היי ,אני סמויה

רונגי

New member
היי ,אני סמויה

ואני לא מתכוונת לעשות את המבחנים... אבל רק רציתי לספר למישהו (ופה נראה לי המקום המתאים) שהייתי היום במבחנים פסיכומטריים (מה שאנשים שמחפשים עבודה מוכנים לעשות לעצמם) ואחת השאלות היתה לבחור דמות אמיתית/ספרותית/דמיונית - לתאר את התכונות שלה ולכתוב למה אני רואה בה דוגמא וכתבתי על Grany Weatherwax. אני מקוה שלא הרסתי לעצמי את הסיכויים להתקבל למקום עבודה...

Athaclena

New member
סחתיין! ואת יותר ממוזמנת

בואי, הצטרפי אלינו ותפסיקי להתחבא! זה שאני לא מאוהבת בגראני זה עניין אחר.

TheBursar

New member
להרוס את הסיכויים?

למה? בגלל שאת משווה את עצמך לדמות שתלטנית, חדורת תחושת צדק עצמי, שבטוחה שהיא יודעת יותר טוב מהשאר מה טוב בשבילם ולמה זה, לא ממש פתוחה לרעיונות חדשים ולהתנסויות? בגלל זה את חושבת שהרסת את הסיכויים? קודם כל יכולת לבחור דמות הרבה יותר "גרועה" - כמו רינסווינד ואז היית יוצאת פחדנית ואגואיסטית שלא ממש רוצה לעזור לאחרים ועושה זאת רק תחת איום ממשי לחייה. אבל יהיה בסדר
לגראני יש צד טוב, היא האחות הטובה (קישור לwitches abroad) ולא יעזור לך להתחבא, אנחנו נמצאים בכל מקום.

TheBursar

New member
חס וחלילה מלכלך על גראני!

ציינתי מספר צדדים לא ממש מחמיאים שלה אבל זה מה שעושה אותה ליותר מהכל אמיתית ונערצת!

רונגי

New member
אולי מי שיקרא את השאלון כ"כ יסתקרן

ויתחיל לקרא ספרים של פרטצ'ט (וכדי שיהיה לו קל לאתר אותו, רשמתי שם את השם בעברית ובאנגלית....). ולא אמרתי שאני משווה את עצמי, אלא רק שאני רואה בה דוגמא (וציינתי את התכונות הפחות שתלטניות שלה - העבודה בכל יכולה להיות מעניינ תוזה בהחלט מקום שאני רוצה להכנס אליו....)

Maladict

New member
בהחלט אין כמו גראני

ובהצלחת בקבלת העבודה. ותפסיקי להיות סמויה. או שאת נכנסת לפיתה יחד עם לימילו.

אני מסכים!

אין, אין... אין על גראני! ומישהו מוכן להסביר לי מזה סמויה? זה כמו רואה ולא נראית? כזאת שקוראת את הפורום אבל לא מגיבה?

ויימס

New member
אממ, האמת שלא...

אם היית אומר דברים יפים כאלה על סתמרוח,
זה היה עניין אחר לגמרי.

רונגי

New member
מסתבר שגם מי שקרא את התשובה שלי

חשב ככה.... ואם אתה מתכוון לקרב אלי פיתה קח בחשבון שהכלבה שלי מאד אוהבת פחמימות - היא פשוט תחסל לך את הפיתה... (אולי היא תכניס את החתול פנימה קודם...)

למעלה