היי אני צריכה עצה

ליאור140

New member
היי אני צריכה עצה

אני מחר הולכת לקנות נעלי פוינט ראשונות רציתי לשאול ע"פ מה כדאי לבחור אותן? הסתכלתי וראיתי שיש המון סוגים, איך אני בוחרת? וגם, מה עדיף- כריות בד או כריות סיליקון? תודה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אם את נוסעת לתל אביב..

דאנסשופ וישראדאנס נמצאות אחת מול השניה [רח' אבן גבירול]. אני מציעה לך למדוד את כל סוגי הנעליים שיש בחנויות, גרישקו,סנשא או בלוך. לא סוג של נעל יש מידת קושי, יש נעל שהיא רכה ויש אחת שיותר קשה ממנה [בגרישקו למשל, מידת החוזק מתבטאת ב-X/XX/XXX]. אז שוב, מודדים הכל ומחליטים איזו נעל מתאימה לך הכי. תזכרי שלא צריך שיהיה "מקום" עוד לרגל לגדול, נעל פוינט צריכה לשבת בול על הרגל. לגבי הכריות, אני אישית מעדיפה את הסיליקון. נכון שהן תופסות קצת יותר מקום בתוך הנעל, אבל הן מונעות חיכוך הרבה יותר טוב מאשר הבד. בהצלחה חמודה

ChapaChoo

New member
תיקון לגבי גרישקו

הXים בגרישקו מסמנים רוחב. קושי נמדד במידות כמו M, H, SH (מדיום, הארד, סופר הארד).

ליאור140

New member
בסוף

קניתי גרישקו, H, XXX אני אשאל את המורה ביום ראשון נקווה שהן באמת בסדר :) תודה לכולם

../images/Emo18.gifרק אל תנעלי אותן עד אז../images/Emo70.gif

לפני שמחליטים סופית,אסור לנעול את הנעליים-על מנת שלא יתלכלכו ותוכלי להחליפן במידה וצריך
אז,גם כשאת מראה את הנעליים למורה ומודדת-תמדדי אותן על משטח,כן?
ו-

איך הפויינט שלך?

זה ממש עקרוני... כי כמו שבתגובה מעלי אמרו... לכל חברה יש סוג קשיות של נעל שונה, הפויינט שלך חזק/חלש/ארוך/שבור/מוקשת... איך הוא??

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אוהד, בוא ניתן למוכרות בחנויות להציע

לה את השירות

למעלה