היי, אני פה! מצטער שלא באתי לפה מלא זמן אבל היו לי בעיות במחשב ולא יכולתי ללכת למחשב אחר... שמתם לב?
J jamesT New member 15/4/03 #1 היי, אני פה! מצטער שלא באתי לפה מלא זמן אבל היו לי בעיות במחשב ולא יכולתי ללכת למחשב אחר... שמתם לב?
T the king 25983 New member 15/4/03 #2 ../images/Emo66.gifבטח ששמנו לב../images/Emo70.gif מקווה שעכשיו תישאר וברוך השווה...
M MiStEr G u I t A r New member 15/4/03 #3 דננניייאאאללל ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif איזה יופי שחזרת!, התגעגתי!
J jamesT New member 17/4/03 #4 אני עדיין לא יכול להיכנס כי אני שט לקפריסין מחר בבוקר וגם לא הספקתי להכנס קודם.... וואי אני מתגעגע
M MiStEr G u I t A r New member 17/4/03 #5 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif תהנה זה הכי חשוב!!! ותחזור מהר!!! מתגעגעים אליך המון!!!!!!!!!
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif תהנה זה הכי חשוב!!! ותחזור מהר!!! מתגעגעים אליך המון!!!!!!!!!
ר רותם גוזי בת New member 17/4/03 #6 תהנה בקפריסין אחלה מקום אגב אפלגה היא בערך 8-9 שעות אם אתה סתם שט (אין לי מושג) יש מצב שתגיע תוך שבוע(או יותר) חחחחח בכל מקרה תהנה גם אני ההתגעגע (למרות שלא הספקתי להכיר אותך...)
תהנה בקפריסין אחלה מקום אגב אפלגה היא בערך 8-9 שעות אם אתה סתם שט (אין לי מושג) יש מצב שתגיע תוך שבוע(או יותר) חחחחח בכל מקרה תהנה גם אני ההתגעגע (למרות שלא הספקתי להכיר אותך...)