היי אני צריכה עזרה..

היי אני צריכה עזרה..

יש לי סוללות נטענות של GP 2300 אמרו לי בחנות שהמטען הישן שלי שהיה שם 1600 מתאים להן... אבל הבעיה היא שהמטען לא בסדר.. הנורות שבו פעם נדלקות פעם נכבות.. כשמתחשק להן.. השאלה שלי היא, אם אפשר לשים את הסוללות במטען אחר? של sakal electronics אני לא יודעת אם הן מתאימות.. בעקרון על המטען רשום 380 MAH, 500 MAH 800 MAH 1300 MAH ועל הסוללות שלי רשום בכלל 2250 MAH יש מצב שזה מתאים? אם אני אנסה להטעין אותן זה יכול להרוס אותן? איך אני אוכל לדעת אם הסוללות מתאימות למטען ההוא? תעזרו לי בבקשה

rayven11

New member
הבנה קטנה

תראי - תניחי שהמספר 2300 הוא מאין בקבוק ענק של 2300 ליטר כשתטעיני אותו ב 1600 הוא יתמלא עד ל 1600 ליטר לא יותר כשתטעיני בפחות הוא יגיע לפי גודל המטען מה שכן המנורות דולקות הוא לא דולקות תנסי לנקות קצת את המגעים ולראות שייש מגע טוב בינהם לבין הסוללה תנסי קצת למשוך בעדינות את פס המתכת שעל המטען בעדינות כדי שיהיה מגע טוב ובהצלחה

אני אגיד לך מה הסבירו לי בחנות..

הם אמרו לי בחנות, שבגלל שהמטען הוא של 1600, זה רק יאיט את הקצב של הטעינה... אם הסוללות של ה 1600 נטענו נניח ב-5 שעות, אז ה 2300 יטענו ב 8 שעות זה לא קשור לזה שהן יתמלאו רק עד 1600! ואתה יודע אולי אם אני יכולה להטעין סוללות של GP במטען של Sakal Electronics?

רשר

Well-known member
מנהל
הכל מתאים להכל

וכמו שאמרו לך בחנות זמן הטעינה יתארך כי המטען מוגבל ל 1600mA אם המטען מיועד ל 1600 ב 4 שעות טעינה, הוא יטעין סוללות 2300 ב 6.5 שעות

כל המטענים מתאימים לכל הסוללות?

מטען של סאקאל אלקטרוניקס מתאים לסוללות של GP ?

רשר

Well-known member
מנהל
כל סוללה NIMH מתאימה לכל מטען NIMH

כל מטען מספק מתח מספיק גבוה מעל מתח הסוללה כדי שיווצר זרם לתוך הסוללה, הבעיה היא עם עוצמת הזרם שהמטען מספק ועל כך מפצים בתוספת זמן. יש עוד בעיה חשובה: מתי (אם בכלל) המטען עובר לטעינת ציפה לשמירת הסוללה טעונה ולכן צריך לקרוא היטב את הוראות היצרן ולא להשאיר סוללה בתוך מטען שאינו מפסיק לטעון ועלול לגרום נזק לסוללה. ברור שמטען שכתוב עליו שהוא מתאים לגדלים שונים של סוללות מפסיק את הטעינה עם עלית המתח בסוללה ועובר לטעינת ציפה, אחרת הוא יהרוס את הסוללות הקטנות.

elians

New member
גם לי היתה את הבעייה הזאת

הייתי עובד עם סוללות 1600 / 1800 במצלמה דיגיטלית... והם היו מספיקות לכמה שעות צילום. ואז קניתי את ה2100 ומסתבר שהן אותו הזמן ואולי גם פחות מה1600 / 1800 שהיו לפניהן.. מסתבר שפשוט המטען לא היה מתאים. עכשיו רכשתי את המטען gp power bank 3 והסוללות (גם של ה1800) מחזיקות הרבה יותר, הסוללות 1600 פשוט הותאמו למטען הישן .. הגרסה הראשונה בלבד.

PePener

New member
נצל"ש - סוללות 2300 של GP

קניתי לא מזמן את הסוללות הנ"ל בנוסף למטען שהיה מצורף. הטענתי את הסוללות בפעם הראשונה והתחלתי להשתמש בהן, הסוללות עבדו בצורה יפה גם עם מצלמה הדיגיטלית וגם עם דיסקמן, אולם לאחר זמן מה (שנראה לי קצר מדי) הפסיקו המכשירים לפעול, טענתי את הסוללות שוב, בזמן הטעינה הכל נראה תקין (הנורה עובדת ממצב של סוללה שאינה טעונה לסוללה טוענה לאחד מספר שעות - כמובטח) אך המכשירים פשוט לא מגיבים, כאילו הסוללה לא נטענה בכלל, ניסיתי אפילו להכניס את הסוללות לשלט והשלט לא הגיב, זה ממש מוזר וממש מעצבן. האם מישהו מכם יודע מהו מקור הבעיה? האם יש דרך לפתרון? אני חושש שאולי הסוללות פגומות, אבל הן עבדו בסדר בתחילה, אז זה קצת מוזר.

rayven11

New member
אתה צריך להחליף סוללה ואולי גם מטען

הסוללה נהרסה מבפנים (כנראה שההתנגדטת הפנימית שלה) מה שכן אתה צריך לבדוק שזה לא קרה בגלל המטען כך שלא תקבל סוללות טובות ושוב פעם הם יילכו לך לך להיכן שקניתה ותבקש להחליף הכל כולל המטען

למעלה