לנשף הסיום עקב אי היותו קוריאני. היא משדכת לה נער קוריאני, יאנג צ'ו, שיש לו חברה סינית שהוריו אוסרים עליו להיפגש עמה. הם מחליטים שהוא "יפרד" ממנה כדי שאמא שלה תרחם עלייה ותתן לה ללכת לנשף עם דייב, אך הוא מתאהב בליין ומסרב להיפרד ממנה. לבסוף, ליין מתקשרת לאמא שלה ממסיבה, שיכורה, ומספרת לה ה-כ-ל. גברת קים מרשה לשניים לצאת יחד לנשף הסיום. פריס מוצאת חבר בשם ג'יימי בוושיגנטון. כשהיא מגלה שהיא לא התקבלה להארוורד, היא הכריזה באירוע שהועבר לטלוויזיה כי היא וג'יימי שכבו. רורי מתקבלת להארוורד, פרינסטון וייל, ומחליטה ללכת לייל. היא מסיימת את התיכון כנואמת נאום הסיום. הבוגרים: קירק מזמין את לורליי לצאת. לורליי יוצאת לכמה דייטים, המשמעותי בינייהם הוא אלכס, אותו פגשה בקורס... משהו על מלונות. לוק בתגובה נענה לפלירטוטיה של עורכת הדין של טיילור, ניקול, ומזמין אותה לצאת. טיילור בונה חנות גזוז וממתקים. מיס פטי מעלה מופע יחיד. מקס חוזר, הוא ולורליי מתנשקים, והיא לא יודעת מה זה אומר. לבסוף מקס מחליט שההזדמנות שלה איתו תמה והם נפרדים כל אחד לדרכו. סוקי בהריון. לשרי וכריסטופר נולדת בת, ג'ורג'יה. מלון העצמאות נחרב חלקית בשריפה והבעלים מחליטים למכור. פראן, בעלת הדראגונפליי, מתה, וסוקי ולורליי קונות את השטח לבניית מלון משלהן. אמא של ריצ'ארד חוזרת להארטפורד ואמילי מתקשה להתמודד איתה. לורליי מקבלת 75 אלף דולר החזר מהשקעה ליומולדת, ומשתמשת בכסף כדי לשלם על ההלוואה לצ'ילטון. אמילי כועסת על שהיא זורקת את הקשר בינייהן (כי הרי ארוחות יום השישי מבוססות כערבות להלוואה). העזרה הכספית שלורליי מבקשת מייל נדחית, ורורי נאלצת לבקש הלוואה מאמילי וריצ'ארד. אני חושבת שזהו, בעיקרון.

heart breaker

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif ג'יז הדר!

קראתי.. ונהניתי... יאייי! סוף סוף אני יודעת מה יקרה. תודע

Sweet Misery

New member
בבקשית! ../images/Emo140.gif

אני תמיד שמחה למרוח דפים על דפים על באג.
אה, ודם לעזור לאנשים.

למעלה