היי אני שירן

kidis

New member
היי אני שירן

אשמח להצטרף לפורום! אני סטודנטית לאנימציה בת 25 השאלה אם אתם מזהירים על ספויילרים מפני העונות הבאות או הספרים המתקדמים. אני סיימתי לאחרונה את הספר הראשון ועכשיו אני בתחילתו של השני, לא יכולה לעזוב!!! והחלטתי להמתין עם העונות הבאות של hbo עד שאסיים את הספרים.. כבר הרבה זמן שאני שומעת את השיר Monarchy of Roses של רד הוט וחושבת שהוא מתאים למשחקי הכס, אז הכנתי קליפ (יש
לעונה הראשונה): http://www.youtube.com/watch?v=ap26HtJmgC4 מקווה שתאהבו. זה גם כמו סיכום כזה לעונה הראשונה, מי שראה אותה יבין את הכל. אשמח לשמע מה אתם חושבים שירן

ניר4819

New member
היי שירן

וברוכה הבאה לפורום. אנחנו רושמים ספויילרים רק במה שנוגע לספר החמישי, כי רוב החברים בפורום הגיעו אליו כבר. אני אשתדל לרשום גם בהודעות אחרות שמתייחסות לספרים אחרי הראשון.

kidis

New member
אה וואי אז יש מצב שאחזור לפה אחרי שאסיים

את הספרים אני מפחדת שאיזו מילה אחת תהרוס לי את הכל!

Ivgi

New member
ספויילרים רצים פה חזק. ממליץ להתרחק :)

ספיילרתי לעצמי פה בטעות חזק, ואז נאלצתי לקרוא מהר על מנת לעבור את מה שספיילרתי ולהירגע :) חבל שלא רושמים ליד המילה "ספויילר" גם לאיזה ספר הספויילר. אז כן, מומלץ להתרחק עד שתסיימי לקרוא לפחות 4 ספרים.

ניר4819

New member
למיטב זכרוני לבת של סטאניס קוראים שירין

ולא שירן... מהדמויות העצובות ומעוררות הרחמים בספר, שהייתי רוצה מאד שיקבלו אולי קצת יותר מקום.

amberos

New member
מקום למה?

היא ילדה קטנה ולא מעניינת. אם סטאניס יצליח להמליך את עצמו, והמלוכה תעבור אליה, לא ניראה לי שהיא תהיה מלכה מרשימה במיוחד

ניר4819

New member
לראות חלק מהאירועים שקורים לסטאניס

דרך העיניים שלה. זה אולי יכול להיות מעניין. ואגב ילדים לא מעניינים בספר - העובדה שבראן הוא מהדמויות המשעממות ביותר בסדרה, לטעמי, לא מנעה ממרטין לתת לו POV. כבר הייתי מעדיף POV של הודור, לראות אם במחשבות שלו יש משהו מעבר להודור, להיכנס לראש שלו. הנקודה היא שלהגיד שלא צריך לתת POV לשירין כי היא משעממת לא עובד מבחינתי, בגלל המקרה של בראן.

tanj

New member
בראן כבר נכנס לראש של הודור

ולא מצא שם כלום...

למעלה