היי אני צריכה עזרה :)

FunkyCrime

New member
היי אני צריכה עזרה :)

ואולי תוכלו לעזור לי..חח אני צריכה למצוא שירים לסרט גמר שלי בקולנוע מממ אני צריכה שירים יחסית שקטים (חחח בגלל זה אני מתקשה למצוא אצלי) שעוסקים מצד אחד בלעזוב את הבית, בדידות, להיות שונה בלה בלה..ועוד כאלה עצובים..אבל גם שירים שמדברים על להיות עצמאי,התמודדות עם צורת חיים חדשה או ברוח טובה כאלה שאומרים שהכל יהיה בסדר בסוף.. אני מקווה שאתם מבינים. בכל מקרה, הדגש צריך להיות על המילים ושהשירים יהיו מלודיים ולא רועשים מידי. בינתיים חשבתי על השירים Incubus-Drive Incubus- The Warmth RHCP-Under The Bridge The Hives- Homesick Muse-Feeling Good Gary Jules-Mad World (זה מהסאונדטראק של דוני דארקו,שזה אחלה סרט) תכלס כמות שירים כזאתי היא מספיקה בהחלט אבל אני מעדיפה לשמוע אם יש לכם רעיונות יותר טובים.. ובכלל עדיף שיהיה מבחר כמה שיותר גדול כי שתי הבנות האחרות שאני עושה איתן את הסרט אין להם טעם נפלא בדיוק במוזיקה בגלל זה אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר אופציות להציע. ממש יעזור לי אם תזרקו רעיונות תודה רבה :)

epitaph

New member
אוקיי...

King Crimson - Moonchild השתי דקות הראשונות יתאימו לך, אם יצא לך לראות את הסרט באפולו 66 אז השיר מופיע שם בסצינה כשהם בבאולינג ופתאום הכל נעלם ורק הבחורה נמצאת שם, רוקדת לבדה, סצנה חזקה. King Crimson - I Talk to the Wind בשבילי לפחות השיר הזה תמיד עוסק בבדידות והוא אכן נותן תחושה כזאת, יש גם גירסה עם קול נשי לשיר (ג'ודי דיבל) שהיא יותר קצרה אבל לא פחות חזקה באפקט, אם את רוצה אני גם יכול לשלוח לך אותה. Pual Simon - My Little Town אם כבר חיפשת שיר שעוסק ביציאה מהבית ולהיות עצמאי, המילים של השיר הזה מדברות בדיוק על זה. Porcupine Tree - Buying New Soul בהחלט יכול להיות גם על בדידות, שיר חזק אך עדיין שומר על וליום שקט. Porcupine Tree - How Is Your Life Today? כמו הקודם גם כאן מדובר על בדידות, לדעתי הוא אפילו יותר יתאים לך מהקודם. טוב, זה מה שהצלחתי לחשוב עליו בינתיים...בהצלחה לך.

Sum41xGiRL

New member
oh

The Damned - alone again or Descendents - hope Husker Du - Broken home,Broken heart Dead Kennedys - Holiday in Cambodia Eric Clapton - Tears in heaven The Clash - Train in vain הם בהחלט שקטים יחסית, מבחינה יותר מלודית. שירים על אהבה, אהבה נכזבת, עצמאות של האדם, לעזוב את הבית, לאבד מישהו אני חושב ששווה לך לנסות להקשיב לשירים האלו

bazmaster

New member
לדעתי יתאים לך בדיוק...

THIS IS YOUR LIFE-DIO שיר פסנתר מעולה, שלדעתי מדבר בדיוק על אותו נושא שאת מחפשת...

Mooyan

New member
לדעתי...

השיר הזה יהיה לך פשוט מושלם: RHCP-Road Trippin'

שיר מעולה

שיר ביטלס (ללא חילול השם)

עוד כמה...

guns n' roses - estranged motley crue - misunderstood motley crue - home sweet home the beatles - she's got a ticket to ride tommy lee - good times alanis morissette - UR tommy lee - say goodbye butch walker - take tomorrow butch walker - my way butch walker - best thing that you never had מקווה שעזרתי קצת...

emmily plays

New member
הממפ

מה עם she's leaving home של הביטלס? ושיר על בדידות: people are strange של הדורז או unhappy girl של הדורז גם.. חוצמיזה הרבה שירים של הפלויד משדרים איזו בדידות והרהור. מתבקש...

למעלה