היי אני שרון

sharon4241

New member
היי אני שרון

כמו שכתבתי למעלה קוראים לי שרון אני בת 18 מירושלים בחורה לפני גיוס... אוקי אז אני מגמגת מגיל קטן מאוד יש תקופות שזה יותר טוב , פחות טוב מה שבטוח שאם הזמן זה ניהיה יותר טוב ויש תקופות אחדות שזה אפילו ממשיךך...נורא נחמד שיש לזה פורום והאמת שהייתי פה לפני חצי שנה אבל הוא עוד היה ריק ואף אחד לא היה פה. טוב אז נעעים להכיר =)))

שי שורק

New member
היי שרון

כל הכבוד לך שנכנסת לפורום,ברוכה הבאה.ע"פ מה שכתבת אני מרגיש שהגמגום לא מפריע לך בגדול ואת מצליחה לחיות עמו בשלום. מעניין ,לאן מתגיסת? ובכל מקרה בהצלחה בשרות הצבאי.

sharon4241

New member
שי היקר..

קודם כל תודה רבה , וכן אני חיה עם זה בשלום ככל שאתה יותר משלים עם זה ככה יותר קל לחיות עם זה. היום קראתי עלייך כתבה בעיתון הארץ דרך האינטרנט ושמחתי לשמוע את הגישה שפיתחת כלפי הגמגום ושלמדת להשלים עם זה , ובכלל כל מה שאתה עם אמבי ועם הפורום הזה מבורך.

sharon4241

New member
אה שכחתי

אני הולכת ליהות סייעת רופא שיניים תאחל לי בהצלחה :p

שי שורק

New member
מאחל לך ב ה צ ל ח ה

תודה רבה שרון, אנחנו פה כדי לעזור להקשיב ולתמוך. בכל אופן שוב בהצלחה .

yakovs

New member
נעים מאד וברוכה הבאה!

(בעסה, בזמן האחרון המקלדת קופצת לי בלי שליטה ויוצאות הודעות משונות...) טוב שיש מישהו בבית, בדרך כלל אנחנו פה כל הזמן - ונשמח לשוחח על ענייני גמגום בכלל, וגם על הקור הירושלמי שכולם כאן בירושלים מתלוננים עליו...בררר...

sharon4241

New member
נעים להכיר!

וכן הקור של ירושלים בלתי נסבללללללל אני לא יכולה לצאת מהבית כמו רוב הירושלמים אני מניחה חחח... ובשביל זה אנחנו פההה לדבר בין אם זה על הגמגום או בין עם זה סתם על נושאים כיפיםםם כמו להתלונןן על הקור פה ;)

orlu

New member
יעקב,,אני לא מתלוננת מחבקת

קור באהבה ככל שיותר קר יותר נעים לי. אבל משתתפת בתחושתך ההפוכה

sharon4241

New member
שלווום

מבאס לפעמים אבל חוץ מלהשלים אין ממש מה לעשות =)))) תגיד אתה מטפל בזה או היה לך איזה טיפול טוב להמליץ לי??

shaihac

New member
לא מטפל

אין לי כמעט זמן לזה אני עסוק בעבודה ולימודים מה שאני עושה אני מסתיר את הגמגום בצער רב לא יכול להשלים..

sharon4241

New member
גמאני הייתי ככה

עד שלמדתי להגיד לעצמי זאת אני מי שרוצה שיקבל אותי ומי שלא אין לי מה להסתכל לכיוון שלא...תזכור שאם לא תייחס לגמגום חשיבות גדולה ותתייחס לזה כאל בעיה קטנה שיש לך גם אחריםהתייחסו לזה ככה..חוצמזה אני בטוחה שיש בך המון דברים טובים שיותר מסתכלים עליהם מאשר על הדיבור..שיהיה לך המון המון בהצלחההה יום טובב..שרון.

למעלה