היי, אני צריך עזרה..

NeedHelpSOS

New member
היי, אני צריך עזרה..

אני בן 18, ואני יודע שאולי הבעיה שלי לא מתאימה לפורום הזה, אבל אני מעדיף ייעוץ ממבוגרים.. היום קרה משהו נורא, נאלצתי להגן בגוף שלי על אמא שלי מפני אבא שלי.. הוא חושש שהיא בוגדת בו , עם מישהו שלמד איתה בקורס אנגלית . ההורים שלי נשואים הרבה זמן כבר, אבל אבא שלי הוא מסוג המרוקאים השמרנים, שבשבילם אישה מקומה במטבח ועם הפנטסטיק לרצפות.. הוא לא מוכן לקבל על עצמו שאמא שלי בנאדם מודרני, ורוצה להגיע להשגים חדשים. כל החיים הוא חושד בה, שהיא בוגדת פה שהיא נעלמת מהבית ליותר מדיי זמן..והכי כואב זה שהיא כבר מרגישה חייבת לספר לו כל דקה ודקה איפה היא.. עכשיו הוא חושש שהיא בוגדת בו עם מישהו מהקורס אנגלית שלה, בן אדם מבוגר ב65+ בחור דתי, שאין לו קשר בכלל לשום עניין.. המספר שלו היה בזיכרון של הפלאפון של אמא שלי, כי הם תיכננו לקנות למרצה בקורס מתנה, והחליפו פלאפונים לתאום. אבא שלי התקשר אפילו לבן אדם הזה, אבל הוא בכלל לא זכר על מה הם החליפו פלאפונים( זקן מטומטם ) וזה עוד יותר הכעיס את אבא שלי.. הוא לא מוכן לדבר עם אף אחד, לא עם ההורים של אמא שלי, שהם בשבילו כמו הורים שלו, לא איתי, לא עם אף אחד..הוא רוצה להתגרש.. אני שבור, אבל זה לא אכפת לי, אני דואג לאמא שלי.. תעזרו לי, מה אני צריך לעשות..? אני בן אדם שממש קשה לו לצאת מהשגרה, ועכשיו לעבור לעולם של להיות בלי הורים ביחד, זה הולך להיות קשה.. וזאת לא הבעיה המרכזית..הבעיה המרכזית היא, מה לעשות? פשוט ככה.. להתקשר למשטרה? הוא אפילו איים להרוג אותה..ועם המציאות של היום, לכו תדעו חס וחלילה..אבל מצד שני, אם אני קורא למשטרה, העניין סגור וחתום, הם אף פעם לא יחזרו להיות ביחד..מה לעשות ? זה פורסם בעוד פורום, תמיכה למבוגרים..אני פשוט צריך כמה שיותר עזרה.

seeyou

New member
../images/Emo150.gifאצלי זה קרה בגיל 17...

בגיל 20 כבר הפכתי לכותל המערבי של שכנות נשואות,עם או בלי ילדים וקח שיניתי את הבנתי בכול הקשור ליחסים בינו לבינה .... מכול הזויות.... ל"אמא" יש מקום מאוד מכובד בחיים שלנו. אנו כילדים לא יכולים לקבל את המצב שהיא גם "אישה"- ככול אישה עם הצרכים הביולוגים שלה-חלומות שאיפות...שלה בלבד... בלי קשר ליתר בני ביתה-משפחתה. לכן,אני חושש, שהילדים-לא חשוב בגילם- לא יכולים לפתור בעיה רגישה כזאת. אם הוא חושד בה, שום גורם לא יצליח להוציא לו מהראש... הוא יתחיל לרדוף אותה בכול רגע מתוך 24 שעות של היממה... ייתכן שהגרושים יכולים להיות מוצא למצב החמור בה היא נמצאת. חג שמח יוסי

לילוש

New member
שיתגרשו

אם באמת אמא שלך חשובה לך, אז תעדיף שיתגרשו מאשר אמא שלך תחייה כל החיים שלה תחת איומים ותחת פחד, ולגבי החששות שלך להיות ילד להורים גרושים, אם אבא שלך הוא אבא אוהב (כמו כל האבות בדרך כלל) הוא ישאר ככה גם אחרי גירושים. כל הכבוד לך שאתה דואג לאמא שלך ועוד יותר כל הכבוד לך אם תתמוך בה אם תרצה להתגרש כך תוריד ממנה את נקיפות המצפון שבטח יהיו לה לגבי הילדים, אם אמא שלך תהיה מאושרת ורגועה לכולכם יהיה טוב.

אומברה

New member
הפתרון קשה מאוד אבל...

הפתרון שאני הולכת להציע לך הוא קשה מאוד, אבל אין מנוס ממנו... רצוי שההורים שלך יפרדו, גם אם בסופו של דבר הם לא יתגרשו, עצם הפרידה והקשיים הכרוכים בה, ינערו את אביך שיתחיל אולי לחשוב אחרת ואולי אימך בכלל סופסוף תתחיל להעריך מהם חיים עצמאיים ובכלל לא תרצה לחזור לאביך. לי אין ספק שאביך לעולם לא יוותר על אימך, הוא לא "הטיפוס" (מהנתונים שמסרת),גם אם הם יתגרשו הוא תמיד ימשיך להתיחס אליה כאל רכושו הבלעדי לעולם (ויש בזה סיכון, היא חייבת להיות זהירה מאוד) ואתה חייב להיות זהיר לא להיות מעורב מידי.

למעלה