היי אני צריכה עיצה

eeyore4u

New member
היי אני צריכה עיצה

מה את ה כותב ? שאל פו, מטפס על השולחן הכתיבה. "הטאו של פו" עניתי המה של פו? שאל פו, מכתים את אחת המילים. הטאו של פו . עניתי , הודף אחת מידיו עם העיפרון. זה נשמע יותר כמו האוו של פו. אמר פו, ומשפשף את ידיו. אבל זה לא. עניתי מרוגז. על מה זה שאל פו? זה על איך נשארים שלוים ומאושרים בכל הנסיבות אפשריות! צרחתי מהספר הטאו של פו בנג'מין הוף רציתי לשאול את עצתכם. אני מעוניינת לפתוח פורום כאן בתפוז שיעסוק בספר הטאו של פו ששם נוכל לדון על טאו יזם (פילוסופיה סינית) והקשר לספר ולחיים ואפשר גם לדון על הטאו של חזרזיר ואייה. איך זה משתלב בחיי יום יום? מה דעתכם על פורום כזה? אייה(בת) שבת שלום

שלום לך "הטאו של פו"../images/Emo140.gif

את צודקת,באמת שנחוץ,אפילו בדחיפות פורום שידון בסיפרו של בנג'מין הוף. אבל אני רוצה שתדעי שיש עוד לפנייך אנשים שרוצים לפתוח פורומים שונים וחשובים גם הם. למשל,ישנו משוגע אחד שחושב שצריך באופן דחוף פורום מיוחד שידון בגברת מסעודה,זאת שמגדלת נענע ממי זיקרונו של הסופר.....! הפורום ידון בבעיתיות שבין גידול נענע עם מי קולחין הבאים מבתי עשירים,לבין המים העשירים במגנזיום הבאים מזיקרונו של הסופר,והאנטרקציה שביניהם. אבקש את השגותייך בהתאם.

פו ../images/Emo99.gif

אולי תקימי פורום שיעסוק בכלליות בפו? פליז ? :) ואגב את יכולה להרחיב קצת על הספר..?

גלינקהההההההההההההה../images/Emo25.gif

געגענו לך הרבה!!!!! חשבתי שכבר עפת לך למקום אחר מה שלום לך?? רק טוב!!!

© Tweety ©

New member
אני עדיין פה

קוראת בעיקר אבל עדיין איתכם. אומנם לא עם הניק המקורי שלי ששכחתי את הסיסמא אליו..לא נורא . עוברים עליי ימים לא קלים..לא נורא בקרוב תבוא עלייה. רק אור ושקט לכולם.. אוהבת.

eeyore4u

New member
אני חשבתי על שם כמו

החיים לפי פו וחבריו לגבי הספר : לספר קוראים הטאו של פו של בנג'מין הוף (יש גם הטאו של חזרזים ואייה
) טאו שייך לפילוסופיה סינית והספר משליו את ההגגים של פו וחבריו לתוך פילוסופיה של טאו. (ספר מחמד ומשעשע) אייה

למעלה